Дорогі бучанці та гості міста!

Дорогі бучанці та гості міста!

6 жовтня – особлива дата для жителів і гостей Бучі. Всі ми цього дня почуваємося іменинниками, а наші серця, співзвучно з багатствами, які дарує природа, переповнені радістю й безмежною любов’ю до міста, яке стало для нас затишною домівкою й поєднало в одну велику родину.

Ми вдячні попереднім поколінням городян, які залишили нам у спадок історію Бучі, затишні вулиці, невичерпну духовну скарбницю, з якої черпаємо сили й наснагу для творення добра.

Нині ми з вами пишемо нову історію міста. Злагоджена й результативна робота галузей міського господарства є запорукою стабільного, впродовж останнього часу, виконання бюджету та позитивних зрушень у соціальній сфері. Міська влада всі свої зусилля спрямовує на те, щоб за рівнем і якістю життя Буча відповідала параметрам сучасного міста, а його мешканці відчували це поліпшення в повсякденному житті. У свою чергу ми робимо все можливе, щоб за рівнем і якістю життя Буча відповідала стандартам міста обласного значення. І мені дуже хочеться, щоб ми з вами зберегли таке ж порозуміння, взаємну повагу й підтримку для подальшого поступу в майбутньому.

Не можу не звернутися до нашої молоді. Шановні молоді люди, студенти та учні - ви наша надія й опора. Дуже б хотілося, щоб ви вміли поважати старість, завжди були ввічливими до старших, пишалися нашим краєм, шанували історію й традиції нашого міста.

У День міста від усієї душі бажаю нашому місту процвітання, а вам усім зичу міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі та Божого благословення! З Днем міста, дорогі земляки!

З повагою, Бучанський міський голова Анатолій Федорук
газета: №39 "Бучанські новини" від 5 жовтня 2007р.
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.