Бучанці довіряють своєму меру

[media=http://youtu.be/mVLY1rSl4d4]

Поточну сесію Бучанської міської ради в місті очікували як ніколи. Якщо зазвичай на депутатське зібрання приходили лише декілька активістів, то цього разу до зали Центрального будинку культури, де вона завжди проводиться, небайдужі місцяни почали сходитися заздалегідь. Вже о 9 годині ранку в залі ЦБК, як то кажуть, яблуку не було де впасти. Напруга зростала з кожною хвилиною. Люди між собою перешіптувалися: «Що воно буде?.. Невже влада в Бучі поміняється?.. І що тоді?.. Хто буде керувати?.. Без Федорука нормальне функціонування міста припиниться».


Між тим, час спливав… О 10-й представники церковних конфесій міста – Київського та Московського патріархату - почали богослужіння, закликаючи мирян до примирення, прощення та покаяння, бо «ніхто з нас не без гріха». Настоятель парафії ікони Божої Матері «Почаївська» ієрей Михаїл Колочавін, зокрема, зазначив: «Мер нашого міста він не від кого не ховається… Він багато робить для городян. Звичайно, немає жодної людини, яка б йшла і не спіткнулась – у кожного є помилки. Але Анатолій Федорук, коли й робить якісь помилки, він завжди озирається назад, і робить так, щоб більше тих помилок не повторювати…»
Потому вшанували загиблих героїв Небесної сотні хвилиною мовчання…
Сесія розпочалася… Слово взяв Бучанський міський голова…

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Шановна громадо, ми щойно із святими отцями нашого міста провели молебень, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Отже, є час розкидати каміння, і є час його збирати. Тож, я закликаю всіх до роботи і переходити до нашої роботи… З 36 депутатів прибуло – 26… Більшість складу є…»
Бучанський мер зачитав порядок денний, і тоді слово взяв депутат міськради Олександр Таможній.

Олександр Таможній,
депутат БМР: «Я, як депутат міської ради хочу внести пропозиції до порядку денного. Пропозиція перша – міській владі відмінити рішення виконавчого комітету Бучанської міської ради про затвердження тарифів на послуги утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, які надаються комунальним підприємством Бучанським ЖКГ. Дані тарифи піднялись на 80% і відчутно б’ють по кишеням бучанських родин. Рішення №188 від 18.06.2013 року. Я прошу дане рішення включити до пункту №1. Також вношу до порядку денного, до пункту №2, скасування рішень про дозволи на відведення земельних ділянок…»
І депутат зачитав довжелезний список імен, який за браком місця, ми не маємо змоги навести в газеті. А після цього до мікрофону підійшов представник «Правого сектора» в Київській області Ігор Мазур.

Ігор Мазур, «Правий Сектор»:
«Я знаю пана Анатолія, як гарного господарника. (Бурхливі оплески). Але мені болить те, що він тільки через кілька дні після того, як пролилась кров на Майдані вийшов із Партії регіонів… Мені здається, що як людина, ви мали, так само як і секретар ради пана Олексюка, піти із партії, ви мали прийняти якусь позицію… І тому я зараз стою, ніби як на перехресті. Ніби з одного боку ми ставимо питання про те, щоби була відставка тих керівників, які від Партії регіонів були при владі… (вигуки із залу: «Його вибрала громада!»), але я бачу як за нього стоять люди…
І я не хочу, щоб тут ще проливалася чиясь кров, були якісь постраждалі. Тому, я закликаю пана Анатолія, пан Олексюк, покаятись перед громадою… І тому, я не кажу зараз про відставку, я кажу про те, що вони перед громадою повинні покаятись…»

