На святі у випускників

З року в рік в освітянському житті міста відбувається красива, яскрава подія – випускний бал. Це – своєрідний підсумок дитинства і крок у по-справжньому доросле життя.

Красиві, молоді та горді випускники разом із директорами і класними керівниками урочисто крокували головною площею міста. На уявній «червоній доріжці» щиро посміхалися хлопці і дівчата з усіх навчальних закладів Бучі: Бучанської Української гімназії, спеціалізованої ЗОШ-інтернат, шкіл №1, 2, 3. 4. Колишні учні та майбутні студенти. Це їхній день, який назавжди увійде світлою сторінкою в життєвий альбом. Це роки юності і великих надій, які не повернути ніколи, тому ця мить – особливо дорога і цінна.

Відкривала свято виконуюча обов’язки начальника бучанського відділу освіти Ірина Сільченко.
«Дорогі випускники! Перед вами відкривається широка дорога, великі можливості і доросле життя. Використайте їх і будьте щасливими! Але пам’ятайте, що в житті найголовніше – допомагати людям, робити добро, натхненно працювати!» - звернулася вона до юнаків і дівчат.
Хвилювалися і батьки, і вчителі, і запрошені гості. Схоже, лише самі винуватці свята були впевнені у собі, виважені.

В урочистій обстановці пройшла і церемонія нагородження. Цього року маємо щедрий «врожай» - 12 «золотих» і 11 «срібних» медалістів. Свої відзнаки молодь отримала з рук Бучанського міського голови Анатолія Федорука. Говорячи про міське свято, він зазначив:
«Саме з таких днів і миттєвостей складається світле й радісне життя. Якщо б не було подібних подій чи результатів, які б давали можливостей проводити такі заходи, то існування перетворилося на сірі будні. Можу впевнено говорити, що пройдений навчальний шлях залишить у житті молодих людей нашої територіальної громади тільки найкращі спогади.

Я вітаю юнаків і дівчат із завершенням навчального року і нехай у їхньому житті все складеться добре!», - побажав випускникам мер міста.
Всі відмінники у навчанні були нагороджені цінними подарунками – нетбуками.

Відзначили й кращих батьків, які впродовж довгих років навчання всіляко підтримували своїх дітей, брали активну участь у житті школи та міста.
На добру долю, і за гарною традицією, випускники випустили в небо білих голубів – знак миру і звершення заповітних мрій. Після цього, молоді пари зійшлися у ніжному і зворушливому вальсі – красивому, видовищному і незабутньому прощанні з дитинством.

деякі фото з заходу в фотогалереї >>
газета: "Бучанські новини" №20 від 18 травня 2012 року
фотофакт, випускний бал
Коментарів: 2
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
Олечка
а нам за медаль давали годинники... капець(

0
vlbul
  • vlbul (0)
  • Гостi
  • 18 травня 2012 21:28
От вам повезло, Олечка, нам за медаль нічого не давали.

0