Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » 10 травня, м. Київ: Великий фестиваль тепла, сонця та любові – «Мамин день»

10 травня, м. Київ: Великий фестиваль тепла, сонця та любові – «Мамин день»

В Міжнародний день матері громадська організація «Дар буття» запрошує усіх мам з дітками на великий фестиваль тепла, сонця та любові – «Мамин день». Це день, який надихає і додає мамі сил. Адже вона - особлива. Вона дарує життя, любить життя, ростить життя! Кожна мама створена для життя в ім'я любові. Це її день! 10 травня - день, коли ми зберемося всі разом, щоб привітати кожну маму з її особливим святом.


Приходь на свято "Мамин день", насолоджуйся увагою і турботою про тебе. Послухай наші лекції, займися йогою, відвідай майстер-класи, візьми участь в іграх і конкурсах. Підійди до фахівців з візажу, до стилістів, дієтологів і дізнайся все те, що так давно хотіла у них запитати. Принеси речі на дресс-кросинг, заплети косички, просто приємно проведи час.

Буде ще багато цікавого, а ти головне - просто приходь, і захопи з собою подруг. Вам буде чим зайнятися цілий день. А дітей доглянуть аніматори.
Чекаємо тебе 10 травня з 10:00 до 20:00 в парку ім. Тараса Шевченка (м. Київ). Безкоштовно. З любов’ю від ГО «Дар буття».


З детальною інформацією про фестиваль, зонуванням та програмою можна познайомитися на сайті організації www.mamadar.org.ua.
0 0

афіша
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.