Два місяці тому запрацював Бучанський хлібокомбінат. І хоча продукти, які сходять з конвейєра підприємства, ще не набули гучної популярності, все ж таки відгуки споживачів дають надію бучанським “творцям хліба” піднятися на найвищий щабель у сфері.
Про перші здобутки та найближчу перспективу розповідає керівник хлібозаводу Сергій Фортуна:
— Два місяці тому ми запустили першу лінію й презентували перші зразки своєї продукції. Уже два тижні — як перейшли на цілодобовий графік. Як ви знаєте, наші проектні потужності дозволяють виробляти по 15 т хлібовиробів на добу на кожній лінії. Ми цього прагнемо, проте поки що йде 3 т. Мета зрозула всім. Ми маємо годувати власним бучанським хлібом усіх мешканців регіону, витіснивши київського виробника.
Звісно, робити висновки ще зарано, але певні результати маємо та й є чим хвалитися. Перше й головне — ми вийшли на стабільну якість хліба по всіх сортах. Про неї говорять наші споживачі в кількох районах Київської області, де реалізується продукція. Люди задоволені, а нас це тільки надихає на подальшу роботу.
Коли йдеться про виробництво хліба, хотілося б сказати, що сам процес становлення подібного підприємства — це дуже складна й трудоємка справа. Для прикладу можна взяти Київський хлібокомбінат №10. Він видає сьгодні 230 т продукції на добу. Коли все тільки починалося, на цьому підприємстві були зібрані найкращі фахівці галузі. І, навіть при цьому, їм знадобилося два роки, аби вийти на якусь стабільність.
Наш хлібокомбінат сьогодні випускає на ринок шість сортів хліба: “Бучанський” — це аналог українського, батон “Нива”, хліб “Пшеничний”, “Плетінка”, рогаль “Козацький” та булка — “Віночок”. Для виробництва використовується лише найвищого гатунку мука, з найкращих сортів пшениці, зберігаючи рецептуру без домішок та наповнювачів. Ні для кого не секрет, що борошно теж виробляється на нашому млині. Тому ми впевнено можемо гарантувати якість кінцевого продукту.
Ми не копіюємо продукцію інших заводів, хоча це найпростіший спосіб вийти на ринок. Наразі, до нас приїжджають технологи з різних куточків держави, презентуючи свої рецепти. Ми експериментуємо, намагаємося створити власні сорти. А це таки тернистий шлях розвитку молодого підприємства, і будь-який фахівець зі мною погодиться. Проте, ми не боїмося труднощів, і перші відгуки споживача говорять про те, що ми на правильному шляху. Приклад: велика кількість людей полюбляє український хліб, але підвищена кислотність у ньому для багатьох становить велику проблему. Ті, хто страждає шлунковими негараздами, знають про що йдеться. Аналог, про який уже говорилося — хліб “Бучанський”. Для його виробництва використовується не другий сорт муки, а — перший, солод, житня мука... Він не кислий і на кілька порядків вищий за якістю, ніж прототип. Маючи багато подяк від покупців, можемо говорити про великі перспективи цього сорту.
Розповідаючи про Бучанський хлібокомбінат, не можна окремо не згадати про млин. Адже саме його наявність дає змогу контролювати увесь цикл виробництва. І саме млин, який вісім років працював на теренах Бучі, започаткував наше підприємство. Сьогодні на цій ділянці також проходять зміни. Якщо раніше нас не цікавило, куди і як використовуватиметься наше борошно (мова не про якість), то тепер, коли воно є нашою сировиною для виробництва хліба, ми ретельніше підходимо до відбору зернових. Тільки найкращі сорти і лише найвищий гатунок. До речі, тут хочу згадати, що всі наші клієнти, які закуповували борошно та висівки, можуть звертатися на наше нове підприємство, аби відновити співпрацю.
Насамкінець, завершуючи свою розповідь, запрошую мешканців нашого міста активно долучатися до споживання бучанського хлібопродукту, а підприємців-реалізаторів запрошуємо до співпраці. Ми гарантуємо непідробну якість, за нижчою від аналогів ціною споживачу і більший прибуток підприємцю. Тож, ласкаво просимо! Завжди раді почути відгуки та зауваження.
2 серпня підприємству виповнилося 8 років. Саме тоді почав свою роботу бучанський млин.