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Я з 1998 року, тобто 15 років, користуючись вашою довірою служив, служу, і, якщо буде ваша підтримка, буду служити єдиній «партії» – територіальній громаді міста. (Бурхливі оплески) А сьогодні, дивлячись вам у вічі, маю зробити деякі пояснення, хоча переважна більшість присутніх знає причину того навіщо я вступив до Партії регіонів.
Давайте говорити відверто і чесно. Виборче законодавство зобов’язує, як голову, так і депутата: якщо ти хочеш балотуватись, то маєш це робити виключно від якоїсь партії. Це - беззаперечний факт. Тому міський голова, який пробув на своєму посту в Бучі за підтримки громади 13 років і при цьому будучи позапартійним, висувався від Партії регіонів. Але при цьому я не був членом Партії регіонів. Це також беззаперечний факт. (Оплески). Всі знають, хто спостерігає за політичними процесами в нашому місті, що міську організацію Партії регіонів очолювали під час виборів депутат обласної ради Сергій Арєфєв. І в міській раді виникала постійна конфліктна ситуація щодо «більшості-меншості». Групи депутатів їздили до голови Київської обласної держадміністрації Анатолія Присяжнюка, і ставили питання про те, що в місті може бути хаос і розлад, що ситуація в місті постійно політизується, і вона не на користь територіальної громади. І це теж беззаперечний факт. І два роки назад, було прийняте рішення, що міський голова (це по всій Київській області) відповідальний за територіальну громаду, тому він має очолити міську партійну організацію. Така дія була зроблена, але, знову ж таки, в інтересах виключно територіальної громади. Якщо ми говоримо з позиції розвитку міста, то жодна людина не зможе мені дорікнути… Я ініціюю питання щодо проведення звіту - 9 березня на Київській площі Я готовий прозвітувати по кожній позиції: про тарифи, про землі, про все, що завгодно...
Певний момент люстрації повинен пройти, бо у нас відбувались наступні речі. В період Помаранчевої революції верхівка помінялась, адміністрації змінились, більшість переформатувалось в раді, а служби як лишились, так і є… Розуміючи цю ситуацію, яка є, ми, органи місцевого самоврядування Київської області, звертаємось до Верховної ради провести позачергові вибори до місцевих рад. Думаю, що складно і важко буде це зробити, але на цих виборах члени тієї чи іншої територіальної громади мають відфільтрувати своїх депутатів і сказати: «Ви – історія, або навпаки – ми вас підтримуємо».. Іншого варіанту - немає… Але я з гордістю можу говорити про те, що депутатський загал, який є сьогодні в сесійній залі, незалежно від політичної симпатії, працює в інтересах територіальної громади міста, її розвитку. Тому ми сьогодні зібравшись тут, в такий відповідальний час, не ховаємось, не розповідаємо якісь байки, а є разом з людьми і працюємо для людей. То ж, відповідаючи на запитання про каяття скажу наступне. Каятись кожній людині потрібно, і я каюсь за певні помилики… Я вважаю, що міський голова обраний громадою, працюючи із різними політичними партіями, по законодавству має бути позапартійним. (Оплески). За це буде найбільше каяття. І я хочу сказати таке. Громадо! Жодним чином, навіть, якщо законодавство не зміниться, міський голова Федорук Анатолій, або як фізична особа Федорук Анатолій, не буде в партії, яка буде в парламенті…
(Бурхливі оплески)».


Наразі із залу пролунало запитання «Анатолій Петрович, ви пішли в партію під тиском чи ні? Дайте на це відповідь!»

Анатолій Федорук, Бучанський міський голова: «Я пішов під тиском обов’язку за розвиток і долю територіальної громади... Бо в місті не повинно бути двовладдя…»

Ігор Мазур, «Правий Сектор»:
«Секретар Олексюк був в Партії регіонів. Я розумію, що у нього є певна довіра громади, але я від імені Майдану вимагаю, щоб пан Олексюк склав повноваження секретаря… Це позиція певної частини громади, яка зараз не може сюди зайти. Ми дамо можливість пану Анатолію налагодити нормальну роботу, щоб ця влада могла плідно працювати в інтересах жителів Бучі, але я вважаю, так як зараз у всій державі відбуваються зміни на різних рівнях, треба зробити зміни і в керівництві міської ради Бучі». (Голоси із зали: «Це буде вирішувати територіальна громада! Ганьба!..»)

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Шановні колеги, я погоджуюся із тим, що кожен має висловити думку… Я пропоную наступну річ. Вільна посада першого заступника міського голови. У нього повноважень ще більше, ніж у міського голови. Бо я виконую представницькі функції, а от у нього – робота,
робота, робота. Будь ласка, всі, хто бажає, внесіть пропозицію, через політичну силу, представленій в Бучанській міській раді, і ми це розглянемо, і ми визначимось... Тож, давайте вносити ту чи іншу пропозицію, щоб вона не спричинила хаос та певні протистояння. Я, виходячи із того, погоджуюсь з тим, що влада повинна наповнюватись молодими людьми, гарними фахівцями. Будь ласка, давайте –посада першого заступника є вільна, кабінет поруч – працюємо...» (Оплески)

