В Бучі відсвяткували День Конституції

28 червня на Київській площі проходили урочистості з нагоди Дня Конституції. Чимало жителів міста виявили бажання взяти участь у заходах, що проводилися, подивитися святкову програму, зрештою – відпочити. Адже концерт, представлений глядачам, був на рівні. Ще до обіду присутні мали змогу послухати віртуозну гру Державного духового оркестру України та насолодитися оперним вокалом солістки. Виступили й співаки української естради.

Згодом розпочалася офіційна частина свята. Привітати жителів міста на сцену вийшли секретар Бучанської міської ради Марія Крижова, депутат Бучанської міської ради Олег Гайдай та завідувач відділом у справах сімї та молоді Ніна Калініна. З їхніх рук отримали нагороди та цінні подарунки від Бучанського міського голови Анатолія Федорука найкращі представники молодого покоління міста, які займають активну громадську позицію, зробили значний внесок у розвиток міста своїми творчими, економічними та організаційними здібностями.

Після церемонії нагородження, відбувся концерт за участю дитячих колективів Бучі та гурту «Терен». А ближче до вечера на молодь чекав справжній сюрприз – рок-концерт, присвячений 10-річчю створення місцевої групи «Ренесанс». Живий звук, сильний голос, майстерність виконання композицій – зробили свою справу: молодь «відірвалася» на всі «сто». Серед виконавців був і бучанський гурт «Екліпс».

Для хлопців і дівчат виступ рок-гуртів став справжнім подарунком до їхнього свята – Дня молоді.

Тож, свято вдалося!




Невеликий фотозвіт у галереї
газета: №27 "Бучанські новини" від 4 липня 2008р.
Коментарів: 3
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
IRON
  • IRON (0)
  • Гостi
  • 5 липня 2008 10:45
журналісти мали б бути більш уважними... на рок-концерті було 2 бучанських гурти... другий - "Парaноjа"... а по завершенню концерта стало 3 - "Ренесанс" оголосив про зміну географічного визначення гурту на Ірпінь-Буча!

0
administrator

OFFline

  • administrator (270)
  • Адміністратори
  • 5 липня 2008 11:06
Цитата: IRON
журналісти мали б бути більш уважними

- вони були дуже уважними, але вони теж люди, які працюють 7-м днів на тиждень, і пробути цілий день на концерті, до ночі - було дуже важко..

0
IRON
  • IRON (0)
  • Гостi
  • 5 липня 2008 14:46
Цитата: administrator
- вони були дуже уважними, але вони теж люди, які працюють 7-м днів на тиждень, і пробути цілий день на концерті, до ночі - було дуже важко..
на те вони й журналісти, щоб писати про те, що бачили на власні очі! wink

0