Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Бучанську громаду створено!

Бучанську громаду створено!

Минулі вихідні Буча святкувала 117 річницю свого існування. Про найбільш яскраві митті та доленосні події цього дійства – далі у фоторепортажі.

Бучу розбудили і привітали з днем народження перші колективи, що брали участь у дводенному традиційному Всеукраїнському фестивалі« Пісннні візерунки». Уже учасники з 9 областей та Києва були готові дарувати свою творчість гостям свята.
А тимчасом, мчить містом велопробіг, запрошуючи всіх доєднатися до свята з нагоди Дня міста.

Святковий парк уже зустрічає гостей: тут триває тест - драйв фірми Хюндай, дитячі розваги, виставка майстрів... А рибалки вже смакують юшку: завтра продовження риболовного турніру продовжиться на ставку у парку.

Свято набирає розгону: аби швидше місто прокинулося, до урочистої ходи долучилися барабанщиці. Красиво, святково звучать улюблені мелодії у незвичному виконанні!

Пообіді, на сцені біля «Кораблика» у Бучанському міському парку, розпочалася розважальна програма для дітей та турнір з BeyBlade. BeyBlade це сучасна «дзиґа», яка запускається за допомогою пускового механізму. Під час гри кілька учасників одночасно кидають їх на поле, де вони стикаються між собою.мПеремагає учасник, вовчок якого не розлетівся на частини і крутився довше. Сьогодні BeyBlade — це справжня ігрова течія з найбільшим фанспівтовариством по всьому світу. Тож недивно, що і діти Бучі були просто у захваті від турніру. не розлетівся на частини і крутився довше. Сьогодні BeyBlade — це справжня ігрова течія з найбільшим фанспівтовариством по всьому світу. Тож недивно, що і діти Бучі були просто у захваті від турніру.

Понад сорок відомих виконавців країни знову у центральному міському парку зібралися дарувати свій талант під час зйомок телевізійноі версії «Осіннього рандеву». Народний артист України Мар’ян Гаденко зібрав в одну співочу родину талановиту співочу родину.
Уже через місяць зможемо побачити яскраве співоче шоу на каналах країни.

Перший святковий день - уже історія. Історія чергової річниці з Дня народження міста і створення Бучанської об'єднаної громади. Саме про це наголосив у своєму вітальному слові Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Разом із народженням нових традицій, ми зберігаємо ті, що вже роками зберігаються і примножуються.
Серед таких, саме цього дня вручати посвідчення «Почесним громадянам Бучі» та заносити імена в Книгу пошани, вручати сертифікати стипендіатам міського голови, дякувати родинам Героїв, учасникам АТО, вітати молоді подружжя і ті, що вже прожили щасливо і радісно 50 років, хто у ці дні радіє народженню нових мешканців міста.

Генеральний директор директорату територіального та місцевого розвитку Секретаріату Кабінету міністрів України Олександр Клименко вручив Подяки Прем`єр міністра України Володимира Гройсмана, голова КОДА Олександр Горган та Бучанський міський голова Анатолій Федорук– грамоти та подяки.

Важливо відзначити, що переважна більшість нагороджених – не лише професіонали своєї справи, а лідери сіл та депутати сіл, які приєдналися саме сьогодні до Бучі, секретар БМР Василь Олексюк, голови депутатських комісій міськради, члени виконкому.

Бучанську громаду створено!

Під час урочистостей з нагоди Дня міста голова КОДА Олександр Горган у присутності містян та представників громад зазначив:
- Сьогодні День міста святкує багато міст Київщини: Переяслав, Миронівка, Обухів, але до Бучі я, дійсно, поспішав, тому що у Бучі не тільки День міста.
Сьогодні в Бучі відбувається дійство, яке без жодного перебільшення, буде вписано в історію громади величезними літерами. Сьогодні хвилююча мить, до якої громада йшла не один день, навіть не один місяць. І я хочу з усіх сил зосередити Вашу увагу на наступному – місто росте, місто показує колосальний ріст у різних напрямках і сьогодні від імені державної влади своїм підписом я введу в дію розпорядження, яке відкриває дорогу до формування Великої Бучі. Бучі яка об’єднає кілька сіл і селищ, які навколо, і абсолютно усвідомлено прийняли рішення крокувати далі однією Бучанською громадою.
Пройдуть роки і Ви будете розповідати своїм дітям і внукам: Я пам’ятаю як починалась Велика Буча. Був теплий вечір, 15 вересня, на сцену вийшов губернатор Київської області, відкрив папку, розгорнув розпорядження і попросив міського голову Анатолія Федорука тримати, ту саму папку. Людину, яка найбільше доклала зусиль аби ця мить настала.
Але перед тим, як поставити цей підпис, я хочу Вам сказати, що це був складний шлях, який ми пройшли командою і не було б цього доленосно моменту, якби не було потужного сприяння і допомоги Народного депутата України Ярослава Москаленка.
Я пишаюся правом поставити від імені державної влади підпис, який відкриває перед Бучею перспективу процвітання, добробут кожної родини, формування громади, яка стане прикладом для всіх міст України. України, яку сьогодні ціною життя захищають наші хлопці, за яку пролили кров не одне покоління, у яку ми всі продовжуємо вірити і бачимо як історії її твориться на наших очах.
Нам пощастило бути саме тим поколінням, яке взнає, що час України нарешті настає.
Слава Бучі! Слава Україні!

