ХТО НАМАГАЄТЬСЯ ПІДСТАВИТИ МЕРА БУЧІ?

Таких брудних виборчих перегонів Україна ще не знала. «Чорний піар», мов Сатана, - править бал. А брехня, якщо перефразувати кіношну героїню Фаїни Раневської, - «страшна сила». Дивно, що до відвертого маніпулювання свідомістю, проміванням мізків долучилися наші колеги із поважного, здавалося б, каналу «1+1».

ХТО НАМАГАЄТЬСЯ ПІДСТАВИТИ МЕРА БУЧІ?
1. Офіційний логотип конкурс «Голос країни».
2. Робоча Інтернет-версія логотипу бучанського пісенного конкурсу.
3. Офіційний логотип вокального конкурсу «Зірка Бучі».


21 жовтня у вечірньому випуску ТСН безапеляційно і бездоказово було заявлено: «Мер Бучі для своєї передвиборної кампанії використав без дозволу ідею шоу “Голос Країни”». І далі «плюси», як казав Остап Бендер, понесло…

Автор андерграундного (сюжет знімався скритою камерою) «репортажу» заявила, що саме Федорук «зібрав із людей 80 гривень за участь у кастингу “Голос Бучі”». Тільки уявіть собі картинку: міський голова тремтячими руками бере пожмакані купюри і швиденько заштовхує собі в кишеню. Просто якийсь театру абсурду! Румунський і французький драматург Ежен Йонеско в товаристві ірландця Семюеля Беккета нервово палять сигарети…
Тим часом сюр (а скоріше – маразм) в ефірі почав «крепчать». Було сказано, що мер Бучі «відібрав найкращих та влаштував концерт-агітацію на свою честь».

Хочеться зауважити: мені важко уявити, що міський голова опустився б до подібно акції-агітації. Тим паче, що під час 3-годинного дійства не було сказано жодного слова про вибори. Репортери «1+1» цього не помітили. Мабуть, тому, як у Конфуція, що важко знайти чорну кішку в темній кімнаті, та ще й тоді, коли цієї бісівської тварюки там просто немає…
Потому юристи телеканалу стверджували, що у Бучі був використаний формат їхнього талант-шоу «Голос Країни». Який, до речі, придумали не «плюси», а голландська компанія “Тальпа», яка володіє усіма правами на музичне шоу. Тут хочеться зауважити, що автори «1+1», мабуть в силу інтелекту, не спроможні створити щось дійсно значуще. (А чого варта демонстрація у пройм-тайм російських телесеріалів!) Отож, сказав служитель телевізійної Феміди: «Буде суд!..)
Організаторка шоу - модна художниця Наталя Вуглицька - пише Фейсбуці стосовно інсинуацій «ти не одного»: «Региональный социальный вокальный проект в г.Буча с главной целью - помочь в развитии талантам Киевской области!!! Победитель проекта - Кирилл Черпита, в подарок получил
профессиональный брендовый микрофон и возможность записи песен в звездной студии! Где было сказано что проект проводит 1+1? Или что это коммерческий проект? Послушайте слова ведущих - финал регионального проекта Звезда Бучи в Киевской области!!! Телеканал против развития молодых талантов нашей страны? Обливание друг друга грязью в предвыборных гонках печалит, прежде всего нужно оставаться ЛЮДЬМИ! А не проплачивать антирекламу конкурентам. После такой неприятной ситуации отпадает все желание проводить какие-либо проекты дальше. Все что я хотела сказать». Ось так!
Якщо йти за логікою «разгребателей грязи» каналу «1+1», то «співучасниками» Федорука стали і зірки шоу-бізнеса: учасниці гурту «Бігуді» Аліна Ромашка та Ліля Кіш, зірки «Х-фактора» - Євген Літвиінкович і Влад Ульянич, ноумен Сергій Пастух, телеведучий Андрій Джеджула.

І тут зауважимо. Виходить так, що ексклюзивне право пошуку нових талантів належить лише каналу?
Пошук талантів та підтримка обдарованих дітей – благородна справа. Керівництво Бучі систематично проводить різноманітні конкурси та фестивалі, підтримує таланти в рідному місті. Спочатку вони так і називались: «Таланти Бучі». Формат - «кастінг-шоу» та ідея цих конкурсів - «знаходження та підтримка обдарованих людей», - повинні були б викликати шквал судових позовів від подібних заходів міжнародного рівня. Всі вони мають на меті реалізацію саме цієї ідеї. Але нікому в голову не прийшло «приватизувати» голоси талановитих співаків, вміння фантастично танцювати, творити вірші та музику.
Лише, так би мовити, «чесним журналістам» телеканалу «1+1» впало на думку побачити в вокальному конкурсі «Зірка Бучі» зазіхання на «ексклюзивне право» каналу на голоси, які, насправді, з народження належали, належать та належатиме талановитим виконавцям шоу «Зірка Бучі».

