Буча новини міста, Буча сайт » Бучанський музей » Буча сумує з приводу смерті Анатолія Костянтиновича Варламова

Буча сумує з приводу смерті Анатолія Костянтиновича Варламова

Буча сумує з приводу смерті Анатолія Костянтиновича Варламова, який помер на 89 році життя, не доживши до свого 90-річчя лише місяць.

Варламов А.К. 15.05.1926 р.н., родом з Сибіру. У 17 років пішов до армії піхотинцем. Воював на ІІ Українському фронті. Звільняв Калінінградську область, форсував річку Свірь, а потім пішов в сторону Угорщини, Австрії. Після Перемоги ще 5 років служив на Далекому Сході. Демобілізувався у 1950 році.

Анатолій Костянтинович упродовж багатьох років очолював Бучанську міську організацію «Інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій», постійно займав активну громадську позицію, прагнув передати власний досвід підростаючому поколінню та був незмінним учасником загальноміських мітингів та пам’ятних заходів.

Наше місто втратило Людину з великої літери. Життєвий шлях Анатолія Костянтиновича – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості.
У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного.


Відеоархів 2013 року: Говорять ветерани...
Варламов на 9-й хвилині
1 0

В.В. Говоров, Бучанська міська організація «Інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій», Голова організації, полковник запасу 
Анатолій Варламов
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.