Василь Олексюк,
секретар БМР: «Я всіх вітаю. Я дуже вдячний, що полишивши свої домашні справи, полишивши сім’ю, роботу, ви прийшли сьогодні підтримати міського голову і керівництво міста. Я вам дуже вдячний. (Бурхливі оплески). Тож, будучи в 2010 році обраним депутатом Бучанської міської ради, був обраний і секретар міської ради. Ним був Ігор Бойко, який був підтриманий депутатом обласної ради Арєфєвим, і більшістю депутатів міської раді. Але в скорому він відмовився від посади і таким чином був переобраний. В 2011 році я став секретарем ради, завдяки колективу депутатів Бучанської міської ради, і не байдужих до обрання секретаря нашого міста. І якщо депутатський корпус та територіальна громада скаже мені – пиши заяву, йди, ми не хочемо, щоб ти працював тут – я піду. А каятись я буду, як і всі люди – в церкві!» (Оплески)

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «У мене пропозиція, і я думаю, ви зі мною погодитесь. Під тиском не приймаються ті чи інші конструктивні рішення. Я думаю, що Бучанська міська рада визначиться із секретарем ради: буде він працювати, чи не буде. Але я наголошую на тому, що є пропозиція – перший заступник Бучанського міського голови. Будь ласка, весь загал – хто бажає, я не виключаю кадрових ротацій, по службах, по відділах, і таким чином будемо рухатись. Але давайте все ж таки йти по порядку денному. І ті питання, які на ньому стоять, вони знімуть багато речей, емоцій, які присутні зараз».

Ігор Мазур,
«Правий Сектор»: «Я ще прошу кілька хвилин, щоб поставити всі крапки над «і». Ми, представники, які прибули з Майдану, даємо тиждень попрацювати над тими пропозиціями, які з’являться до голови. Ми вимагаємо відставки секретаря, вимагаємо також, щоб був перший заступник від опозиції, крім того, щоб була створена депутатська комісія по корупційних питаннях, які виникли в місті, про ту територію, яка виділена на вул. Рози Люксембург, із 12-метровим парканом… Якщо депутати не можуть справитись, то будемо звертатись до інших людей...»

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Наголошую: звіт міського голови і керівників всіх служб та підрозділів, які функціонують в місті Буча, буде 9-го березня. Виходячи із того, питання, хто там, і, що там, обов’язково підготуємо. Тим більше запити пішли вже в різні інстанції – це все обов’язково зробимо. Але у мене єдине прохання до всіх присутніх, особливо до жителів вул. Тургенєва: жодним чином не шкодьте той паркан. Ми його краще візьмемо, з’ясувавши певні речі, бо він коштовний дуже, ми його краще демонтуємо, узгодивши і з’ясувавши всі ці моменти з власником, і обов’язково з нього щось збудуємо... (Оплески)
Отож, продовжуємо роботу виконкому… Так як була пропозиція від депутата Таможнього включити до порядку денного 2 пункти: про скасування тарифів по ЖЕКу, по скасування затвердження земельних проектів. Інші пропозиції до порядку денного, будь ласка, депутат Олексієнко, і від громадськості депутат попередніх скликань Бартків».

Ігор Бартків,
депутат попередніх скликань: «Я, як представник Народної ради міста Бучі, а також як громадянин і мешканець міста Бучі, хотів би винести на розгляд сесії до порядку денного декілька пропозицій і від Народної ради і від себе особисто. Зазначу наступне, в той час, коли у нас в країні повинні розглядатись питання соціально-політичні, зараз піаритись, я вважаю, тут не потрібно. Спочатку треба вирішити суспільні питання, а потім вже і всі інші. Я в подальшому передам проекти рішення, а зараз я зачитаю: перший проект рішення – щодо проведення позачергових виборів Бучанської міської ради та Бучанського міського голови… Наступна пропозиція, щодо фінансово-господарської діяльності розпорядників бюджетних коштів та комунальних підприємств міста Буча. Тобто провести звіт, і прозвітуватись про бюджетні кошти і надати інформацію можливо на звіті міського голови, а можливо на інших. Наступне питання щодо дострокового припинення повноважень Бучанської міської виборчої комісії…»

Роман Янковий,
депутат фракції «Батьківщина»: «Стосовно пропозиції, яку вніс Олександр Таможній про зниження тарифів… Я пропоную звільнити із посади начальника ЖКГ, і замість нього призначити Олександр Таможнього». (Вигуки зали: «УРА!» Овації).

