Спортсмени демонструють високий клас!

У ці зимові засніжені дні відбулося чимало змагань, турнірів за участю спортсменів Ірпінської ДЮСШ, які відстоювали честь своєї школи, нашого міста, Київської області на спортивних аренах, майданчиках і лижних трасах.

На п’єдесталі пошани

Вихованці відділення спортивного орієнтування представляли команду Київської області на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах в м. Кролевець Сумської області. Вони посіли 2-е місце серед 15 команд із 10 областей, програвши всього 2 очки м. Києву (764 очки). Потрібно відмітити чемпіонський фініш у спринті Віталія Гичка (ЗШ № 18), на довгих дистанціях Юрія Гранатова, Тетяну Тим 3-і місця серед юнаків та юніорів у чотирьох естафетах. А наймолодша наша
спортсменка Марійка Тимощук (13 років) виконала норматив І-го спортивного розряду (тренери В. Березовський, А. Подгаєцький, І. Шталлер). Незабаром, 26-27 лютого, наші спортсмени захищатимуть честь міста на обласному фестивалі зимових видів спорту у м. Броварах.

Побажаємо їм успішних стартів і перемог!

Відзначилися молоді боксери

У чемпіонаті Київської області з боксу серед учнівської молоді (проходив у м. Біла Церква 18-20 лютого) першими успіхами відзначилися наймолодші боксери нашої школи.
В категорії 12-14 річних юнаків 2-е місце посів Давид Гасімов, бронзовими призерами стали Олег Лапін та Володимир Мироконь (тренери Олексій Конаровський та Юрій Мороз).
У Білій Церкві відбулися й обласні змагання з волейболу серед дівчат 1994-1995 р.н. І хоча наші юні волейболістки, на 1-2 роки молодші цієї вікової групи, не потрапили у призери змагань, все ж показали цікаву гру, а двома днями пізніше вітали свого тренера – майстра спорту СРСР Людмилу Вдовіну з прекрасним ювілеєм – 50-річчям.

До цих привітань приєднуються колеги і друзі, які бажають Людмилі Миколаївні радості і здоров’я, творчої наснаги та удачі
у вихованні майбутніх олімпійців, щастя, благополуччя спортивній родині. Адже чоловік Сергій – майстер спорту з волейболу, сини Дмитро та Олег – волейболісти, гравці професійних команд.

фінішує Гранатов

Сокольський Микита

Тарасов

Тимощук Марія, Таня (з боків)


На майданчику – баскетболісти

Особливо насиченими були субота та неділя, 19-20 лютого. 19 лютого на базі ЗШ № 3 ми приймали півфінальні змагання за
програмою Першої олімпіади Київської області з баскетболу серед учнів загальноосвітніх шкіл. Три команди юнаків 10-11 кл. виборювали путівку у фінал цих змагань - баскетболісти м. Вишгорода, Києво-Святошинського р-ну та м. Ірпінь.
Команду Києво-Святошинського р-ну представляла ДЮСШ м. Вишневе – одна з кращих баскетбольних шкіл Київщини, Вишгорода – баскетбольний спортивний клуб.

За короткий термін тренеру Ірпеня на громадських засадах, учителю фізкультури СЗШ № 2 Олені Федоровій вдалося підготувати боєздатну перспективну команду, яка в напруженій цікавій боротьбі перемогла суперників із Вишгорода 33:30, а за вихід у фінал поступилася спортивному резерву Київщини – команді Вишневого з рахунком 45:72.

Учень Коцюбинського гуманітарного ліцею Ігор Лур’є був одним із кращих гравців турніру.

Міні-футбол: поступилися з мінімальною перевагою

20 лютого до Дня захисника Вітчизни провели цікавий турнір – відкриту першість Ірпінської ДЮСШ з міні-футболу за участю
спортивних шкіл Фастова, Вишгорода, Бучі, Бородянського р-ну та м. Ірпінь. Дві команди ДЮСШ (тренери В. Лисов, Д. Верещак), складені з учнів Ірпеня та Гостомеля, вели безкомпромісну боротьбу із суперниками.

У фінальний грі за І місце наша перша команда поступилася одним м’ячем одноліткам (10-11 літні хлопці) із м. Буча; 3-е – за
юними футболістами Вишгорода. Кращим гравцем турніру став Владик Мамчур (ЗОШ №13). Команди відзначені дипломами, медалями та солодкими призами.
Приємно, що батьки цікавляться успіхами своїх дітей, адже чимало мам і тат гаряче вболівали за свої команди. Особливу подяку хочеться висловити директору школи № 3 Олегу Пальнікову за прийом і допомогу в організації змагань, створення комфортних умов для юних спортсменів.