Святковий вечір у Бучі - це щорозу цікава, улюблена музична історія, яку "пишуть" разом виконавці на сцені і глядачі.
Щоразу це нова і яскрава сторінка, адже лунають завжди ті пісні і зустрічаємося ми із тими виконавцями, на яких чекаємо всі разом.
Уже неможливо уявити такі важливі свята у місті без виступу симфонічного рок-оркестру «BREVIS».

Із перших нот відчуваєш справжній симбіоз мистецтва, проявом якого стало органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів та талановитих вокалістів.
Хіти легендарних рок гуртів та виконавців – Nazareth, Scorpions, Deep Purple, Metallica, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Bon Jovi, Europa, Michael Jackson, Robbie Williams – у виконанні симфонічного рок-оркестру вражають новизною звучання завдяки цікавому аранжуванню, здійсненому керівником оркестру Геннадієм Фіськовим.

Репертуар колективу - це щоразу справжній ексклюзив, тому завжди концерт симфонічного рок-оркестру «BREVIS» проходить з великим успіхом!
Буча і цього разу виключенням не стала. А ше свої таланти дарували бучанські зірки сцени та гості, яких також бурхливими аплодисментами вітали на сцені.

Другий день святкування був не менш насиченим.
Він стартував другим туром риболовного турніру, що відбувався на озері у міському парку. Тут за кожним рухом рибалок стежили не лише судді, а й телекамера каналу «Трофей», тому чесна «гра» гарантована!

Традиційний фестиваль Карася - це новий вид риболовлі руками. У Бучанській громаді це вже традиційний вид змагань. Цього разу у цьому турнірі бере участь Бучанський міський голова Анатолій Федорук та заступник скарбника міста Пщина Катаржина Габрись. Хоч дійство проходило у басейні, упіймати коропів будо також не просто. Та все ж п`ять екземплярчиків за мить уже потрапили на сковорідки.

Представники населених пунктів також приготували окрім рибних та м’ясних страв тематичні виставки з нагоди отримання позитивного висновку КОДА. Ми так довго його чекали, що навіть у кулінарних виробах розповіли про здійснену мрію.

А потім Бучанський міський голова Анатолій Федорук пригощав гостей тортом, вагою 10 кілограмів. Цього року він присвячений темі Бучанськоі об’єднаної громади.

Другий деь на Київській площі був не менш цікавий та щедрий на музичні подарунки. Мешканців і гостей вітали відомі і зовсім юні виконавці зі сцени. Але тут головне, що вони заряджали повітря міста і присутніх позитивом і гарним настроєм.
Уже сама назва Оркестру гарного настрою налаштовує присутніх із перших нот на гарний настрій, нев
пинний потік енергії та шалений драйв. Із цими музикантами ми зустрічємося часто, але ніколи не втомлюється разом із ними співати і танцювати.

Гурт Kozak System запалив яскравими кольорами вечірнє небо над містом і став яскравим завершальним акордом дводенного свята рідного міста.
Щастя тобі, розвитку, рідне місто!



































































































































1 0

Прес-служба Бучанської міської ради 
 Інші новини по темі:
29, 30 квітня - 1-2 травня: Для дітей культурно-розважальна програма в Бучанському міському парку

29, 30 квітня - 1-2 травня: Для дітей культурно-розважальна програма в Бучанському міському парку

Буча та регіон
З днем народження, Буча!

З днем народження, Буча!

Буча та регіон
Ворзель запрошує на свято

Ворзель запрошує на свято

Буча та регіон
1 червня: «Сімейний пікнік» в Бучанському міському парку

1 червня: «Сімейний пікнік» в Бучанському міському парку

Буча та регіон
15-16 вересня: БУЧА - З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

15-16 вересня: БУЧА - З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

Буча та регіон
«ДИВОГОНКА», ДИВОСВЯТО, ДИВОРЕКОРДИ!

«ДИВОГОНКА», ДИВОСВЯТО, ДИВОРЕКОРДИ!

Буча та регіон
7 вересня: с.м.т Коцюбинське запрошує на свято селища!

7 вересня: с.м.т Коцюбинське запрошує на свято селища!

Буча та регіон
Афіша: Дня міста Ірпеня (29 вересня – 1 жовтня)

Афіша: Дня міста Ірпеня (29 вересня – 1 жовтня)

Буча та регіон
Ірпінь святкує день міста 6-7 жовтня. Святкова програма

Ірпінь святкує день міста 6-7 жовтня. Святкова програма

Буча та регіон
Святкуємо Міжнародний День шахів у Бучі

Святкуємо Міжнародний День шахів у Бучі

Бучанські новини
Свято дитинства в Бучанському парку відбулось минулої неділі

Свято дитинства в Бучанському парку відбулось минулої неділі

Молодіжне слово
12 вересня Ірпінь святкуватиме День народження: Програма заходів

12 вересня Ірпінь святкуватиме День народження: Програма заходів

Ірпінський вісник
14  вересня, місто Ірпінь: День міста, програма святкових заходів

14 вересня, місто Ірпінь: День міста, програма святкових заходів

Буча та регіон
Буча запрошує!  Афіша 26 грудня - 7 січня (Святкові локації)

Буча запрошує! Афіша 26 грудня - 7 січня (Святкові локації)

Буча та регіон
Зустрічаємо мерів

Зустрічаємо мерів

Буча та регіон
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.