Олександр Таможній,
депутат БМР: «Я розумію, що тут присутній працівники міської ради, гості із Ірпеня, інші особи спортивної зовнішності. (Із зали: «Ганьба!»). Але, ми зробили запит від 25 будинків, і вони отримали відповідь, і йду і плачуть. Тому що все, що написано в тих відповідях майже нічого не робилось в тих будинках. (Із зали: «Не правда! «Ганьба!»).

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Пане Таможній, я подивлюсь, що ви будете робити, коли станете на посаду начальника ЖЕКу!» (Овації)

Олександр Таможній,
депутат БМР: «Шановні депутати, я був чесно обраний на посаду депутата, а ви стали на цю посаду завдяки фальсифікаціям. (І зали: «Ганьба»). Отже, я пропоную поставити мої пропозиції на голосування – перше. І друге – оскільки…

Василь Олексюк,
секретар БМР: … «Шановні присутні, всі підтвердять, що до 2010 року фракцією ПР в Бучі керували Арєфєв і Таможній… (Овації)

Богдан Яворський,
представник Самооборони Бучі: «Я, як представник Самооборони нашого міста прийшов поінформувати громаду щодо нашої роботи. Я зараз зачитаю наше положення щодо нашої роботи. 1-е - ми працюємо виключно за власний рахунок, та за рахунок добровільної допомоги. 2-е - ми створені самостійно без участі жодного органу влади, політичних партій. Не маємо жодних домовленостей про фінансову діяльність отримання матеріальної нагороди. 3-е - ми звітуємо про роботу посадові органи влади та місцевого самоврядування. 4 – ми є аполітичними і працюємо тільки на соціальний інтерес. 5 – ми залишаємось завжди відкритими для всіх бучанців. (Оплески). Для того, щоб всі знали, що самооборону Бучі представляє троє людей. Я – Богдан Яворський, Віталій Деркач, та Світлана Скидан – ми є офіційними особами в Бучі по самообороні. Я хочу вас попередити. Можливо пізніше будуть виникати й інші напівлегальні групи, які будуть прикриватись Самообороною, чи чимось іншим. Заявляю, що ми відповідальності за їхні дії не несемо. Ми несемо тільки за патрулювання. Політика нас не цікавить. Нам головне, щоб був порядок в Бучі, щоб не було «тітушок», щоб не було розпиття алкоголю на вулицях, щоб не їздили підозрілі машини – це все треба контролювати. (Оплески).
З нами офіційно працюють афганці, спортсмени, всі інші, є неофіційними. І ми за них відповільності не несемо. Зараз робляться наші наклейки, візитки, оголошення друкуються і все таке інше – скоро все буде. Це все в процесі. Телефоні всі наші по місту розвішені, у нас є офіційна сторінка на «фейсбуці», там є і відео нашої роботи, і затримання правопорушників».

Микола Радчук,
голова «афганської» організації в Бучі: «Як сказав Богдан, ми співпрацюємо разом із ними. Але ми запропонували, для того, щоб було покращене патрулювання в місті, наші хлопці на своїх авто об’їжджають все місто – вони називаються патрулями. І прості люди нам в тому також допомагають. З першого дня на сайті Бучанської міської ради виставлені наші телефони, і люди до нас приїжджають і своїми автомобілями допомагають нам обороняти місто».

