Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » З днем народження, Трамляндіє!

З днем народження, Трамляндіє!

13 серпня 2010 року відсвяткував свою першу річницю один з найпопулярніших проектів Благодійного фонду «Протягни руку допомоги» - дитяче розважальне шоу «Країна Трамлядія».

На святі діток розважали запальні клоуни та різні яскраві казкові герої. Ласкаві сонячні промені, веселий і святковий настрій не залишали ні на мить площу біля пам’ятника Шевченка по однойменній вулиці м. Ірпінь. На дітей та батьків очікували веселі ігри та конкурси, вікторина, розіграш суперпризу та безкоштовне морозиво, а на кінець справжня дитяча дискотека з світловими ефектами. Діти та батьки просто були в захваті.

А як все почалось? Влітку 2009 невеличка групка молодих однодумців зауважила, що власними зусиллями можна хоч трішки покращити життя наших дітей. Літо, канікули, діти вільні і нічим не зайняті. Виникла ідея зробити щось приємне для маленьких ірпінчан, швиденько підготували костюми клоунів, написали сценарій повчально-виховного характеру і гайда на вулицю до дітей!

Спробували і вийшло, всі діти і батьки були задоволені гарно проведеним часом. З того часу щоп’ятниці в літній період і один раз на місяць в зимовий період «Країна Трамлядндії» запрошувала діток гарно та весело провести час.


Протягом року у маленьких ірпінчан виховували патріотизм, про що свідчить вишукані в чергу діти за розмальованим жовто-блакитним прапором на щічках, повагу до батьків, любов до природи і чистоти та багато інших цінностей намагалися донести до дітей організатори «Країни Трамляндії».

За цей період до участі приєдналися різні громадські організації: КОГО «Відновлена Україна», завжди допомагають у проведені МГО «Молодь України за здорове суспільство», Жіночий центр «Діадема» та інші. Також хочеться подякувати за допомогу Ніну Миколаївну Костенку (заступник головного редактора «Ірпінський вісник»), соціальний відділ Ірпінської міської ради в особі Максименко Наталії Володимирівни та відділ сім`ї та молоді.
Неодноразово організаторам дитячих акцій доводилось звертатися до спонсорів за допомогою, тому хотілося б подякувати нашим постійним спонсорам: ЛЕВЕЛ (прикрашення повітряними кульками), Софіт кафе (надання електроенергії) та іншим.
Так як маленька дитина росте, так і наша країна Трямляндія росте - можемо з гордістю запевнити вас, що нова країна Трямляндія переходить у новий формат. А який саме – ви побачите, коли завітаєте у нашу чарівну країну – кожної п’ятниці о 18.00 біля пам’ятнику Т.Г. Шевченко в м. Ірпінь.

Нагадуємо, що країну Трямляндію протягом 1 року відвідало більше 600 дітей, більшість, яких стала постійними учасниками проекту. При благодійному дитячому проекту також створенні гуртки, які є безкоштовні, та які функціонують щотижня. А також функціонує клуб «Жителів країни Трямляндії», члени якої проводять цікаво та корисно час, навчаються різним цікавим речам. Так на приклад на танцювальній тижні, діти вчились різним танцям, на англійській неділі – члени клубу розмовляли тільки на англійській мові та вивчали культури Англії, на патріотичній неділі, дітлахи вивчали гімн нашої країни, цікаві факти з історії прививалась любов, патріотизм та гордість до своєї країни. Стати членом клубу потрібно виконавши завдання – це прийти більше 3 раз на свято країни Трямляндії, бути активним, уважним учасником проекту, привести з собою 3 друзів, які ще не були на чудовому святі в центрі міста.



Країна Трямляндія працює за кошти організаторів, але нажаль, часто за браку грошей, не реалізуються прекрасні ідеї, тому
Запрошуємо до співпраці спонсорів та меценатів, яким не байдужа посмішка дітей, які знають, як важливо мати щасливе дитинство. Адже у цей час усі ми усвідомлюємо, як не просто зробити дитину щасливою.



Довідка про організатора:

Благодійний фонд «Протягни руку допомоги» заснований у 26.02.09 р. з метою надання матеріальної, фінансової, організаційної та ін. благодійної роботи, а також проведення благодійних заходів в Ірпінському регоні.
Голова Пристайко Марина Іванівна, тел. (067) 442-13-12;

Реквізити для спонсорських внесків:
р/р 26008395000100
Код ЄДРПОУ 35412640
МФО 322012
в Ірпінському відділенні
Київської міської філії
АКБ «УКРСОЦБАНК»
Філімонова Надія Григорівна, КОГО «Відновленна Україна» 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.