Хор «Пролісок» вітає з Днем Перемоги

Хороша пісня завжди була вірним помічником бійця. І в роки Великої Вітчизняної війни фронтовики не переставали співати. З улюбленою піснею відпочивали в короткі години затишшя, згадували рідних і близьких, веселилися й сумували.

Саме такий на стрій, то радісний і під несений, а то гіркий, що аж душа щеміла і сльози наверталися на очі, подарував 7 травня бучанський хор. Того дня у Центральному Будинку культури відбувся передсвятковий концерт до 9 Травня за участі хорової капели «Пролісок» на чолі з художнім керівником Ніною Стрельніковою.


Присутніх бучанців вітали з Днем Перемоги, щиро дякували ветеранам за їхній ратний подвиг, за сьогоднішній день без війни, за мир і спокій у країні...
А зі сцени гучно лунали знайомі мелодії пісень, що навіювали спогади воєнних років, спонукали до роздумів. Та мимоволі глядачі починали й собі наспівувати давні, проте незабутні мотиви. «На кургані», «Молитва за Україну», «Альоша», «Їхали козаки», «Степом», «Катюша», «Где же вьі друзья-однополчане», - далеко не повний перелік почутих пісень у виконанні хористів «Проліску».


Також вітали зі святом Перемоги і молоді бучанські виконавці Костянтин Гордейчук, Олена Юрченко та Ніна Мудрагель.
А Семен Яцук, учасник хору «Пролісок», прочитав власний вірш «Кінець війни».
Без сумніву, всі глядачі отримали задоволення від такого концерту, за що дякували артистам та організаторам передсвяткового заходу гучними оплесками й теплими словами.
3 -2

Вікторія Кончаківська 
газета: "Бучанські новини" №18 від 13 травня 2011 року
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.