Нашому місту - 110 років!

У минулі вихідні, 24 та 25 вересня, Буча відзначала ювілейний, 110-й, рік народження. Як завжди, помпезними, урочистими і багатими на події були сповнені два святкових дні.

Уже з самого ранку у суботу на головній вулиці міста почала працювати виставка квітів, яка різнобарв’ям композицій створювала перехожим гарний настрій. На ярмарок-продажу місцевих продуктових товарів, кулінарних та кондитерських виробів весь асортимент був щедро запропонований бучанцям. А талановиті майстри підготували свою художню творчість, як то кажуть, на показ народу. Експозиції рукоділля були представлені гарними вишивками, картинами та іншими найрізноманітнішими оригінальними композиціями людських рук.

Міський голова Анатолій Федорук зізнавався у коханні...
«Хочу зізнатися, що маю певні почуття, і хочу їх висловити саме сьогодні і саме тут. Це – почуття кохання. Думаю, ви запитаєте: про кого йтиме мова? Звісно, про Неї. Мені здається, що я, як ніхто, знаю Її більше. Вона – молода, але не по рокам мудра. Я знаю, якою Вона є вдень, ввечері, вночі, а чоловіки мене зрозуміють, що важливо – якою Вона є вранці. Вона є дбайливою. Вона є турботливою. Вона є щирою по відношенню до кожного, хто по-доброму ставиться до неї. Словом, я її кохаю, я її люблю! З Днем народження, люба моя Буча!» - сказав Анатолій Федорук.

І, звертаючись до бучанців, додав: «Я кожному з вас вдячний за те, що ви є саме такими, якими хоче бачити вас тато і мама, якими хоче бачити нас з вами Вона – рідна Буча. Пам’ятаймо про те, що 110 років – це лише початок. Все залежитиме – тільки від нас! І сьогоднішнє дійство, всі наші справи говорять про те, що ми на правильному шляху і нам усе під силу!»


Губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк пообіцяв зробити дорогу...
Я хочу привітати бучанців зі святом і побажати, щоб ви всі були щасливі. Ви є свідками відкриття міського парку, який був побудований в дуже стислі терміни. У минулому році ми відкривали площу і пам’ятник Тарасу Шевченку. Тоді я порозмовляв з Анатолієм Петровичем і запитав: що будемо робити в майбутньому? А він каже: «Побудуємо парк!». І от це здійснилося – гарний подарунок від влади жителям. Тож, я запитав міського голову: що ж буде наступним відкриттям?! Переконаний, що це також буде значимий для громади об’єкт.
Скажу відверто, коли їхав у Бучу – мені «сподобалися» пробки. Я візьмуся за цю дорогу і до вашого міста можна буде доїхати з Києва за 20 хвилин. Тому є ще над чим працювати.

А взагалі, ви – щасливі люди, бо живете в європейському місті. І найголовніше, що ви його любите, зробили його таким красивим і охайним! Повірте, я побував в кожному місті на Київщині. І коли приїжджаю і мені говорять, що там брудно, паркани не побілені, я запитую мера і людей: ви чекаєте доки приїде Президент і губернатор і все вам зроблять?! Приємно, що Анатолій Федорук не з такої кагорти людей. Він – господар і цим все сказано. Він сам не спить й іншим не дає покою.
Вперше у Бучі я побував у минулому році на суботнику – і обов’язково приїду до вас ще на суботник.
Бажаю вам здоров’я, благополуччя і Божого благословення на добрі діла.



Бучанський міський парк відкрито
Добра традиція щороку відкривати новий об’єкт соціального призначення в місті з нагоди святкування Дня Бучі підтвердилася і цього разу. Бучанський міський голова Анатолій Федорук, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк та народний депутат України Петро Мельник у присутності мешканців Бучі урочисто відкрили новенький Центральний міський парк, що знаходиться по вулиці Інститутській, 54-А. Площа парку – 42 гектари. В ньому розташовані скейт-парк, міні-зоопарк, дитячий майданчик, мотузяний парк, буде дискотека для молоді.

