Буча новини міста, Буча сайт » ЗМІ Ірпінського регіону » Бучанські новини » Віра Ульянченко обрана новим головою Обласної партійної організації НСНУ

Віра Ульянченко обрана новим головою Обласної партійної організації НСНУ

31 липня, о 16.00, в приміщенні АТ «Київпроект» в столиці нашої держави відбулася позачергова виборна конференція Київської обласної партійної організації «Народний Союз Наша Україна». Конференція проводилася у зв’язку із переобранням керівництва обласної організації, згідно з рішенням Політради НСНУ про призначення виборних конференцій у регіональних організаціях.

Відкрила конференцію Ксенія Ляпіна. Після процедури створення президії та робочих комісій, вона продовжила свій виступ. Зокрема, привітавши делегатів конференції, вона відразу перейшла до справи:
— Аналізуючи результати попередніх виборів, прикро, але ми маємо визнати їх невдалими для нашої політичної сили. І головними чинниками провалу, про них неодноразо наголошувалося на з’їздах, були — розрив між депутатами ВР та, наприклад, Київською обласною організацією, і недостатність зустрічей обранців різних рівнів з виборцем на місцях: у селах, селищах та містах області. Тому, починаючи передвиборчу кампанію, практично з квітня, після першого Указу Президента про розпуск Верховної Ради V скликання, ми відразу суттєво активізували роботу Обласної організації. Було проведено багато заходів, зокрема всі пам’ятають мітинги, в яких члени партії активно брали участь, це і зустрічі, і, головне, виправляючи попередні помилки, ми запросили до нашого представництва у Київській області одних з найкращих представників партії — Ольгу Герасим’юк, Руслана Князевича, Олексія Кучеренка, Володимира Ланового, Тараса Довгого. Останнім часом вони, і я сама, активно відвідують населені пункти області. Думаю це дало певні результати, відновлючи повагу та довіру до партії “Наша Україна”. Дуже важливим моментом у цьому є і відновлений зв’язок між нашими партійцями, між керівними органами партії в районах та на місцях, між нашими депутатами, кандидатами вже на наступні вибори на всіх рівнях. Адже, таким чином, ми можемо говорити про успішнішу роботу партії зараз і в майбутньому, розраховувати на більший успіх на виборах 30 вересня.
Розуміючи важливість наступних виборів, маємо констатувати, що ми знову опинилися на певній межі, де напрямок розвитку держави може повернути в той чи інший бік. Тому маємо докласти ще більших зусиль, ніж це було в 2004 році, аби Україна розвивалася в демократичний спосіб, соціально орієнтованою, демократичною країною. Це завдання нашого Президента. Ми знову повинні сконцентрувати всі наші зусилля, щоб вибороти підримку нашій партії та нашому Президенту. Отож, закликаємо всіх вас бути активними учасниками передвиборчої кампанії, аби кожен виборець отримав докладну інформацію щодо нашої програми, наших ідей та наших висуванців. Та щоб був результат, кожен виборець має відчути зв?язок — від виборця до депута Верховної Ради, до Президента держави.

Свій виступ перед делегатами Обласної конференції, новопризначена голова Обласної партійної організації НСНУ Віра Ульянченко почала зі слів подяки:
— Я дуже дякую всім присутнім за велику довіру, за те, що доручили мені керівництво обласним штабом, надали мені можливість довести вірність нашим спільним ідеалам. Обіцяю робити все для того щоб наша партійна організація була тією організацією, якою пишатимуться жителі Київщини. Сподіваюся, що під моїм керівництвом це буде потужна політична сила, яка чітко розумітиме і виконуватиме поставлені перед нею завдання. Вже зараз ми маємо активізувати свої сили, аби об’єднати їх у потужне русло, яке змиватиме на своєму шляху всю нечисть, що під?їдає демократичні засади нашого суспільства. Також, виходячи з досвіду роботи на посаді губернатора Киівської області, хочу наголосити на тому, що тільки конкретні справи, вирішення конкретних проблем можуть об’єднати навколо місцевої політичної організації жителів того чи іншого населеного пункту.
Отже, мобілізуймося, шановні, прокиньмося від сплячки, досить інертності. Я впевнена, що симпатиків Президента значно білше, окрім тої кількості, яку показують опитування, і ми маємо довести це на наступних парламентських виборах.

Делегатом на конференції був і голова Бучанської партійної організації НСНУ Василь Кравченко.

Своїми думками та враженнями він ділиться з читачами «БН».

Основні питання порядку денного конференції — це політична ситуація та завдання Киівської обласної організації НСНУ на виборчий період, обрання голови обласної організації, ради та контрольно-ревізійної комісії. Цієї конференції чекали давно чесні партійці тому, що керівництво в більшості обласних організацій, у тому числі й Киівській, взяли далекі люди від Помаранчевої революції та світлих демократичних ідей Майдану. Вони майже не приховували, що прийшли робити гроші у Великій політиці. Цим самим завдали значної шкоди іміджу партії Наша Україна.

Вважаю за честь, що саме наша Бучанська партійна організація не піддалася на ганебні прояви “діяльності” вже бувшого керівництва Київської обласної та Ірпінської міської організацій. Наші звернення на конференціях Ірпінської міської організації до делегатів від партійних організацій Ірпеня, Гостомеля, Ворзеля та Коцюбинського про постійне порушення регламенту, про складання виборчого списку до Ірпінської міської ради та інших порушень статуту партії не було сприйняте “своїми” делегатами. Я думаю, що цим партійцям, особливо від Ірпеня та Ворзеля має бути соромно за свої безпринципні вчинки.
На жаль, від Бучанської партійної організації одна особа перекинулася на сторону порушників. У природі будь-якої організації неправда може існувати довго, якщо її підтримують та підживлюють вищі керівники. На наше щастя, ми обрали Президента України, Великого українця — Віктора Ющенка, який розпочав наводити порядок зі “своїх” структур і не дав іншим порушувати Конституцію України та узурпувати владу в державі олігархами-космополітами. Дійшла хвиля перемін на краще і до Ірпінської міської організації НСНУ, і до Київської обласної. Головою Ірпінської міської організації обрано бучанця Олександра Ярмоша. Бажаємо Олександру Миколайовичу бути принциповим і дотримуватись Статуту партії.

