Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Міський голова привітав з Днем міста Буча

Міський голова привітав з Днем міста Буча

Шановна громадо!

Вітаю з 118 – річницею нашого рідного міста!

Буча - місто з характером і своєю неповторністю . Місто, в яке неможливо не закохатися. Відносини з ним нерідко складні, але все одно всі ми нескінченно щасливі жити в ньому , бо Буча колоритна і зі своєю душею!
Історію цього міста, його красиві вулиці і будинки, затишні сквери, квітучі клумби - створюємо ми з вами. І тільки від нас залежить, яким буде наше улюблене місто у наступному році і через десять чи п’ятдесят років.

Буча живе в ритмі тисяч сердець, які закохані в нього,б’ються в унісон і пишаються ним. Успіх кожного із нас впливає на його успішність, посмішка і позитив - на атмосферу, кожна гарна справа сьогодні - на успіхи завтра.

Кажуть, красиві міста створюють хороші люди. У Бучі таких людей багато, і разом ми можемо поліпшити своє життя і йти шляхом позитивних змін. Ми можемо самі творити його сучасність так, щоб промислове, культурне , спортивне серце міста билося ще багато і багато століть. І всім людям, незалежно від віку, національності та мови, жилося в ньому гідно і по-домашньому затишно.

Бажаю кожному мешканцю мирного неба, міцного здоров'я, сімейного щастя, благополуччя і здійснення заповітних бажань.

А місту - процвітання і безперервного розвитку.

Працюємо над цим разом!

Бучанський міський голова Анатолій Федорук


0 0

Федорук Анатолій Петрович, День міста
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.