Буча новини міста, Буча сайт » статті і публікації » Суспільство » В школі розпочався тиждень новорічних свят

В школі розпочався тиждень новорічних свят

Було сумно і радісно водночас. Сьогодні, 24 грудня, я вперше опинилася по той бік «барикад» шкільних свят – на кріслах для батьків. Адже прийшла на новорічне свято не у статусі учениці, для якої його організовували, а в якості старшої сестрички, яка хоче помилуватися радісними дітками початкової школи. Але було надзвичайно приємно знову опинитися в школі, яка вже давно готова до свят. В залі майоріли різнокольорові прикраси, все світилося вогниками, а зелена красуня нагадувала всім, що Новий Рік вже на порозі. На свято прийшли «котики» і «зайчики», багато «козаків» і навіть «східні принцеси». Дитячі щирі посмішки, очі з вогниками і метушливі рухи створювали атмосферу запального новорічного свята.

Снігуронька з Дідом Морозом залучали до розваг не лише дітей, а й дорослих. Школярі засвітили кольоровими вогниками ялиночку і знайшли «загублені» подарунки. Малеча розважалась на повну: танцювала під запальну музику, галасувала і намагалася (я так думаю) у своїй метушні збити Діда Мороза і Снігуроньку з ніг.

Я уважно спостерігала за дітлахами, постійно намагаючись знайти у шумному натовпі сестричку. Згадувала час, коли ще рік тому водила в цій залі хороводи і брала участь у веселих конкурсах. Хотілось повернутися в ті часи, коли мені належав увесь цей маленькій світ і я робила те, що мені заманеться.
Дійство налаштувало всіх на релаксаційні мотиви наступаючих зимових канікул і свят, коли вже не хочеться нічого робити і єдине бажання – прикрасити будинок, встановити ялинку і весело провести час.
Вітаю всіх з наступаючими святами! Будьте щасливими і хай збудуться всі ваші найзаповітніші мрії!

Попова Тетяна, випускниця 11 класу СЗОШ №5 2014 року,
студентка І курсу інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка
3 -2

СЗОШ №5
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.