Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Зима на вулиці, але не в серці..

Зима на вулиці, але не в серці..

Святковий настрій панував у стінах будинку культури БКЗ у суботу 18 грудня, знову зустрілись і обмінялись теплом і любов’ю усі, хто прийшов відвідати клуб «Золота пора» для тих, кому за….

Цього разу на зустріч завітали гості із Києва, не менш молодші за віком, учасники колективу «Молоді серця» привітали наших пенсіонерів своєю святковою програмою «Зима». Гості запевнили усіх присутніх, що блиск у їх очах свідчить про молодість у серці, що кожна людина важлива, потрібна і заслуговує на повагу і любов. Всім сподобався святковий концерт на якому вдалося і пограти у повітряний волейбол, і послухати та підспівати знайомі пісні, і порозгадувати загадки і, навіть, поділитися власними талантами, які є у кожного. А на завершення, вже звичні для всіх, запальні танці та чаювання без яких не проходить жодна зустріч клубу.

Гостями свята стала Бучанська жіноча організація «Діадема», представники якої завітали на свято, щоб перейняти досвід і організувати подібний клуб у сусідньому місті, гості надали чудовий суперприз, керамічну каструлю, який отримала одна із постійних жінок клубу. Крім того, невеличкі подарунки отримав кожен, хто прийшов. Тож цього разу організатори подбали, щоб свято відчула кожна людина.

Щасливі посмішки дідусів і бабусь, які приходять на ці зустрічі, ще раз нагадують нам про те, що вони так сильно потребують нашої уваги. Ці люди, які приклали так багато зусиль, щоб ми могли сьогодні жити, дуже часто відчувають себе самотніми. Адже про людей похилого віку забуває не лише наша держава, але й, на жаль, близькі родичі. І подібні клуби, це лише невеличкий спосіб, за допомогою якого ми, молоді, можемо сказати їм: «СПАСИБІ!» за все, що вони зробили для нас, нашого міста і нашої держави.

Організатори клубу закликають кожного подумати про те, що колись і ми будемо дідусями і бабусями, а тому вже сьогодні повинні закладати фундамент для своєї щасливої старості. Давайте згадаємо про тих дідусів і бабусь, які нас оточують, і зробимо перший крок їм на зустріч – ПРИВІТАЙТЕ ДІДУСІВ І БАБУСЬ, СВОЇХ БАТЬКІВ ІЗ НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ!
НАГАДАЙТЕ ЇМ ПРО СВОЮ ЛЮБОВ І ВДЯЧНІСТЬ!

Довідка: зустрічі клубу «Золота пора» стали вже доброю традицією і проходять в першу та третю суботу кожного місяця, за адресою м. Ірпінь вул. 3-го Інтернаціоналу, 183.

Запрошуємо усіх бажаючих!

Керівник клубу Гаркуша Вікторія, телефон для довідок: (050) 649-68-27 Організатори: КОГО «Відновлена Україна», голова Н.Г. Філімонова;
БФ «Протягни руку допомоги», голова М.І. Пристайко.

Висловлюємо подяку Відділу культури та туризму Ірпінської міської ради.
Евгения Алексеева 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.