Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Спецавтобус для перевезення людей на візках у подарунок

Спецавтобус для перевезення людей на візках у подарунок

13 січня, громадська організація "Відгук", на чолі з керівником Світланою Стадніченко, отримали спецавтобус для перевезення людей на візках.

Після того, як організація отримала грант, однією із умов якого було співфінансування придбання транспорту за кошти міського бюджету, керівник організації запросила допомогу у міського голови Анатолія Федорука. Світлана Броніславівна не сумнівалася у тому, що отримає фінансову допомогу для реалізації багаторічної мрії.
- Кращого подарунка у ці святкові дні годі й чекати,- радіючи каже керівниця. - Тепер ми зможемо вирішувати питання транспортування людей з обмеженими можливостями значно швидше і комфортніше.


Цього разу ще один приємний сюрприз очікував на людей, які ніколи не здаються, не опускають руки і вірять, що є керівники, які про цю категорію людей згадують не раз на рік, а намагаються жити проблемами і по можливості їх вирішувати.

Перший рейс водій автобуса здійснив від домівок членів організації до кінокомплексу "Акваріус", де на нихчекав виступ "Лісапетного батальйону".

Більшість із членів організації приїхали задовго до початку концерту, аби подивитися на красиво оформлену площу, поспілкуватися і подякувати Бучанському міському голові Анатолію Федоруку, який у ці свята допоміг цим людям ще раз повірити у диво.

0 0

Прес-служба Бучанської міської ради 
Відгук, Стадніченко
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.