Освітянські обрії

День освіти в Бучі, який відзначили 25 травня, цього року пройшов з особливим розмахом. Дійство відбувалося на стадіоні «Ювілейний». Там було споруджено велику сцену, школярі, вчителі та гості мали змогу зручно влаштуватися на трибунах і споглядати святковий концерт. Власне, зібрати всіх в одному місці, хто хоч якось причетний до навчального процесу – задум цікавий та гідний продовження.

Урочисту частину заходу відкрив начальник Бучанського міського відділу освіти Геннадій Черкасов, привітавши всіх освітян – вчителів та учнів, із професійним святом. Увага організаторів була спрямована на різнобічний розвиток подій. Традиційну лінійку на шкільному подвір’ї мало що нагадувало. Підведення підсумків на освітянській ниві поєднувалося з розважальною програмою. Свої музичні вітання дарували вихованці загальноосвітніх шкіл, дитсадочків, школи мистецтв ім. Левка Ревуцького. Свято проходило досить динамічно. Проте, помітним мінусом стало озвучування. Мікрофони досить часто вимикалися, перебої зі звуком іноді не дозволяли розібрати слова мовців.

Деяким гостям доводилося «підключати» власні децибели, але їхні вітальні слова приглушувалися на величезній території стадіону й не долітали трибун. Як би там не було, та це не надто вплинуло на гарний настрій присутніх. Адже подібний освітянський захід у місті вони бачили вперше.

За рік діти не тільки змужніли, але й набралися досвіду, зміцнили й розвивали свої знання та здібності, отримали високі досягнення в певній галузі. Це переможці й призери Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, олімпіад різного спрямування, юнаки та дівчата, що проявили себе у творчості та спорті. Тому кращих із кращих було нагороджено в різних номінаціях – „Гордість і надія”, „Відкриття року”, „Інтелект і талант”, „Творчість і натхнення”, „Грація і сила”, „Праця і майстерність”, „Авторитет і лідерство”. Вітали їх поважні гості – Бучанський міський голова Анатолій Федорук, секретар Бучанської міської ради Марія Крижова, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ніна Калініна, заступник Бучанського міського голови Віктор Фальковський, директор ДЮСШ Микола Кривошеєв.

Не забули й про вчителів, які своєю працею виховують майбутнє покоління, ростять їх розумними та успішними, батьків і спонсорів, які підтримують наших дітей.

Зауважимо, що подарунки дійсно були щедрими. Так, театральні колективи «Овація» (ЗОШ №4) та «Мельпомена» (гімназія) отримали по DVD-плеєру, 3 хореографічні колективи школи мистецтв по магнітолі на кожен колектив, спортивний клуб «Ахіллес» нагороджений Профілактором Євмінова, кожен навчальний заклад отримав комп’ютери, всі загальноосвітні школи отримали по два тенісних стола, дві різновікові футбольні команди ЗОШ №4 – спортивну форму, команди з баскетболу ЗОШ №3, гімназії – форму та баскетбольні м’ячі.

Дітям-призерам надали набори науково-пізнавальної літератури, учениці ЗОШ №4 Лесі Ковалик – ноутбук, учениці гімназії Світлані Пономарчук – комп’ютер. Загалом було відзначено 150 дітей і 38 педагогів. Спортивний інвентар для нагородження надала компанія «Інтератлетика».

На останок, організатори цього дійства пообіцяли, що подібне свято стане доброю традицією для молодого міста.


[ деякі фото з концерту ]
Людмила Гладська, Віктор Артемчук
Коментарів: 3
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
FAN
  • FAN (0)
  • Гостi
  • 1 червня 2007 12:51
Оксамыт выступил лутше всех!!!!

0
Инко
  • Инко (0)
  • Гостi
  • 1 червня 2007 22:37
Отстой ваш оксамыт! Это лично твое субьективное мнение! А как девчонку уронили на сцене оксамытовцы? Это точно лучше всех! Хоть кто-то был вместо клоунов!

0
kidrock
  • kidrock (0)
  • Гостi
  • 3 листопада 2007 01:38
СЛЫШ ДРУЖОК ИНКО НЕ НА ТЕХ НАПАЛ!!! angry !ВАША"ФАНТАЗИЯ"СОВСЕМ БЕЗ НЕЁ,ТАНЦИ ОТСТОЙ,УЧИЛКА ПЬЯНЫЧКА я сама проверяла!А У "ОКСАМЫТА" БЫЛА БИДА ПОНЯЛ ТЫ ДЫБИЛ!!!ЧУЖОМУ ГОРЮ РАДУЕТСЯ,А У ДЕВЧЁНКИ СПИНА БОЛЕЛА МЕЖДУ ПРОЧЕМ!!! wassatangryfellow

0