Журавов Денис,
представник Самооборони:
«Наш блокспот знаходиться на перетині вулиць Нове шосе та бул. Богдана Хмельницького. Вночі, для ретельнішої перевірки машин, блокпост залишає лише одну проїзну смугу. Особлива увага приділяється вантажівкам, автобусам, машинам з номерами інших областей. Також у нас діє автопатруль. У нас є близько 10-ти машин, які реально працюють на патрулі… Наш штаб знаходиться за адресою бул. Богдана Хмельницького, 19. Також місцева влада для нас виділила 2 алкотестери для перевірки на тверезість водіїв. Ще хочемо подякувати міліції міста Буча, яка виділила нам 2 бронежилети… У разі неправомірних дій ми реагуємо на них та співпрацюємо із міліцією. Для прикладу: 26 лютого в Кичєєвє двоє невідомих увірвались до самотньої бабусі, зв’язали її та били. Як сказано в протоколі даної події – прийшли два молодики приблизно о 10.30 ранку і вимагали «гроші на Майдан». Жінка відмовила їм, а о 16.30 вони знову з’явились, зв’язали її та били, і вимагали в неї кошти. Тепер інша ситуація: у Ворзелі невідомі особи побили вікна в приватному будинку. Наш патруль вирушив на місце злочину, та зловмисники втекли з місця події. Також можна згадати ситуацію за 23 число, коли після 1-ї ночі підозрілий автомобіль не зупинився на вимогу нашого блокпосту, промчавши повз нього. За ними вирушив наш автопатруль, і спільними діями був затриманий на блокпосту біля Пущі-Водиці. В салоні автомобіля було знайдено 500 грамів невідомого білого порошку, ми думаємо, що то був амфітамін, та пляшку із невідомою речовиною. Я вже не піднімаю питання про те, що у нас в місті є алкозалежні, наркозалежні люди і ці конфлікти ми зараз не озвучуємо. Але так, звичайні люди допомагають нам, хто чим може: словом, ділом, дровами, їжею. Від імені всієї самооборони міста Буча я хочу висловити подяку всім небайдужим, що допомагають нам, ми дуже вам дякуємо. А також окрему подяку отцю Андрію, представнику православної церкви Київського патріархату, за те, що він освятив приміщення нашого штабу та прибрав весь бруд, який там був, від колишньої партійної організації ПР».

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Шановні колеги, ми, як люди відповідальні, повинні, зрозуміти, що розпуску ради робити недоцільно. Для авантюристів – це на користь, а для громади, її розвитку, стабілізації – це тільки буде зле. Але разом з тим, ми не можемо говорити, що тут все у нас добре. Ми маємо звернутись до ВР, як це зробила асоціація міст України, Київське регіональне відділення, мери всієї Київщини і всіх областей звертаються зараз з негайним визначенням дати позачергових виборів органів місцевого самоврядування. Це рівень села, селища, міста, району і області органів місцевого самоврядування… Я думаю, що в 300 з хвостиком голосів конституційною більшістю, виходячи із потреб звернень громад, щоб зняти цю напругу, яка є в суспільстві, позачергові вибори мають відбутися. Тож, моя пропозиція, думаю, що вона буде озвучена і територіальною громадою, і депутатів загалом, звернутись до голови ВР, щодо призначення позачергових виборів депутатів сільських, селищних, міських голів – відповідно всіх гілок міського самоврядування нашої держави.
Наступне. Виходячи із подань, які були зроблені від Народної ради, політичних партій, від громадських організацій пропонується двом вулицям, які є у місті Бучі, присвоїти нові назви. У нас була дискусія на погоджувальній раді, пропонувалась вул. Комсомольська та Депутатська, щоб перейменувати. При цьому хочу запевнити жителів, що ніякого ажіотажу і додаткової фінансової нагрузки перейменування назви вулиць не несе. Ми зараз приймаючи рішення, знаючи, що це питання стосується людей, а в даному питанні мешканців вул. Комсомольської, з пропозицією перейменувати ми рішення приймемо, але, виходячи із процедури, ми його будемо обговорювати з людьми. Сприйме громада вулиці – перейменуємо, ні – ні. Але вийти із такою ініціативою потрібно. Я хочу ще раз запевнити громадян, і донести цю інформацію до будь-кого, що жодних фінансових затрат, окрім таблички на будинку чи на поштовій скриньці, нести не потрібно. Приймаючи рішення, фактично не треба нести документи в паспортний стіл, в БТІ, в земельний відділ, чекати рішення в електронному, в паперовому варіанті, забиватися в базу цих структур. На це, як правило, дається 3 роки. Якщо у людини виникло бажання, чи потреба піти до Держкомзему, лише тоді викає потреба в цьому записі. Все дійсне. Є подані назви вулиць, пропонується проект рішення, який вчора на узгодженій нараді потребував дискусії. Була думка вулицю Депутатську перейменувати на вулицю «Небесної сотні», а вулицю Комсомольську на «Героїв Майдану». Є пропозиція замість вулиці Депутатської перейменувати площу перед стадіоном «Ювілейний» в «Героїв Майдану», а вулицю Комсомольську в вулицю «Героїв Небесної сотні».


