Буча новини міста, Буча сайт » Молодіжне слово » Олександр Вітер: "Найбільша перемога в житті — це перемога себе"

Олександр Вітер: "Найбільша перемога в житті — це перемога себе"

Живі борються... А живі лише ті, чиї серця віддані піднесеній мрії.
Віктор ГЮҐО

Олександр Вітер: "Найбільша перемога в житті — це перемога себе"Кожен із нас має свою мрію всього життя, але досить часто трапляється так, що в одних вона збувається, а в інших - ні.
У чому ховається секрет успіху? Ми поспілкувалися про це з Олександром Вітром, фронтменом гурту "Восьмий День", актором-початківцем, фотодизайнером та у майбутньому, режисером-кліпмейкером.

- На сьогоднішній час багато молоді боїться зробити крок на зустріч змінам або чомусь новому. Вам знайомі ці відчуття?
- Мені здається, що, навпаки, молодь зараз більш рішуча, більш впевнена в собі та в своїх силах. Але все ж таки робити кроки, спрямовані на зміну в житті, завжди не легко. Потрібно просто звикнути до того, що життя дуже бурхливе, і зміни відбуваються кожен день. І нам самим обирати - рухатись вперед, ризикувати і прагнути більшого, або стояти на місці. У пісні гурту "Восьмий День" є такі рядки: " Бо життя, як перегони, вмикай двигун - жени на повну". Були і помилки у моєму житті, але це досвід, завдяки якому я стаю сильнішим.

- Ви рішучий по життю? Як складно Вам прийняти нове рішення?
- Я б сказав, так. Я люблю все нове, люблю рухатись вперед. Іноді буває складно приймати рішення, але жага до невідомого перемагає. І завжди на допомогу можуть прийти друзі, які підтримають влучною порадою. У нашому житті важливо мати справжнього друга. Я радий, що в мене такі є.

- Які Вас переповнювали відчуття, коли Ви вирішили створювати свій власний гурт?
- Все було просто: ми з Віталієм Донцем вирішили створити гурт. І створили його. Так, потім ми почали багато працювати над розвитком, і надалі працюємо, і від цього ми отримуємо тільки задоволення, тому що треба любити те, що ти робиш.

- Що саме Ви вкладаєте в таке гучне останнім часом поняття "перемогти у своїй внутрішній війні"?
- Найбільша перемога в житті — це перемога себе. Для мене – це перемогти свої негативні думки, погані ємоціі, перемогти лінь. Кожен день треба загартовувати себе, ставити нові цілі і досягати їх. Так, це нелегко, але, якщо ти прагнеш більшого – іншого шляху немає.

- На сьогоднішній день Ви можете сказати, що перемогли повністю у своїй внутрішній війні чи виграли лише бій?
- Для кожного критерії перемоги свої, і я ввжаю, що я ще далеко від перемоги у цій запеклій війні. Так, були перемоги, були і поразки, але я працюю над цим.

- Ви - творча людина. Намагаєтесь розвиватися різносторонньо. Але якщо брати до уваги акторське життя та музичне. На який крок Вам було складніше зважитися? Й чи взагалі було складно?
- Мені взагалі не було складно робити кроки назуcтріч музиці, мені подобалось грати, і я просто грав. Але я навіть не міг уявити, що з часом це перетвориться в щось більше. Я вважаю, що коли людина знаходить своє покликання в житті, то кроки назуcтріч йому стають легкими. Так само і в акторському – я ще тільки навчаюсь, і від цього отримую велике задоволення, чи хочу я стати професійним актором я ще не знаю. Час покаже.

- Ви розвиваєтесь у багатьох сферах життя. А яким чином знаходите рівновагу між особистим життям,друзями та творчістю?
- Мені пощастило – мене оточують розуміючі люди. Зараз такій період, що я з головою у творчості: вдень – театр, по вечорам – репетиції на студії з гуртом. Я майже нікому не приділяю уваги. Але ніхто не ображається, або не каже мені про це)))) а взагалі, мої найкращі друзі - це гурт Восьмий День і ми бачимось кожного дня)))

- Як би Ви мали змогу повернути час назад, то що б Ви змінили у своєму житті за останніх п'ять років?
- Я б нічого не змінював, все б залишив як є, тому що кожна подія в житті впливала на мій характер і на розвиток гурту. І не відомо як зараз було, якщо б щось в минулому змінити. І не варто це робити. Я ніколи не жалкую. Так, були падіння і злети, були помилки, але завдяки ним я той, хто я є...
3 -2

Катерина Федотенко 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.