Від молоді для молоді

Юність – це прекрасна пора, коли перед тобою відкривається безліч дверей, з-поміж яких ти можеш вибрати ту, яка приведе тебе у майбутнє. Ти молодий, повний сил, ідей, мрій, наснаги. І головне, не розгубити та не згасити той вогонь у серці, що ти несеш в собі зараз та реалізувати себе. Бути молодим – це також і відповідальність за свої рішення, які впливатимуть на тебе та твоє оточення не тільки зараз, а й в подальшому житті. Отже, молодь – це важливий прошарок населення. Якби це було не так, то ніхто не святкував би сьогодні, 27 червня, День Молоді.

І просто чудово, не тільки цей день, але й у весь тиждень на території Ірпінської Біблійної Церкви збираються сотні молодих людей для того, щоб провести весело і корисно час на Тижні Спорту. Це прекрасна можливість підтримати у молоді азарт до спорту і здорового способу життя. Тиждень спорту проводиться вже багато років поспіль, збираючи молодих людей з Ірпіня та околиць міста. Юнаки та дівчата, команди змагаються в різних видах спорту, таких як футбол, баскетбол, волейбол, сквош, дев’ять квадратів та інших. І ніяка погода не може зірвати плани, ні дощ, ні спека.
Та якщо ви не приймаєте участь ні в яких змаганнях, можна знайти собі заняття по душі: пограти у фрісбі, настільний теніс, відвідати заняття з англійської мови та фітнесу або просто поспілкуватися з молоддю.

Щовечора, після закінчення турнірів, відбувається нагородження переможців та лотерея. Також можна побачити виступи футбольних та баскетбольних фристайлерів України, послухати чудову музику у виконанні талановитих музикантів.






Тиждень спорту проводиться заради цікавого дозвілля для молоді та підтримки здоровя фізичного. Але ми також хочемо не лише закликати але й показувати молоді, що є радісне життя і здорове дозвілля, вільне від алкоголю, паління, наркотиків, матюків – що до-речі категорично заборонено на території та спортивних майданчиках Ірпінської Біблійної Церкви. А ще ми хочемо привернути увагу молодих людей до духовного життя і християнських цінностей. Саме з цією метою щовечора запрошуємо успішних спортсменів-християнин, які діляться історією свого життя, спортивних досягнень та історією своєї дороги до Бога. Цього року запрошеними гостями були борець Сергій Ларіонов, Вадим Кубов, триразовий чемпіон Європи та світу з настільного тенісу; Руслан Муц, член тренерського штабу національної збірної України з жіночого міні-футболу та Олег Плаксін, президента федерації з п’ятиборства України, чемпіон світу з п’ятиборства.

Тож, вітаємо молодь Ірпіня з чудовим святом, і бажаємо їм залишатися енегрійними, спортивними та досягати звершень!
Тая Лукіч 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.