Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » У Різдво - святкували всі без винятку (фотофакт)

У Різдво - святкували всі без винятку (фотофакт)

7-го січня, святкували всі без винятку. Бо Різдво - одне з тих великих свят, які об'єднують людей. Одні полюбляють щедрівки, інші колядки, ще інші - християнські піснеспіви.

Виступали творчі групи православних і євангельських церков. Один молодий татко висловився за всіх: "Ми тут, на площі, тому що почули святковий гамір, та й хочеться побачити когось із знайомих". І побачив -- усміхнену заступницю мера Ларису Матюшенко.


Побачив і я -- давнього друга отця Анастасія, який разом з молоддю та дітками звіщав у співі про народження Спаса. Радісно бачити такого служителя Божого: чисте серце, ясний дитячий погляд. Про таких кажуть, що вони Бога узрять. А дітвора одним оком поглядала на сцену, де щедрувальникам давали солодкі подарунки від міської ради, а іншим - зазирали через скло в інсталяцію з Віфлеємськими яслами.


Можливо, жалкували, що не співали, а, значить, не мали подарунків. Або подумки переносилися в часи тієї знаменної для всього людства події - народження Ісуса Христа. В усякому разі, без діла не були, тож тут таки ковзалися по льоду і з'їжджали на санчатах з гірочки. А друзі зустрітися, і всім було весело.

Свято є, і воно завжди з нами!


1 0

Микола ДЕМ’ЯНОВ, фото автора 
фотофакт
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.