Хліб - усьому голова

25 травня відбулося урочисте відкриття довгоочікуваного, унікального для нашого регіону, та й області взагалі, підприємства. ТОВ “Земля для людей” на чолі з головним вдохновителем, директором С.В.Фортуною відкрили на бучанських теренах хлібокомбінат. Газету “Бучанські новини” теж запросили на відкриття, аби ми на власні очі побачили нове виробництво, що розпочинає свою діяльність.

Було дійсно цікаво. Власне, мені особисто, довелося перший раз побачити повний цикл виробництва – від борошна до готової хлібини. Це вражає, адже раніше хліб у великій кількості бачив лише на прилавках магазинів.
У день відкриття була запущена перша лінія, яка даватиме за добу 15 т хлібовиробів, а це приблизно 30 000 буханців. Отож, кожен бучанець вже зовсім скоро їстиме гарячий хліб власного бучанського виробництва. Для пересічного мешканця міста буде цікавою й та інформація, що хліб буде стандартної ваги, проте більший, ніж такий самий київського виробництва, смачніший та якісніший, а головне - дешевший.

С.В. Фортуна:
— Завдяки допомозі багатьох бучанців, впершу чергу міського голови і деяких підрозділів міської ради, а також підприємств, що брали участь у будівництві, Буча сьогодні отримує власний хлібокомбінат. Якщо відповідати на питання, що це дає місту і його мешканцям, то перераховувати довелося б довго. Зупинимося на головному. Це 300 робочих місць, це завжди свіжий, дуже якісний, ще гарячий хліб за ціною нижчою, ніж київський. Думаю вже найближчим часом наші люди зможуть у повній мірі побачити та оцінити бучанський хліб, і, думаю, що невдовзі на прилавках регіону ми вже не побачимо київського хліба.

В.П.Яцюк,
голова правління ЗАТ “Міліоратор”:

— Найщиріші побажання новій фірмі на бучанських теренах. Ми вже давно співпрацюємо з ТОВ “Земля для людей” і будемо допомагати одне одному в подальшому. Я радий за Сергія Васильовича, за те, чого йому вдалося досягти. А бучанці тепер повинні бути задоволені, що мають таке підприємство та їстимуть свій хліб, випечений бучанцями для бучанців у Бучі, до речі, як видно, якісніший, ніж привозний.

О.В.Сурач,
головний інженер підприємства “Бучанський млин, хлібокомбінат ТОВ “Земля для людей”

— Довгий час я працював на Київському хлібокомбінаті №1. Так склалися обставини, що це підприємство припинило діяльність. У Бучі працюю з першого дня будівництва, як кажуть, починав з нуля. Вже сьогодні хліб пішов. Якість дуже висока, а для першого разу – це, взагалі, велика вдача. Думаю, ми маємо подякувати всьому нашому колективу за плідну роботу. Я і всі наші співробітники докладатимуть усі свої сили, аби наші вироби були найкращими. Хочу також додати, що вже сьогодні ми виробляємо хліб у декілька разів кращий за всіма показниками, ніж подібні вироби на Київських підприємствах.


25 травня директором ТОВ “Земля для людей” С.В.Фортуною було підписано наказ № 20.
“...В жовтні 2005 року проведена державна комплексна експертиза проекту млин та борошнопереробний комплекс. 23 листопада 2005 року розпочато і в травні 2007 завершено будівництво цього комплексу. У зв`язку із завершенням будівництва млина і борошнопереробного комплексу, керуючись ст. 55 ч. 2 п. 5 Цивільного кодексу України, в ТОВ “Земля для людей” створено структурний підрозділ без статусу юридичної особи з наданням йому назви “Бучанський млин, хлібокомбінат ТОВ “Земля для людей” з місцем розташування м. Буча, вул. Кірова, 229-а”.


[ загальний обсяг завантажених фото в повний розмір = 1,35mb ]





Назад 1 2 3 Дальше
Віктор Артемчук
  0
 QR-код адреса статьи
Коментарів: 2
Додати коментар
administrator

OFFline

  • administrator (328)
  • Адміністратори
  • 1 червня 2007 11:48
вторая страница - второе фото:
- если там хлебушек без упаковки, то могу сказать, что на конечном этапе производства - антисанитария, хлебобулочные изделия не должны соприкасаться с полом/землёй. Подстилен картон? Ну это не выход, того картона хватит ровно на два часа, уже видно что там пыль от обуви ((. Как минимум, могли бы корзинку бумагой переложить, а потом хлеб ложить. А кто подтвердит, что по тому полу не бегают мышки?.. + работники без головного убора, и только у одного(на снимке) надеты перчатки, и белый халат..

И потом, хлеб ещё тёплый, с такой "утрамбовкой" в ящик - он теряет торговый вид. Ведь для таких задач есть специальные передвижные стелажи/горки...

Надеюсь такое отношение к ценному продукту - временно.
Вывод- линию купили, конечно, класную, а понятие осталось "наше"..

п.с.
одно из первый моих образований - Товаровед продовольственных товаров, и в торговле я проработал больше 10лет, поэтому меня так и задевает... другой может и незаметить некоторых нюансов..

0
grosha

OFFline

  • grosha (2)
  • Місцевий
  • 8 листопада 2007 16:09
Доброго дня Шановні! Давайте поговоримо про шалене везіння яке звалилося на голови мешканців Приірпіння ( на нас з Вами ) - Хлібозавод- млин "Земля для людей" з його "идейным вдохновителем" "ВЕЛИКИМ" Фортуною С.В. Почнемо- мало того, що нам з вами пропонують хлібобулочні вороби, які виготовлені в АНТІСАНІТАРНИХ УМОВАХ ( подивіться на фото- там точно є криси, таргани, не кажучи вже про хліб на замлі ), це перше. Друге - такий хліб на інших хлібозаводах бракують, а нам з вами його пропонують їсти!!!!!!! Третє - вологість та гатунок борошна, з якого він зроблений не відповідоє дійсності, тобто нас з вами змушують платити за "ВОДУ" ! ( інформація від тістоміса)
Так, що вирішувати Вам, шановне панство який хліб купувати, тобто бути обдуреними "ВЕЛИКИМ" "идейним вдохновмтелем" чи НІ.
Сподіваюсь, що якщо Ви запитаєте у продавця у магазині, чий це хліб, і Вам скажуть, що Бучанський, то Ви скажите - НІ ШАХРАЯМ!!!!!!!!!!!!!

0
Інформація
Коментувати новини на сайті можна тільки протягом 370 з дня публікації.