Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Свято відкритих дверей в Бучанській школі мистецтв

Свято відкритих дверей в Бучанській школі мистецтв

Вже стало багаторічною традицією проводити День відкритих дверей в Бучанській школі мистецтв ім. Левка Ревуцького. Гостей, особливо першокласників та їх батьків, радо зустріли педагогічний та учнівські колективи. Гості мали можливість подивитись та познайомитись із різноманітними жанрами мистецтва, яких навчають в школі.


Урочисту частину заходу відкрив директор школи, почесний громадянин Бучі – Пінчук Анатолій Петрович, який розповів про навчальний процес, про те що з кожним роком збільшується контингент школи, в якій навчається 750 учнів і працює 55 викладачів. Також порадів за благоустрій міста, краса якого доповнює духовний розвиток людини.

Гостей привітали учні школи мистецтв, ансамблі «Акварель» і «Круті дівчата» запальними піснями і танцями (викладач Ольга Моторя), Іван Остапенко продемонстрував віртуозну гру на блок-флейті (старший викладач Анатолій Пінчук), акордеоні (викладач Тетяна Макій) і фортепіано (викладач Лілія Малашкіна). Богдана Кітчак (викладач Наталія Гуліч) вразила якісним вокалом. За концертну програму відповідали завуч Дубравіна Олена Валентинівна та завідуючі відділами школи.

За останні 10 років учні школи є переможцями Міжнародних, Всеукраїнських, Обласних, місцевих конкурсів, фестивалів, виставок.
Протягом року учні та викладачі школи мистецтв незважаючи на основну роботу – навчальний процес, дають понад 150 концертів.
У світлий, сонячний день гості, учні, радісні та задоволені, з позитивно піднесеним настроєм, довго не хотіли розходитись. Думаємо, що ці яскраві враження залишаться у першокласників назавжди!
Ольга Кнут, викладач, завідуюча відділом дизайну і комп’ютерної графіки 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.