Новорічне привітання

Дорогі односельчани!

Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2009 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Джус Ольга Миколаївна
Мироцьке
Коментарів: 2
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
отец Арсений
Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями...не зрозуміло у кого
була напружена праця глибокого змісту та про які звершення йде мова.А взагалі прагнення цієї дами до Мироцької влади вражає

0
mirocka_pravda
Продолжайте следить за информацией которую мы публикуем и Вы узнаете много интересного и про "напружену працю, глибокий зміст, а також про звершення".

0