«Вдвічі приємніше, що нашу радість і спільні старання бучанці розділили з міською та обласною радами. Адже Київська обласна рада допомагає не тільки на словах, але й на ділі – виходячи з можливостей обласного та державного бюджетів», – зазначив Анатолій Петрович. Також міський голова щиро подякував тим колективам, які брали активну участь у його будівництві: бюджетним установам, трудовим колективам, волонтерам міста.

За сумлінну працю на благо рідного краю подяками міського голови та Київської обласної ради були нагороджені: товариство «Техпромсервіс ЛТД», ПП «Ковальський дворик», товариство «Анкорд білд», товариство «БІАК», ПП «Великодній», «Мостозагін №112», ПП «Гринчишин», товариство «Сталь профіль», компанія «Квіти королеви», товариство «Фембудсервіс», товариство «Велбуд», КП «БУЖКГ», ПАТ «Меліоратор», ПАТ «Південтеплоенергомонтаж», товариство «Агрошляхбудсервіс», товариство «Євробуд», товариство «Імперія доріг», товариство «Тералайт», КП «Бучабудзамовник», КПГХ «Продсервіс», ПП «Волковський», ПП «Біле каміння України».

Анатолій Федорук отримав відзнаку Президента України
У свою чергу Анатолій Присяжнюк відповідно Указу Президента України від 19 серпня 2011 року №822 за визначний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток української держави нагородив Відзнакою Президента України (ювілейною медаллю 20 років Незалежності України) Федорука Анатолія Петровича. На що Бучанський міський голова відповів: «Відзнака Президента України – це відзнака всієї нашої територільної громади, тому що не могли лишитися непоміченими ті добрі справи, які роблять бучанці».

Скейт-парк для екстремалів
Досить доречно, що у новому парку передбачений і окремий спеціально обладнаний майданчик для екстремальних видів спорту: скейт-парк. Адже нині чимало молоді міста захоплюється катанням на скейтах та велосипедах. Проте відповідних умов для занять раніше вони не мали. Тож, того дня всі бучанські естремали та їхні товариші з нетерпінням чекала відкриття скейт-парку.
«Нарешті «зітхне» з полегшенням Тарас Шевченко, почуватимуться комфортно мерія, Київська площа, міська лікарня в Бучі. Це саме ті місця, де збирають зі своїми скейтами молоді люди, - з гумором сказав міський голова. - Адже з’явився спортивний майданчик, де молодь може виплеснути всю свою енергію, навчатися екстремальним видам спорту, вдосконалюватися», – зауважив Анатолій Федорук, відкриваючи разом із лідером юних екстремалів Віталієм Морозом бучанський скейт-парк. Юнаки наввипередки ринули випробовувати майданчик...

Продовження свята: привітання гостей, виступи, концерти, нагороди
Далі свято продовжилося урочистостями на Київській площі. Настоятелі храмів міста відслужили молебень за Бучу і побажали іменинниці процвітання, добра і Божої благодаті.

На сцені розіграли театралізоване дійство зародження, становлення і розвитку міста, нагадавши історичні події, що відбувалися на бучанській землі, видатних людей нашого краю.
Танцями й піснями вітали жителів Бучі дитячі, юнацькі та творчі колективи міста.

Звучали найщиріші слова привітань від шанованих гостей – наших сусідів, міст-побратимів. Так, на сцену вийшли Тячівський міський голова Іван Кович, секретар Ковельської міської ради Михайло Гетьман, голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Приходько, заступник голови Бородянської районної державної адміністрації Віктор Фальковський, міський голова Борисполя Анатолій Федорчук, Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський, перший заступник Славутицького міського голови Володимир Жигалов, керуючий справами Боярської міської ради Віталій Ключник, начальник відділу культури Ржищівської міської ради Людмила Леляк, Ворзельський селищний голова Олександр Венгрик, заступник Гостомельського селищного голови Василь Саєнко, Михайлівсько-Рубежівський сільський голова Михайло Рябчук, Мироцький сільський голова Ольга Джус та селищні голови попередніх років: Зінаїда Сотнікова, Людмила Солодюк, Василь Якобінчук.
Читайте також:
Чарівна пані мер

Не обійшлося і без урочистих нагороджень людей, які зробили значний внесок для розвитку Бучі.
Також напередодні Дня міста було обрано Почесних громадян Бучі. В цьому році ними стали голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк та директор колективного підприємства «Агробудпостач» Павло Іващенко.

