Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Бучанці підтримують українську збірну на Паралімпійських Іграх в Ріо

Бучанці підтримують українську збірну на Паралімпійських Іграх в Ріо

Група бучанців з різними формами інвалідності, а також їхні рідні та друзі приїхала провести українську збірну на Паралімпійські Ігри в Ріо. Групу пізнавали по символіці на футболках, уважно розглядали. Буча зараз дуже популярна!



Мер Києва Віталій Кличко сів поряд з нашим Василем Павловичем. Підходили кореспонденти 1+1 з відео-операторами, брали інтерв'ю. А член збірної Діма Мельник, побачивши бучанців, підійшов і привітав, наче рідних - добре запам'ятав гостинний прийом в Бучі змагань інвалідів з сидячого волейболу. Також жіноча команда з голболу захотіла сфотографуватися на пам'ять з нашими.

Бумбокс, Друга ріка, Злата Огнєвич та багато інших безкоштовно подарували збірній свій талант. Людей прийшло море. Була тепла майданна атмосфера.
Президент Паралімпійського комітету України закликав всіх українців "включитися" в молитву за перемогу наших атлетів-інвалідів.

НАША ПІДТРИМКА - ЇХНЯ ПЕРЕМОГА!

Атлети представлятимуть Українську державу у 15 видах спорту: у веслуванні академічному, волейболі сидячи, дзюдо, легкій атлетиці, настільному тенісі, пауерліфтінгу, плаванні, стрільбі кульовій, стрільбі з лука, фехтуванні на візках, футболі серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу, велоспорті, параканое, голболі та паратриатлоні. Загалом на Паралімпіаді у Ріо близько 4,5 тис. спортсменів розігруватимуть 528 комплектів нагород у 22 видах спорту.



0 0

Микола Демянов 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.