Голоси та думки бучанців немислимо вкрасти, як голоси та громадянську позицію Олександра ГАЛІЧА чи Володимира Івсюка, Володимира ВИСОЦКОГО чи Андрія Кузьменка. Не продадуть свої голоси на виборах і свідомі жителі м.Буча, думки яких намагається приватизувати такий, так би мовити, неголослівний телеканал, посилаючись в своєму політично-музичному матеріалі на юристів шоу-бізу, аж, з Нідерландів.

Громадянська позиція бучанців не продається, навіть, під впливом маніпулювань іменами та голосами їх дітей з боку журналістів, так би мовити, дуже уважного телеканалу, які в своєму матеріалі так і не почули й не показали молодих талантів Бучі, жодним словом не сказали про їх артистичне майбутнє. Не побачили журналісти, так би мовити, голосливого телеканалу, відвертих дитячих очей, не почули чистих дитячих голосів, а лише – мерехтіння та шурхіт грошових купюр, яки бучанці самі, добровільно збирали на підтримку талановитої молоді Бучі. Можливо, що ідеї меценатства, волонтерства, взаємовиручки, дружби та любові до ближнього теж ексклюзивно належать виключно до самого, так би мовити, неодинокого телеканалу країни?!

Питання до вас, шановні бучанці:
ВИ МАЄТЕ ПРАВО НА ВЛАСНУ ДУМКУ? ВИ МАЄТЕ ПРАВО НА ВЛАСНИЙ ГОЛОС?!
Думаємо, що – так!!!

То хто ж проплатив телевізійний пасквіль на Анатолія Федорука? Час покаже…
І наприкінці хочеться процитувати стару Шапокляк: Кто людям помогает,// Лишь тратит время зря,// Хорошими делами// Прославиться нельзя». Тебе просто оббрешуть, обплюють і обіллють брудом…

Колектив редакції газети «Бучанські новини»
_____________________________________________________________________

Коли верстався номер:
Наталія ВУГЛИЦЬКА на своїй сторінці у Фейсбуці зазначила: «ГАНЬБА 1+1 проплаченные сюжеты показывать, да еще и в политику переводить!»

Коментар від співзасновника Вуглицької:


ТВ-версія від ТСН:


ТВ-версія від каналу ПРАВДА-ТУТ:
[media=https://youtu.be/Tq6wXSuoU8c]

Повна відео-версія концерту від Ірпінь-ТБ:


ЧИЙ ГОЛОС ЗАЛИШИВСЯ ЗА КАДРОМ "ТСН"???


Відповідно до ст 2.Закону України «Про інформацію» основними принципами інформаційних відносин є: достовірність і повнота інформації; правомірність одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації; захищеність особи від втручання в її особисте та сімейне життя. Що це вчора було? Журналістами було порушено як принципи інформаційних відносин, так і ряд чинних законодавчих норм? Заради чого чи кого?
Як вбачається з матеріалів тележурналістів “Мер Бучі для своєї передвиборної кампанії без дозволу використав ідею шоу «Голос країни» - “Юристи телеканала “1+1” ретельно вивчили питання...”. Але вони чомусь не помітили суттєвих речей. Не звернули вони також увагу і на коментар Федорука, що “одне до іншого не відноситься”. На мою думку, вказане надалі дає підстави вважати матеріал замовним та надає право міському голові звернутися до суду щодо вимоги спростування і притягнення до відповідальності якщо телеканал відмовиться спростувати матеріал в досудовому порядку.
Детальніше. Єдине, що могло пов'язати відбірковий тур конкурсу "Зірка Бучі"- захід "Голос. м.Буча" з шоу “Голос країни”- це схожість логотипу. Лише схожість.
Візуальний аналіз дозволяє виявити корінні відмінності в логотипах проекту “Голос країни” та логотипу, розміщеному на рекламних проспектах заходу “Голос. м.Буча” - це відсутність мікрофону.

