Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Випускний вечір Бучанської дитячої школи мистецтв

Випускний вечір Бучанської дитячої школи мистецтв

Одразу така кількість зірочок на одній сцені - це вже яскраве творче сузір'я тих, хто вже не зрадить музиці і пісні ніколи: у Центральному будинку культури відбувся традиційний щорічний випускний вечір Бучанської дитячої школи мистецтв ім. Л.Ревуцького.


Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали випускників, які вийшли на святкову сцену. Свідоцтва про позашкільну освіту отримали 57 учнів відділень музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва. Під час заходу діяла виставка кращих робіт учнів відділення образотворчого мистецтва.
Цей день – особливий, адже дорослих, красивих та щасливих випускників вже треба викладачам школи мистецтв відпускати. В такі моменти одразу згадуються вони першачками, що несміливо переступили поріг школи.
Керівник школи Дубравіна Олена Валентинівна від себе особисто та від імені всіх викладачів подякувала випускникам і їх батькам за добру, плідну співпрацю, побажала щасливої життєвої дороги, успіхів у всіх добрих починаннях, міцного здоров’я та радості від життя.




2 0

Вікторія Ляховець, Прес-служба Бучанської міської ради 
школа мистецтв, Буча, Бучанська школа мистецтв, фотофакт
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.