Чотири пари молодят привітали з народженням нової сім’ї. На сцену вийшли молоді подружжя: Геннадій Саєнко та Анна Дяченко (майбутні вчителі історії, разом навчаються у Національному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова); Богдан Проскуренко та Поліна Мащенко (познайомилися 7 років тому. Чоловік – працює інспектором з пожежної безпеки, а дружина – майстер перукарського мистецтва); Ярослав Денисенко та Тетяна Левенцова (познайомилися три роки тому під час відпочинку); Роман Степанов та Ольга Новиченко (дівчина працює у сфері фінансів, а юнак – на кондитерській фабриці).
«Золоте подружжя» - родина Черашнюк та родина Козачук.

Віншували і найстаршу жительку Бучі – 100-річну Ганну Іванівну Касян.
А родині Аврамчик подарували маленький велосипед, на якому за декілька років буде їздити щойно народжений хлопчик – новий бучанець.
Десятьох здібних і талановитих учнів нашого міста було відзначено стипендіями Бучанського міського голови.

Також влада міста підтримала людей з особливими потребами і подарувала візки тим особам, які їх потребували.
На сцені вшанували і бучанських матерів, яким було присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Сьогодні у Бучі – п’ять таких ніжних і турботливих жінок, які своє життя присвятили дітям.

Для сімох бучанців був підготовлений особливий сюрприз – їм вручили оглядові ордери на нове житло. Це стало можливим завдяки програмі «Збудуй житло собі сам», що вже діє протягом декількох років. Це один із способів будівництва кооперативного житла, до якого змогли долучитися педагоги і медики, за якого половину вартості відшкодовує людина, половину – влада.
Концерти талановитої молоді, культурно-мистецького центру «Сузір’я» Національного університету державної податкової служби України продовжили свято, даруючи свої посмішки, пісні й танці всім бучанцям.

Виступ зірок української естради на бучанській сцені
Вечірню публіку розігрівали молоді виконавці міста. А потім на святкування Дня міста завітали відомі співачки з телеекрану Ольга Шаніс та Ірина Пойзен, які брали участь у проекті «Голос країни». Енергійні дівчата запалили присутніх своїми феєричними виступами. Додав жару вечірньому святкуванню частий гість, проте завжди такий бажаний, - Олександр Пономарьов, який знову завітав до Бучі на її День народження і був сприйнятий присутніми бучанцями «на ура».
Небо вибухнуло яскравими вогнями святкового феєрверку, який і став завершальним акордом, повідомивши про завершення першого дня свята.

Готували плов, борщ і шашлик
Наступного дня святкування Дня міста продовжувалося. Люди з гарним настроєм та посмішками на обличчях з цікавістю прямували до нового парку. Там, посеред лісу, мальовничої природи, чистого, насиченого киснем, повітря облаштували невеличку сцену для виступу виконавців міста. А зовсім поруч – готувався обід: плов, борщ та шашлик.
Відповідальними за готування страв були призначені Бучанський міський голова Анатолій Федорук (займався приготуванням плову), співак Олександр Пономарьов (варив червоний борщ) та директор КП «Продсервіс» Віталій Рибчун (жарив шашлики). Також приєднався до святкування ведучий, діджей радіостанції Хіт FM Анатолій Анатоліч.