Також в назві відсутня частина “країни”, або назви населеного пункта у родовому відмінку. Саме так вимагає світовий бренд. А наявне - “Голос. м.Буча”
Найбільш наближеним є варіант логотипу шоу “Голос”, який проводиться в Росії. Чи журналісти захищають інтерес держави, що здійснює агрессію в нашій країні?
Поза увагою журналістів залишився і той факт, що концерт, який проводився при підтримці міського голови мав назву “Зірка Бучі”, та мав вже зовсім інший логотип, якого теж в кадрі не висвітлено.

По-друге, а може і головне — чи є взагалі зйомка відбіркового туру законною? Відповідно до ст.307 ЦК України, фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру. Чи мали представники телеканалу таку згоду, викликає сумнів. Все ще ускладнюється коли в кадр потапляють неповнолітні діти. Всі ці права закріплені і Основним законом - Конституцією України. Відповідь на питання - Що або хто змусив журналістів одного з найбільших телеканалів України йти на ці та ряд інших порушеннь, перекручувати інформацію та виривати фрази з контексту — залишається за кадром.

Світлана МУЗИКА
3 1

Редакція газети "Бучанські новини" 
фестиваль, Зірка Бучі
 Інші новини по темі:
29 травня, Центральний парк: Фан-зустріч та концерт фіналістів проекту "Голос країни"

29 травня, Центральний парк: Фан-зустріч та концерт фіналістів проекту "Голос країни"

Буча та регіон
Суперфіналіст "Зірка Бучі"

Суперфіналіст "Зірка Бучі"

Бучанські новини
Найкращі дівчата країни перед фіналом "Міс Україна" зібралися у Бучі

Найкращі дівчата країни перед фіналом "Міс Україна" зібралися у Бучі

Буча та регіон
Бучанець Кирило Черпіта- на шоу «Голос. Діти 3»

Бучанець Кирило Черпіта- на шоу «Голос. Діти 3»

Буча та регіон
Ірина Авдіюк представить Бучу на фестивалі “Ukrania Fest”

Ірина Авдіюк представить Бучу на фестивалі “Ukrania Fest”

Буча та регіон
Вокальний конкурс талантів "Зірка Бучі" (фото/відео)

Вокальний конкурс талантів "Зірка Бучі" (фото/відео)

Бучанські новини
Районний етап Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини про бюджет країни"

Районний етап Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини про бюджет країни"

Публікації
Попередні результати виборів 2020 Бучанська ОТГ

Попередні результати виборів 2020 Бучанська ОТГ

Буча та регіон
"Міс Ірпінь-2018" братиме участь у національному конкурсі "Міс Україна"

"Міс Ірпінь-2018" братиме участь у національному конкурсі "Міс Україна"

Буча та регіон
Ірпінська ОДПІ: Податки очима дітей - стартує новий конкурс

Ірпінська ОДПІ: Податки очима дітей - стартує новий конкурс

Публікації
Євроопитування

Євроопитування

Буча та регіон
17 жовтня в м.Буча:  Грандіозний гала-концерт "Голос"

17 жовтня в м.Буча: Грандіозний гала-концерт "Голос"

Буча та регіон
Ірпінська ОДПІ: Стартував конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”

Ірпінська ОДПІ: Стартував конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”

Публікації
Всеукраїнський конкурс творчих проектів "Якби мером був я"

Всеукраїнський конкурс творчих проектів "Якби мером був я"

Буча та регіон
"Податки очима дітей"

"Податки очима дітей"

Бучанські новини
Коментарів: 1
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
Анна Цезар
Це взагалі якийсь абсурд!!! Я була на цьому концерті, на ньому виступали троє моїх знайомих. Яка агітація??? Це був законний, чесний та дуже гарний концерт! Так, Анатолій Петрович говорив промову, як і будь-який мер, в місті якого відбувається те чи інше свято. Але говорив він лише про таланти жителів нашого міста, про те як пишається тим, що в нашій Бучі є такі таланти. Хоч хтось з глядачів почув хоча б щось про вибори?? Я не почула жодного слова на цю тему! Напевно я тоді щось не розумію. Але я вважаю, що псувати репутацію свого конкурента ось такими проплаченими сюжетами - це низько та огидно! Тим паче огидно робити такий нищівний сюжет на підставі такої гарної справи, як проведення шоу талантів нашого міста. І я впевнена, що час все розтавить на свої місця. І ті люди, які замовили цей сюжет, застрягнуть у тій же багнюці, яку вони приготували для Федорука!

2
Helga Pataki
Меньше смотрите 1+1

1
Alex
  • Alex (0)
  • Гостi
  • 25 жовтня 2015 09:41
Вы что поддерживаете этого казнокрада и алкоголика ?

0