Бучанська міліція не забуває про добро

Доброчинність можна вважати категорією і духовною, і матеріальною, але факт залишається фактом — їй підвладні небайдужі люди, для яких життя інших та піклування про когось стоять далеко не на останньому місці.

Нещодавно проводився день довкілля. Для правоохоронних органів України цей день став гарним приводом, щоб ще раз довести — чужих дітей небуває, а такі поняття, якдобро та турбота ще існують.

З цього приводу людив погонах організували акцію по масовій висадці дерев, зокрема в установах, де мешкають дітисироти, пансіонатах тощо. Долучилися до цієї події і працівники Бучанського селищного відділення міліції.

Бучанська міліція не забуває про добро


Вони надавали допомогу своїм підшефним— Бучанській школі інтернат. Спільними зусиллями на території закладу було посаджено десять фруктових дерев. Участь в цьому заході взяли директор школи Михайло Наконечний, п’ятеро бучанських міліціонерів — Євгеній Лебедько, Сергій Кот, Олександр Кириченко, Любомир Трушик, ВолодимирЗінченко і, звичайно ж, самі діти, які, на жаль, позбавлені батьківського тепла та уваги.

Начальник Бучанського СВМ повідомив нам, що подібні акції проводяться ними вже не вперше, наголосивши: “Ми стараємося підтримувати цю традицію і продовжуватимемо її в майбутньому. Адже, як батьки, ми розуміємо, що вихованцям інтернату може вистачати одягу і їжі, Але живого спілкування, якоїсь спільної справи з дорослими, звичайного тепла —це не замінить.

Цим маленьким прикладом ми хотіли показати, що не забуваємо про них...” Тож сподіваймося, коли виростуть дерева, а разом з ними підростатиме й майбутнє покоління, їхні плоди стануть символом того, що зветься порозуміння, добро, дружба.
Людмила Гладська 
газета: 16 від 28.04.06р.
милиция
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.