Буча новини міста, Буча сайт » ЗМІ Ірпінського регіону » Бучанські новини » Працівники ЗАТ «Меліоратор» отримали нагороди

Працівники ЗАТ «Меліоратор» отримали нагороди

23 серпня до ЗАТ “Меліоратор» завітали гості: Голова Держводгоспу України Василь Сташук, начальник обласного управління водних ресурсів Анатолій Семенченко та Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Привід – нагородити кращих працівників у своїй галузі. Орден за заслуги ІІІ ступеня отримали газоелектрозварювальник Віктор Брюхно та машиніст екскаватора Віктор Воловенко, а машиніст бульдозера Славентій Стаднік – подяку за багаторічну сумлінну роботу й вагомий внесок у розвиток меліорації, розбудову краю - від міської ради.


Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері серед представників колективу. Гості привітали присутніх із наступаючим святом Незалежності, подякували за плідну роботу, окреслили шляхи подальшої спільної співпраці. Проте, хоч водне господарство України за останні роки «піднялося на ноги», проблем вистачає. Зокрема, Василь Сташук звернув увагу на значні фінансові витрати, які йдуть для подачі води в посушливі регіони країни. Щоправда додав, що наразі ситуація стабілізується, знайшлися асигнування.

Та все ж таки, героями цього дня були всі працівники колективу, саме на них зосереджувалася головна увага урядовців. Адже, за словами Голови правління «Меліоратор» Василя Яцюка, успіх у справах та починаннях залежить від злагодженої діяльності та високого професіоналізму людей, які працюють на підприємстві.

Працівники ЗАТ «Меліоратор» отримали нагородиАнатолій Федорук,
Бучанський міський голова

— Хочеться відзначити, що новий статус нашого населеного пункту набутий і завдяки вашій праці. Адже значущі об’єкти, які дають можливість говорити про те, що місто розвивається та має майбутнє, були побудовані вами. Проте, в цьому році наша співпраця дещо призупинилася. Та цьому є об’єктивні причини. Спільний проект – будівництво резервуарів чистої води. Гадаю, що в зазначений термін ми ці планові об’єкти побудуємо, бо вони потрібні нашому місту.

Василь Яцюк,
Голова правління ЗАТ «Меліоратор»

— Я вітаю своїх працівників – це люди праці, патріоти. За яку б важку справу не взялися, можна бути впевненим, що виконають її якісно. Про це свідчить і те, що в «Меліораторі» вже є й орденоносці, й нагороджені грамотами Кабінету Міністрів України, грамотами Верховної Ради тощо. Ми намагаємося робити все, аби за нами слідувала молодь. Приємно, що це вдається.




газета: №34 "Бучанські новини" від 31 серпня 2007р.
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.