Бувші керівники обласної партійної організації зрозуміли, що там, де є демократія – їм робити нічого, і подали заяви про звільнення “за власним бажанням”. Партія звільняється від шумовиння, яке піднялося на гребені Помаранчевої революції і, користуючись ейфорією народу, пройшли в керівні органи.
Відбулося оновлення керівного складу в багатьох обласних організаціях партії НСНУ. До керівництва прийняті перевірені партійці у партійній роботі, чесні, порядні, принципові керівники. В партійних організаціях відсіялося “лушпиння”, яке пристало після Майдану.
Оновлена партія готова до позачергових виборів у Верховну Раду України.

На звітно-виборчу конференцію Київської обласної партійної організації НСНУ було обрано більше 300 депутатів, які одноголосно обрали головою Київської обласної організації Народний Союз “Наша Україна” – Ульянченко Віру Іванівну, так, саме її – губернатора Київської області.
Я чув її промову “наживо” вперше і був приємно вражений, що є в нас такі мудрі, розумні, людяні, вродливі жінки – керівники високого рангу.
Українці! Гордімося своїми керівниками, підтримуйте та шануйте Президента України Віктора Ющенка, керівників державних адміністрацій, міських голів – усіх, хто працює на Україну, на добробут українського народу.

У своїй промові керівник обласної організації наголосила, що, цитую “... Я прийшла не заради кар’єри, а для того, щоб довести, що я та Президент зробимо все для покращення життя людей!”.

Далі Віра Іванівна наголосила про позитивні зміни в кадровому керівному складі обласної партійної організації НСНУ. Про основні завдання перед партією, а саме: закріпити і розвивати демократичні принципи розвитку держави, подолання корупції на різних щаблях влади, рівність перед законом усіх громадян України. Партія буде сприяти державному соціальному захисту кожного громадянина України. Підтримує й буде сприяти розвитку малого та середнього підприємництва, для цього потрібно: мобілізувати всіх активістів громад для реалізації соціальних ініціатив Президента України, робити конкретні справи в містах і селах області.
Взаємність партії та громадян дасть позитивний результат – добробут українського народу. Пермогти у виборах – можливо лише при об’єднанні усіх національно-демократичних сил у єдиний мегаблок, що й зробив Президент України та партія “Наша Україна”, об’єднавши ДЕСЯТЬ потужних партій.
2 серпня стартувала передвиборча кампанія. Оновлена, об’єднана національно-демократична сила готова до важкого виборчого процесу!
Бучанська партійна організація активно втручається у виборчу кампанію.

Запрошуємо бучанців до співпраці. Вступайте до лав партії “Народний Союз “Наша Україна”!

Голова Бучанської партійної організації НСНУ
Василь Кравченко
газета: №30 "Бучанські новини" від 3 серпня 2007р.
Інформація БН
 Інші новини по темі:
Київська обласна звітно-виборна конференція партії „Народний Союз Наша Україна”

Київська обласна звітно-виборна конференція партії „Народний Союз Наша Україна”

Бучанські новини
Освітяни створили свою профспілкову організацію

Освітяни створили свою профспілкову організацію

відділ освіти
Реєстр структурних утворень політичних партій

Реєстр структурних утворень політичних партій

міська юстиція
Комісія Київської облради - не встановила фактів порушень в діяльності посадових осіб Бучанської міської ради

Комісія Київської облради - не встановила фактів порушень в діяльності посадових осіб Бучанської міської ради

Буча та регіон
Ірпінському екс-депутату повідомлено про підозру вдарив головою в обличчя депутата Київської обласної ради

Ірпінському екс-депутату повідомлено про підозру вдарив головою в обличчя депутата Київської обласної ради

Буча та регіон
По закладах освіти, Буча - одна з найкращих в області

По закладах освіти, Буча - одна з найкращих в області

Бучанські новини
Хіба можна в курортному селищі створювати туберкульозний диспансер?

Хіба можна в курортному селищі створювати туберкульозний диспансер?

Буча та регіон
Створено Бучанську міську організацію Партії регіонів

Створено Бучанську міську організацію Партії регіонів

Бучанські новини
Віра Ульянченко : "Мені подобається Буча"

Віра Ульянченко : "Мені подобається Буча"

Бучанські новини
Інтерв’ю депутата Київської обласної ради Оксани Григорівни Коломієць

Інтерв’ю депутата Київської обласної ради Оксани Григорівни Коломієць

Буча та регіон
Як освітяни готувалися до нового навчального року

Як освітяни готувалися до нового навчального року

Бучанські новини
Ворзель, 28 серпня: Громадські слухання

Ворзель, 28 серпня: Громадські слухання

Буча та регіон
22 грудня у Бучі відбулися засідання правління Асоціації органів місцевого самоврядування

22 грудня у Бучі відбулися засідання правління Асоціації органів місцевого самоврядування

Буча та регіон
ВР внесла зміни до закону про місцеві вибори

ВР внесла зміни до закону про місцеві вибори

законодавтство
Бучу відвідала голова Київської облдержадміністрації

Бучу відвідала голова Київської облдержадміністрації

Бучанські новини
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.