Віталій Толочин,
голова фракції ПР в міськраді: «22 лютого всіма депутатами фракції ПР було написано заяви про вихід з партії і вихід з фракції – Толочин Віталій, Бойко Ігор, Гайдай Олег, Лук`янеко, Олексюк, Федорук Лариса, Бойко, Долганова, Карпенко, Олексієнко, Синецька, Антіпов, Михайлов, Михайлук, Кичило, Федорченко, Білоруков».

Олег Квашук, Голова фракції
ВО «Батьківщина»:
«Зобов’язати прозвітувати територіальну громаду міста Буча та депутатів обласної ради, які вибиралися до Київської облради від ПР – Арефьєва та Кургурцеву перед територіальною громадою міста Бучі. Друге: Передати майно ПР територіальній громаді м. Бучі».

Ігор Бартків,
депутат попередніх скликань, громадський діяч: «У мене питання до голови фракції ПР, коли збирались загальні збори чи всі її члени вийшли із фракції. Бо є таке, що верхівка виписалась. А всі інші, кого примусово заганяли – не мали змоги – це перше. А друге по проекту рішення – зобов’язати голову фракції ПР БМР Томочина, Федорука, та колишнього голову БМО ПР Арефьєва, прозвітуватись перед територіальною громадою міста Буча за діяльність партійної організації за період від з 2010 по 2014 роки».

Представники батьківського комітету ЗОШ № 5:
«Найкраща школа у місті "чіпляє" до себе найгірше та найнегативніше, що взагалі можна передбачити. Батьки в стресі, вчителі в стресі. Перевірка за перевіркою. Журналісти бачать в цьому випадку лише негатив. Всі наші коментарі на захист школи в Інтернету видалились невідомим чином. Ситуація зайшла в глухий кут. І якщо ви не втрутитесь і не захистите нас - діти вийдуть блокувати дороги… Я прошу вас як мати розібратись у даній ситуації. Щоб нами керував наш директор – нас це влаштовує. Щоб наша територія була з парком, із соснами та білками, яких ми щодня годуємо. Нехай наші дути ростуть в позитиві. Наші батьки та діти бачать майбутнє школи тільки з цим директором, тільки і з цією адміністрацією, та з вчителями».

Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова: «Я, як міський голова, зацікавлений в гармонійному, сталому розвитку школи №5, відповідно до діючого законодавства України. Хочу запевнити, бо деякі батьки, особливо на Інтернет сайтах починають дописувати, що все це закручено, для того, аби поділити, звергнути школу, і так далі, що всі заклади освіти в місті Буча мають державні акти. Найкраще рішення в даному випадку – це об’єктивно підійти до цього питання, і міська рада це зробить. Та ситуація, яка склалась зовнішньо принесена в школу, вона потребує розв’язання».
0 0

газета: «Бучанські новини» №5 від 28 лютого 2014 року
Коментарів: 5
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
deny0k
  • deny0k (0)
  • Гостi
  • 28 лютого 2014 21:09
Как много текста и как мало смысла...

0
Sansanuch
  • Sansanuch (0)
  • Гостi
  • 1 березня 2014 22:02
"І Щучку кинули у річку")))))......

0
Mirror
  • Mirror (0)
  • Гостi
  • 1 березня 2014 22:52
Депутаты-регионалы и тут не оплошали. Молодцы, аплодирую стоя. Вот это организация! Что? Уже не регионалы? А сценарий и методы сохранили те же, что с успехом и продемонстрировали.
С утра заполнили зал бюджетниками (детсады, больничка, школы и иже с ними), проспекулировали исполнением молебна и "Пливе кача", подкупили неуверенных обывателей винилами с портретами "Небесной сотни", произнесли заученные фразы, не дали ни малейшего шанса вклиниться нашей хилой бучанской оппозиции (учитесь, ребята!), зафиксировали "случайные" выкрики разумно расставленных в зале "представителей громады", срывались в овации после каждой речи мэра (порой не давая ему закончить фразу, такой восторг обуял аудиторию) и ушли успокоенные и умиротворенные, не услышав инакомыслящих.
Что сказать? А, да! И с забором классно решили)))))))))

2
opex
  • opex (0)
  • Гостi
  • 2 березня 2014 22:05
Федорук знов перефарбувався? Куда ж ми, убогі, без месії...

0
Sansanuch
  • Sansanuch (0)
  • Гостi
  • 4 березня 2014 21:36
Цитата: opex
Федорук знов перефарбувався? Куда ж ми, убогі, без месії...


А в якій він ще партії не був?)))))

0