Охочих подивитися й погуляти алеями нового парку виявилося чимало. Веселощі, конкурси, атракціони та розваги чатували на кожному кроці. Діти, які полюбляють ганяти на велосипедах, могли взяти участь у велозмаганнях «Дивогонка». А за участь отримували смачні та корисні винагороди. Для маленьких художників провели конкурс малюнку на асфальті, присвячений Дню міста. Діти із задоволенням зображували кольоровими крейдами рідне місто, за що також отримували призи. Добрі білі ведмеді пригощали дітлахів морозивом.

Поміж дерев був облаштований мотузяний парк, який випробовували найсміливіші туристи.
Проте найочікуванішою подією дня стало приготування смачних страв. Бажаючих скоштувати шашлик, борщ та площ виявилося ой як багато!
Всі повеселилися на славу. Отримали масу позитивних вражень та емоцій від насичених святкових вихідних…


Інтерв’ю
Після завершення урочистостей посадовці відповідали на запитання журналістів. Головні теми розмови – відкриття нового парку, подальші перспективи і розвиток міста Бучі та позитивні зрушення у соціально-культурному житті Київщини.

Анатолій Присяжнюк: «Наступний крок – реконструкція автомагістралі в Бучі»

- Анатолію Йосиповичу, прокоментуйте подію, яка сьогодні відбувається в Бучі?
- Місцева влада зробила великий подарунок жителям Бучі. До Дня міста ввели в експлуатацію міський парк, на який люди чекали декілька років. На його базі також почали працювати скейт-парк для молоді, дитяча зона та ін. Зрозуміло, що роботи ще будуть проводитися, але той факт, що 42 га такої чудової зеленої зони благоустроєно для людей – вже важлива подія. Це – соціальний проект, у якому акумульовано близько 10 млн гривень. При цьому, не було витрачено жодної бюджетної копійки, що говорить: влада працює. Мені надзвичайно приємно, що нам вдалося поєднати зусилля влади і бізнесу. Люди, які тут живуть, дбають про своїх дітей, про громаду. Наприклад, протягом останніх двох місяців над облаштуванням парку працювали всі: вчителі, лікарі, працівники підприємств.

- Чи могли б ви порівняти цей парк із якимось іншим парком в області?
- Мені приємно сказати, що нарешті ми зрушили з місця питання щодо облаштування зелених зон. Нещодавно відкрили парк в Миронівському районі. Переконаний, що в Бучі буде одне з кращих місць відпочинку на Київщині.

- Наскільки ви задоволені роботою мера Бучі?
- У нас на Київщині – прекрасні міські голови. Я пишаюся такими керівниками, як очільник Славутича, Броварів, Борисполя. Але найкращий мер – живе у Бучі. І я всім привожу приклад: поїдьте в Бучу і подивіться, як там господарюють. Місто – чисте, охайне і дуже перспективне. Коли приїжджають іноземні делегації, то мені не соромно. Ми показуємо їм Бучу і вони залишаються у захваті від цього міста, яке вже є європейським.
Звичайно, тут також є свої проблеми: потрібно будувати нову школу, дитячий садочок, культурний комплекс. Та я переконаний, що з часом і це вдасться.

- А для вас особисто, яке місце займає Буча в області?
- Я б не хотів розділяти міста. Для мене всі населені пункти важливі і однаково хвилюють. Намагаюся всім приділяти рівну увагу. І так буде надалі. Так, я хотів би тут жити, але ще не заслужив цього (жартує)...

- Ви говорили, що автомагістраль, яка пролягає через Бучу, буде розвантажена?..
- Звернув увагу на те, що до Бучі стало складно добратися на авто й це серйозна проблема для місцевих жителів. Тому на наступному тижні я зберу відповідну нараду серед дорожників: піднімемо існуючу документацію і будемо думати над вирішенням ситуації. Щось зробимо в цьому році, але в наступному вже точно займемося капітальним ремонтом дороги, щоб її розширити і створити нормальні умови. Зараз будуємо дорогу Ірпінь-Київ, яка також зменшить навантаження на автомагістраль, і до Бучі не буде такого великого руху.