Редакція газети “Бучанські новини” вітає колектив з їхнім святом та бажає процвітання й нових здобутків на професійній ниві.
Про перші здобутки та найближчу перспективу розповідає керівник хлібозаводу Сергій Фортуна:
— Два місяці тому ми запустили першу лінію й презентували перші зразки своєї продукції. Уже два тижні — як перейшли на цілодобовий графік. Як ви знаєте, наші проектні потужності дозволяють виробляти по 15 т хлібовиробів на добу на кожній лінії. Ми цього прагнемо, проте поки що йде 3 т. Мета зрозула всім. Ми маємо годувати власним бучанським хлібом усіх мешканців регіону, витіснивши київського виробника.
(директор хлібокомбінату С.Фортуна)
Звісно, робити висновки ще зарано, але певні результати маємо та й є чим хвалитися. Перше й головне — ми вийшли на стабільну якість хліба по всіх сортах. Про неї говорять наші споживачі в кількох районах Київської області, де реалізується продукція. Люди задоволені, а нас це тільки надихає на подальшу роботу.
Коли йдеться про виробництво хліба, хотілося б сказати, що сам процес становлення подібного підприємства — це дуже складна й трудоємка справа. Для прикладу можна взяти Київський хлібокомбінат №10. Він видає сьгодні 230 т продукції на добу. Коли все тільки починалося, на цьому підприємстві були зібрані найкращі фахівці галузі. І, навіть при цьому, їм знадобилося два роки, аби вийти на якусь стабільність.
Наш хлібокомбінат сьогодні випускає на ринок шість сортів хліба: “Бучанський” — це аналог українського, батон “Нива”, хліб “Пшеничний”, “Плетінка”, рогаль “Козацький” та булка — “Віночок”. Для виробництва використовується лише найвищого гатунку мука, з найкращих сортів пшениці, зберігаючи рецептуру без домішок та наповнювачів. Ні для кого не секрет, що борошно теж виробляється на нашому млині. Тому ми впевнено можемо гарантувати якість кінцевого продукту.
Ми не копіюємо продукцію інших заводів, хоча це найпростіший спосіб вийти на ринок. Наразі, до нас приїжджають технологи з різних куточків держави, презентуючи свої рецепти. Ми експериментуємо, намагаємося створити власні сорти. А це таки тернистий шлях розвитку молодого підприємства, і будь-який фахівець зі мною погодиться. Проте, ми не боїмося труднощів, і перші відгуки споживача говорять про те, що ми на правильному шляху. Приклад: велика кількість людей полюбляє український хліб, але підвищена кислотність у ньому для багатьох становить велику проблему. Ті, хто страждає шлунковими негараздами, знають про що йдеться. Аналог, про який уже говорилося — хліб “Бучанський”. Для його виробництва використовується не другий сорт муки, а — перший, солод, житня мука... Він не кислий і на кілька порядків вищий за якістю, ніж прототип. Маючи багато подяк від покупців, можемо говорити про великі перспективи цього сорту.
Розповідаючи про Бучанський хлібокомбінат, не можна окремо не згадати про млин. Адже саме його наявність дає змогу контролювати увесь цикл виробництва. І саме млин, який вісім років працював на теренах Бучі, започаткував наше підприємство. Сьогодні на цій ділянці також проходять зміни. Якщо раніше нас не цікавило, куди і як використовуватиметься наше борошно (мова не про якість), то тепер, коли воно є нашою сировиною для виробництва хліба, ми ретельніше підходимо до відбору зернових. Тільки найкращі сорти і лише найвищий гатунок. До речі, тут хочу згадати, що всі наші клієнти, які закуповували борошно та висівки, можуть звертатися на наше нове підприємство, аби відновити співпрацю.
Насамкінець, завершуючи свою розповідь, запрошую мешканців нашого міста активно долучатися до споживання бучанського хлібопродукту, а підприємців-реалізаторів запрошуємо до співпраці. Ми гарантуємо непідробну якість, за нижчою від аналогів ціною споживачу і більший прибуток підприємцю. Тож, ласкаво просимо! Завжди раді почути відгуки та зауваження.
2 серпня підприємству виповнилося 8 років. Саме тоді почав свою роботу бучанський млин.
Редакція газети “Бучанські новини” вітає колектив з їхнім святом та бажає процвітання й нових здобутків на професійній ниві.