Традиційний турнір з регбі

Традиційним став 6-й міжнародний турнір з регбі, присвячений Дню захисника Вітчизни в м. Києві. 14 команд з Тирасполя
(Молдова), Рівного, Києва, Ірпеня виборювали першість у двох вікових групах на засніженому полі стадіону Національного університету оборони. Вихованці тренерів Сергія Брюзгіна і Сергія Ігнатенка посіли другі місця у своїх вікових групах (юнаки 1997 і 1998 р. н.).

М’яч над сіткою

Не стихали баталії на волейбольному майданчику спортивної школи, де продовжувалися ігри за програмою 4-го міського фестивалю волейболу. Чемпіонат міста на кубок тренера Г. Славінського серед чоловічих команд зібрав 11 волейбольних дружин.
За результатами ігор у підгрупах у фінальну четвірку пробилися: «Ірпінський економічний коледж», «Страхова компанія Еталон», «Ліспроект», «Випускники ДЮСШ». Шанувальники та спеціалісти цього виду спорту відзначають надзвичайно високий рівень, які показують команди.

Фінальні ігри проходитимуть 27 лютого та 5 березня цього року у спортивному комплексі ДЮСШ. Запрошуємо всіх відвідати ці змагання. Закриття і нагородження переможців фестивалю волейболу – 5 березня о 12.00. З цього року вперше проводяться змагання серед ветеранів та аматорів волейболу, в яких беруть участь чоловіки і жінки, сивочолі ветерани і студенти-початківці, працівники підприємств і депутати міської ради. За призи цього турніру змагаються команди: «Київобленерго», «Викладачі Ірпінського економічного коледжу», «Ветерани м. Буча», «Ветерани м. Ірпінь», «Будівельна
компанія «Гарант-житло» (капітан команди, депутат міської ради Ігор Вишняков).

Спортивний сезон тільки починає набирати оберти. І з першими весняними днями знову продовжать свої старти вихованці Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи на змаганнях від обласного до міжнародного рівня, готуючи достойну спортивну зміну нашим олімпійцям.

В. Тарасов,
директор ДЮСШ м. Ірпінь
3 -2

газета: «Ірпінський вісник» №9 від 24 лютого 2011 р.
 Інші новини по темі:
Спортивне орієнтування: Фантастичні результати ірпінців

Спортивне орієнтування: Фантастичні результати ірпінців

Ірпінський вісник
Ірпінська ДЮСШ – чемпіон України серед спортивних шкіл

Ірпінська ДЮСШ – чемпіон України серед спортивних шкіл

Ірпінський вісник
Чемпіони України!

Чемпіони України!

Ірпінський вісник
Ірпінська  ДЮСШ: Травневі успіхи спортсменів

Ірпінська ДЮСШ: Травневі успіхи спортсменів

Ірпінський вісник
Бучанські кікбоксери Чемпіони Київської області

Бучанські кікбоксери Чемпіони Київської області

спортивні новини
Бучанські кікбоксери посіли призові місця на Чемпіонаті України

Бучанські кікбоксери посіли призові місця на Чемпіонаті України

спортивні новини
Чемпіонами України з регбі-7 стали Ірпінські спортсмени

Чемпіонами України з регбі-7 стали Ірпінські спортсмени

спортивні новини
10 спортсменів – 9 призерів...

10 спортсменів – 9 призерів...

спортивні новини
Ірпінська ДЮСШ — найкраща в Україні!

Ірпінська ДЮСШ — найкраща в Україні!

Ірпінський вісник
Бучанські спортсмени гідно представили місто

Бучанські спортсмени гідно представили місто

спортивні новини
Бучанські кікбоксери кращі серед команд Київської області

Бучанські кікбоксери кращі серед команд Київської області

спортивні новини
Бучанці - чемпіони !

Бучанці - чемпіони !

Бучанські новини
«ІРПІНЬ  ДЮСШ»: Шлях до вищої ліги

«ІРПІНЬ ДЮСШ»: Шлях до вищої ліги

спортивні новини
Бучанці Чемпіони Києва з кікбоксингу WAKO

Бучанці Чемпіони Києва з кікбоксингу WAKO

спортивні новини
Бучанці на Чемпіонаті України

Бучанці на Чемпіонаті України

відділ освіти
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.