- Які ще зрушення плануються по місту?
- Є ідея побудувати в міському парку амфітеатр, де можна буде проводити всілякі фестивалі, урочисті заходи. І в місті, і в регіоні, і в області в цілому в цьому є потреба. Думаю, що все втілимо в життя.

- Чи не бентежить вас те, що при виході з парку – навпроти колонія суворого режиму?
- Ми це питання також продумали. Буде висаджена лісопосадка, яка візуально закриватиме об’єкт від споглядання. Крім того, адміністрація колонії також подумає над тим, щоб облагородити фасади будівлі. Подібні приклади, коли такі об’єкти знаходяться в центрі уваги, є у Лондоні, Санкт-Петербурзі, Москві. Там все це вдалося «обіграти», тож все буде добре і в Бучі.

- Як ви ставитеся до того, що вас обрали Почесним громадянином Бучі?
- Для мене – це новина. Я не ставлю собі за мету бути десь кимось обраним і піднесеним. Як керівник області, я буду вболівати і щось робити однаково для всіх міст. Коли ми готували Вишгород до проведення там Чемпіонату світу з Формули-1 на воді, то всі казали, що я надаю перевагу цьому місту. Я і Вишгород, і Бучу, і решту міст люблю однаково.
У Вишгороді мене також обрали Почесним громадянином, але там дійсно обласна влада багато чого зробила. Напевно, я ще не заслужив, щоб мене обрали Почесним громадянином в Бучі, бо такого великого внеску не було.
Мені подобається стиль керівництва Анатолія Федорука. Коли я запропонував Президенту України провести тут Раду регіонів, тоді також довелося попрацювати. Адже нормальний господар прибирає хату, коли зве гостей до себе додому. Це – відповідально. І коли ми зібрали весь уряд, губернаторів набільших українських міст, то Віктор Янукович сказав: «Планку підняли на таку висоту, що голови міст – готуйтеся і в себе так керувати!» А ті у свою чергу замислилися, що можна показати ще краще... Тому, то дійсно був стимул і Анатолій Федорук продовжує його тримати на хорошому рівні, бо й досі народжуються нові проекти.



Анатолій Федорук: «У перспективі облаштуємо набережну»
- Скажіть, у якому стані раніше перебувала територія щойно відкритого міського парку?
- Не буду розповідати, що було на цьому місці, але сам процес будівництва можете побачити на тих ілюстраційних матеріалах, які виставлені в центрі Бучі.
Скажу лише: міський парк, відносно, можна було назвати околицею міста, а по сусідству з ним знаходилися колишні піонерські табори.
Місто прийняло рішення і територію площею 42 га виділили під облаштування парку. Що з того вдалося – судити людям. Але за короткий період, при обмеженому фінансуванні, зробили максимум можливого.

- Скільки часу витратили на облаштування парку?
- Певні земляні роботи велися і в минулому році, бо рівень ґрунтових вод тут досить високий. Але якщо говорити про масштабну працю, то за три місяці будівельні організації показали той результат, який є зараз. Якщо будуть закиди, що вирубували ліс, то це не так. У Бучі лісу немає. Територія парку – це землі запасу, які вкриті рослинністю.
Не скажу, що дана місцевість була занедбана, але вона мала не найкращий вигляд. Ми можемо споглядати, в якому стані знаходяться бази відпочинку київської комунальної власності «Автомобіліст», «Променистий». Керівництву цих закладів є над чим працювати – на що звернув увагу і голова Київської облдержадміністрації.

- Чи відчували ви підтримку людей у спорудженні парку?
- Звісно. Питання не в тому, чи відчував підтримку, а в тому, що відчував необхідність його будівництва. В Україні ведеться багато розмов, що діляться останні клаптики землі, ділянки роздають під індивідуальну забудову. Цей проект якраз є доказом того, що влада, розуміючи потреби жителів, облаштовує зони відпочинку, які слугуватимуть для багатьох поколінь.

