Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Свято прощання зі школою - це хвилини радості і секунди суму для випускників

Свято прощання зі школою - це хвилини радості і секунди суму для випускників

У НВК «Берізка» на святковій лінійці провели у доросле життя учнів, бажаючи щасливої долі, вдалого вибору життєвої стежки.


Полетіли високо в небо яскраві кульки і разом іх ними ті бажання хлопців і дівчат, які неодмінно збудуться. Ми бажаємо випускникам цього!!!

По-різному пройшли свята останніх дзвоників у школах міста. Випускники ЗОШ 1 разом із педагогічних колективом і батьками провели квест.

Нові форми у навчанні стали підказкою і для пошуку нових форм проведення святкових заходів, дозвілля.
У цій школі за останній місяць взято творчий підхід до впровадження інновацій. От і сьогодні вчителі підготували чергове випробування: аби пролунав останній дзвінок, його треба було знайти, проходячи різні етапи- конкурси у його пошуку.
Учням вдалося успішно пройти всі закодовані станції і довгоочікуваний дзвінок сповістив про завершення навчального року.

Рушники на щастя, на долю, на щасливе життя зробили особливо теплим і родинним свято у ЗОШ № 3.
З давніх - давен у дорогу проводжали з вишиваним рушником мами, який оберігав від біди і простилав щасливу дорогу дітям.
Традиції зберігаються і примножуються у цій школі, адже саме у такий особливий день у житті дітей батьки бажали синам і донькам щасливого майбуття.
Квіти вчителям, кульки із бажаннями і шкільний вальс також традиційно були присутні на святі останнього дзвоника.

Гарних канікул, успішної вступної кампанії, щасливої життєвої долі!







2 0

Вікторія Ляховець, прес-служба Бучанської міської ради 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.