Ми неодноразово чули схвальні відгуки про міське підприємство громадського харчування «Продсервіс», яке розташоване у Бучі по вулиці Рози Люксембург, 3/23. Та й самі, користуючись його послугами, знаємо, що організація вправно працює протягом багатьох років. А все це тому, що очолює його гарний, працьовитий керівник – Віталій Рибчун.
І ми зовсім не випадково пригадали про нього нині. Адже 9 грудня Віталій Володимирович святкуватиме свій ювілей – півсотні років. Життєвий досвід, здобута освіта і нелегка праця – далися в знаки і недарма пройшов нинішній директор, знана особа у місті Віталій Рибчун.
Народився Віталій у сім’ї робітника на Житомирщині. Після закінчення середньої школи вступив в Ірпінський індустріальний технікум, де продовжив навчатися. Не оминула юнака і служба у лавах Радянської армії. Протягом двох років служив він у Німеччині. Потім працював майстром на Клосовському кар’єрі.
У 1984 року переїхав у селище Буча. Влаштувався на роботу майстром ремонтно-технічного цеху Бучанського заводу скловиробів. Проте на досягнутому не зупинявся, завжди прагнув до нових знань. Тому й вирішив здобути ще вищу освіту в Київському інституті народного господарства за спеціальністю економіста.
Згодом Віталій Рибчун був обраний головою профспілкового комітету, яким пропрацював протягом п’яти років. Далі – призначений заступником директора з кадрових питань.
А з 1999 року і до цього часу працює директором підприємства громадського харчування «Продсервіс». Під керівництвом Віталія Рибчуна організація працює стабільно, виконує всі фінансові показники та задовольняє потреби суспільства.
Не побоїмося зазначити, що робота Віталію Володимировичу дійсно подобається і він її з радістю виконує щодня. А результати плідної праці, дають свої плоди. На основі підприємства функціонують два кафе-бари у місті. Це «Затишок» та «АВС», які готують смачні і поживні обіди для населення та організовують фуршети для ветеранів, гостей та делегацій на святкові заходи, що відбуваються у Бучі. До того ж підприємство забезпечує харчуванням учнів загальноосвітніх шкіл Бучі, постачає продукти харчування в бучанські дошкільні заклади, а також організовує харчування малозабезпечених мешканців міста.
За роки праці чоловік проявив себе як людина високої професійної майстерності, компетентний очільник. Керівник вимогливий як до своїх підлеглих працівників, так і до себе. Всі завдання повинні бути виконані якісно і вчасно. Також голова підприємства, щирий, великодушний, з гарним почуттям гумору, товариський, користується заслуженим авторитетом серед колективу працівників «Продсервіс» і мешканців Бучі.
Віталій Рибчун – чуйний та легкий на підйом. Разом зі своїм дружним колективом залюбки бере участь у міських заходах. На День міста не відмовляється особисто приготувати найсмачніший шашлик для всіх бучанців.
Повага й шана до Віталія Володимировича цілком заслужена. Тож нехай не тільки в День його народження звучать найкращі слова побажань від рідних, друзів, колег та всіх охочих привітати з ювілеєм.
Здоров’я, реалізації нових планів та задумів, родинного затишку й тепла вам, пане Віталію, на многії літа!
І ми зовсім не випадково пригадали про нього нині. Адже 9 грудня Віталій Володимирович святкуватиме свій ювілей – півсотні років. Життєвий досвід, здобута освіта і нелегка праця – далися в знаки і недарма пройшов нинішній директор, знана особа у місті Віталій Рибчун.
Народився Віталій у сім’ї робітника на Житомирщині. Після закінчення середньої школи вступив в Ірпінський індустріальний технікум, де продовжив навчатися. Не оминула юнака і служба у лавах Радянської армії. Протягом двох років служив він у Німеччині. Потім працював майстром на Клосовському кар’єрі.
У 1984 року переїхав у селище Буча. Влаштувався на роботу майстром ремонтно-технічного цеху Бучанського заводу скловиробів. Проте на досягнутому не зупинявся, завжди прагнув до нових знань. Тому й вирішив здобути ще вищу освіту в Київському інституті народного господарства за спеціальністю економіста.
Згодом Віталій Рибчун був обраний головою профспілкового комітету, яким пропрацював протягом п’яти років. Далі – призначений заступником директора з кадрових питань.
А з 1999 року і до цього часу працює директором підприємства громадського харчування «Продсервіс». Під керівництвом Віталія Рибчуна організація працює стабільно, виконує всі фінансові показники та задовольняє потреби суспільства.
Не побоїмося зазначити, що робота Віталію Володимировичу дійсно подобається і він її з радістю виконує щодня. А результати плідної праці, дають свої плоди. На основі підприємства функціонують два кафе-бари у місті. Це «Затишок» та «АВС», які готують смачні і поживні обіди для населення та організовують фуршети для ветеранів, гостей та делегацій на святкові заходи, що відбуваються у Бучі. До того ж підприємство забезпечує харчуванням учнів загальноосвітніх шкіл Бучі, постачає продукти харчування в бучанські дошкільні заклади, а також організовує харчування малозабезпечених мешканців міста.
За роки праці чоловік проявив себе як людина високої професійної майстерності, компетентний очільник. Керівник вимогливий як до своїх підлеглих працівників, так і до себе. Всі завдання повинні бути виконані якісно і вчасно. Також голова підприємства, щирий, великодушний, з гарним почуттям гумору, товариський, користується заслуженим авторитетом серед колективу працівників «Продсервіс» і мешканців Бучі.
Віталій Рибчун – чуйний та легкий на підйом. Разом зі своїм дружним колективом залюбки бере участь у міських заходах. На День міста не відмовляється особисто приготувати найсмачніший шашлик для всіх бучанців.
Повага й шана до Віталія Володимировича цілком заслужена. Тож нехай не тільки в День його народження звучать найкращі слова побажань від рідних, друзів, колег та всіх охочих привітати з ювілеєм.
Здоров’я, реалізації нових планів та задумів, родинного затишку й тепла вам, пане Віталію, на многії літа!