- Чи будуть на постійній основі працювати атракціони для дітей?
- Так, вже підготовлені деякі майданчики, є ігрове обладнання. Але все це потрібно буде завершити.
До речі, в парку побудовано майже 10 км велосипедної доріжки, будуть спортивні майданчики, створяться місця для відпочинку молоді. Це дійсно буде центр дозвілля не тільки для жителів Бучі, але й для гостей міста.

- До наступного Дня народження міста, маєте вже якісь наміри?
- Одна з них – облаштування набережної, яка розташована в Склозаводському мікрорайоні. У нас там є прекрасне озеро і воно потребує втручання для того, аби водойма максимально слугувала громаді.
А ми якщо беремося за роботу, то реалізуємо все це!


Слово гостям

Петро Мельник,
народний депутат України:
- Найголовніше – це гордість бучанців за те, що їхнє місто найкраще. Це ми можемо довести тими конкретними справами, які тут робляться. І останній приклад – відкриття нового великого міського парку.
Звичайно, може Ірпінь і заздрить, що Президент України вже двічі тут був: у місті відбувалася Рада регіонів, нарада за участі голови Національного банку України...
Крім того, бучанці отримують з державного бюджету 10 млн гривень на придбання медичного обладнання – це здоров’я Бучі. Це зусилля і Президента, і голови Київської облради, і Бучанського міського голови, і моє сприяння.
Також я передаю вам, бучанці, щирі вітання від Голови Верховної Ради України Володимира Литвина з побажаннями подальших здобутків і процвітання!

Олександр Мостіпан,
голова асоціації «Нива Переяславщини» (Київська область), Герой України, депутат Київської обласної ради:
- Якою було Буча 15 років тому і яка вона зараз – тяжко порівнювати. Мешканцям міста дуже пощастило, пощастило саме з таким мером, як Анатолій Петрович Федорук. Тому я підняв би тост за вашого міського голову і побажав би кожному місту України саме такого керівника, – тоді б у всіх містах ми жили б так, як у Європі. З Анатолієм Федоруком Буча ставатиме і далі ще кращою, а протягом наступних років він знову здивує нас і порадує вас.
Нині вся Україна планомірно розбудовується, відбуваються зміни. Проте якщо говорити конкретно про покращення й розвиток міста обласного значення, то, звичайно, Буча на висоті. Ми позитивно вражені цим містом та по-здоровому заздримо людям, які тут проживають...

Василь Цвик,
депутат Київської обласної ради:
- Я особисто був у Бучі за два тижні до відкриття парку. Нині ж є свідком колосальної роботи. Протягом цього часу зроблено дуже багато, і це, дійсно, вражає. А скільки зроблено протягом всього періоду клопіткої праці Бучанського міського голови Анатолія Федорука! Кожне відкриття – це дарунок місцевим жителям від мера, від його праці. За це його треба поважати, берегти, бажати здоров’я, і щоб далі місто тільки розвивалося. Зі святом вас, бучанці!..

Микола Шкаврон,
голова Згурівської районної державної адміністрації, депутат Бучанської міської ради:
- Я сам як депутат Бучанської міської ради працюю на розвиток міста, але ще й працюю і в Згурівському районі і наводжу своїм депутатам із Згурівки приклад міста Бучі та його керівника – Анатолія Федорука.
Брав безпосередню участь у будівництві парку. Знаю як він будувався від початку і до кінця. Місцеві жителі пам’ятають, що було на місці нового сучасного парку, і розуміють, що можна зробити з нічого за такий термін. Так і треба працювати. Бучанському депутатському корпусу також потрібно брати приклад з мера, а не ставити йому палки у колеса…

Анатолій Федорчук,
Бориспільський міський голова:
- Шановні бучанці! Я, як земляк вашого міського голови, дуже гордий за ваш край – те, як він бурхливо розвивається! Буча сьогодні є прикладом для інших міст Київщини. Я хотів би від нашої Бориспільської територіальної громади вручити вам оберіг, який символізує багатство і процвітання української землі. Це – те, чого ми вам бажаємо й надалі!..

