«Ліс рубають - тріски летять»

На минулому тижні наш журналіст отримав дзвінок від голови Мироцької сільради, яка була дуже стурбована подіями, що розгорталися у нашому селі поблизу «першого» ставка та запросила його безпосередньо на місце подій. Виявляється, що в Мироцькому на березі озера, яке ніяк не можуть розділити вже відомі Вам за попередніми публікаціями жителі нашого села, спиляли дерева.

Зі слів голови Мироцької сільської ради, дерева були спиляні через те, що виникла загроза падіння цих дерев на проїжджу частину дороги, що проходить повз ставок, а це у свою чергу могло призвести до виникнення дорожньо-транспортних пригод за участю автомобілів або пішоходів, зокрема дітей, які ходять цією дорогою до сільської школи.

Перевірити факт дійсної «аварійності» зазначених дерев прибувши на місце подій виявилося неможливим, адже вони на час прибуття нашого журналіста вже були спиляні. Вельми цікавим фактом виявилось, що на стовбурах спиляних дерев були помітні застарілі глибокі надпили. Ймовірно це хтось, колись навмисно зробив ці надпили на вищевказаних деревах переслідуючи мету їх знищення.


Але кому це могло знадобитися?

«Спиляли, то й спиляли, але хто і на якій підставі?» - запитаєте Ви. Як виявилось їх спиляла не проста людина, а за твердженням свідків, депутат сільської ради - Башинський В.А. Саме цей депутат вже неодноразово згадувався на сторінках нашої газети, як такий, що більш за все прагне заволодіти правом на оренду «першого ставка». А тепер спробуємо логічно поміркувати: пан Башинський В.А, на правах зацікавленої сторони в питанні захоплення права оренди на ставок, без особливих вагань міг заздалегідь спланувати «диверсію» з підпилюванням дерев. Підпиляні дерева з часом мали б попадати на дорогу, створити перешкоди руху транспорту, а винуватим в цій пригоді був би орендатор ставка -Євстюфеєв В.М. Можливо саме за таким сценарієм розгорталися події в нашому селі на минулому тижні?

У будь-якому випадку, остаточна правдива версія «пригоди з деревами» буде невідома до тих пір, поки ставок є спірним і остаточно не отримає кінцевого орендаря на нього.

Джус О.М.
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.