Рух - і є життя

Життя є щастям тільки у тому разі, коли людина може у повній мірі, вільно, користуватися власними силами у всіх напрямках, адже повне, всебічне життя — є найщасливішим. Разом з тим, всебічне життя може бути тільки суспільним!

Громадська організація інвалідів «Відгук» продовжує свою діяльність. Завдяки інформації на Бучанському сайті нас знайшла телекомпанія «СТБ», за що ми дуже вдячні команді працівників міського Інтернет порталу. Від «СТБ» до нас надійшла несподівана та приємна пропозиція, у якості глядачів, безкоштовно, відвідати кастинг на проекті «Танцюють всі»! Бажаючих зібралося 40 чоловік. Завдяки головному редакторові місцевої газети«Бучанські новини» Сергію Володимировичу Куліді для «Відгука» був замовлений зручний автобус. Веселий та чуйний водій відповідав нашому піднесеному настрою і поїздка видалася неймовірно приємною. Хоча, діставшись місця зйомок, довелося довго чекати, проходити різноманітні реєстрації, — проте очікування чогось цікавого допомогло зберегти усім святковий настрій.

Дуже дивно, та ми на проекті «побували» у Дніпропетровську!.. Не зрозуміло, куди більше дивилися здивовані бучанці: чи-то на сцену, чи-то на журі, де сиділи Влад Яма та Франциско Гомес, головне — всі залишилися дуже задоволені. Ті учасники, котрі отримали путівки до Ялти, нехай залишаться у секреті — побачите по телебаченню.


«Відгук» у цьому місяці, як і завжди, досить активний. 7 травня дорослі інваліди брали участь у відкритому турнірі з «Шашок», присвяченому 65-річчю Перемоги над фашизмом. Змагання пройшли у м. Ірпені, де свої вміння показували шашисти Бучі, Ірпеня та Фастова. На жаль, нашим гравцям не вдалося завоювати призових місць, — та у них ще все попереду. Головне — участь і жага до перемоги!

30 травня об 11.30 в Бучанській ЗОШ № 3 відбудеться свято для дітей з особливими потребами, присвячене «Міжнародному Дню захисту дітей». Громадська організація інвалідів «Відгук» запрошує всіх діток нашого міста а також їхніх батьків на цей захід. Ми будемо дуже вам раді. А для того, аби наше свято було веселим, «Відгук» запросив волонтерів — студентів Бучанського Гуманітарного інституту. Вони проведуть цікаву та пізнавальну гру для наших дітей.

«Доброта — це те, що може почути глухий і побачити сліпий…» — очевидні, у всі часи, слова Марка Твена, а серця наших друзів-студентів наповнені найвищими людськими якостями.

Дякуємо всім, хто поряд з нами.
Світлана Стадніченко, голова ГОІ «Відгук» 
Відгук, Стадніченко
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.