Володимир Скаржинський,
Ірпінський міський голова:
- Дорогі бучанці! Всі ми сьогодні разом із вами розділяємо ваше свято – День народження міста. Хочу сказати, що 55 років тому у ворзельському Будинку творчості композиторів сталася подія: було прийнято рішення створити Ірпінський регіон, місто обласного підпорядкування. Туди увійшли населені пункти: Ворзель, Буча, Гостомель, Коцюбинське, Ірпінь. Але Буча розвивалася і вирішила стати на власні ноги. Вона показала приклад того, як можна швидко рости, збагачуватися, жити.
Декілька років тому виникло якесь непорозуміння між керівництвом Бучі та Ірпеня. Але це – в минулому. Я хочу сказати про те, що в майбутньому ми були, є і будемо найближчими вашими сусідами і тими людьми, які зичать один одному добра!..

Віталій Ключник,
керуючий справами Боярської міської ради:
- Бучанці! Прийміть найщиріші вітання від ваших сусідів з Боярки. Всі міста Київщини є своєрідним столичним намистом. Тому від нашої громади бажаю, щоб Буча була найкращою перлиною у цьому намисті!..

Михайло Гетьман,
секретар Ковельської міської ради:
- Ми вітаємо вас із ювілейним святом і від територіальної громади Ковеля бажаємо вам щастя, благополуччя, нових здобутків і процвітання! Рухайтеся у тому ж напрямку і ви й надалі міцно триматимете позицію міста-лідера!..

Олександр Пономарьов,
народний артист України:
- Те, що я знову виступаю з концертом на Дні Бучі – це поклик моєї душі! Я буду створювати нові проекти, записувати нові пісні, які б вам подобалися і ви їх слухали із задоволенням. Сьогодні всі мої пісні – тільки для вас, бучанці! Зі святом вас!..


Фотозвіт зі святкування Дня міста Бучі в фотогалереї>>
23.5 -13.5

газета: "Бучанські новини" №38 від 29 вересня 2011р.
Солодюк, Федорук Анатолій Петрович, фотофакт, міські новації
 Інші новини по темі:
Центральний міський парк у Бучі - Фантастична ідея, яка стала реальністю

Центральний міський парк у Бучі - Фантастична ідея, яка стала реальністю

Буча та регіон
Віра Ульянченко : "Мені подобається Буча"

Віра Ульянченко : "Мені подобається Буча"

Бучанські новини
2 липня, Публічна бібліотека: Виставка-ярмарок виробів хенд-мейду

2 липня, Публічна бібліотека: Виставка-ярмарок виробів хенд-мейду

Буча та регіон
VIVA - Буча. 105 років

VIVA - Буча. 105 років

Бучанські новини
Буча святкує 109 річницю народження!

Буча святкує 109 річницю народження!

Буча та регіон
Відмінено культурні заходи до Дня міста Буча

Відмінено культурні заходи до Дня міста Буча

Буча та регіон
Дорогі бучанці та гості міста!

Дорогі бучанці та гості міста!

Бучанські новини
У гостях місто-побратим Тушин

У гостях місто-побратим Тушин

Бучанські новини
У Бучу завітала дипломатична місія із Стамбулу

У Бучу завітала дипломатична місія із Стамбулу

Буча та регіон
У Бучі пройшов фестиваль української пісні

У Бучі пройшов фестиваль української пісні

Бучанські новини
Акція до дня закоханих від МГО "Заклик"

Акція до дня закоханих від МГО "Заклик"

Буча та регіон
Бучанцям, учасникам АТО, вручили медалі "За заслуги перед містом Буча".

Бучанцям, учасникам АТО, вручили медалі "За заслуги перед містом Буча".

Буча та регіон
"Диво-дитина"

"Диво-дитина"

спортивні новини
З днем народження, Буча!

З днем народження, Буча!

Буча та регіон
Ярмарок вареників на Київщині

Ярмарок вареників на Київщині

Буча та регіон
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.