Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » «Офіційно» дозволене свято

«Офіційно» дозволене свято

Хто з нас під час навчання у школі не мріяв гайнути з уроків кудись на природу, побігати, помріяти, надихатись п’янким повітрям свободи, поніжитись в лагідних промінчиках весняного сонечка, досхочу надивитись на всі відтінки свіжої зелені, а потім гуртом під гітарний перебір завести знайому пісню, дратуючи душу розмаїттям емоцій.

Для гімназистів все це - не мрія, а «офіційно» дозволене свято, бо ж і вчителям «нічого людське не чуже». Отож і вирушає весь гімназійних колектив на довгоочікуваний День здоров'я до бучанського лісу, сподіваючись возз’єднатися з природою й поновити втрачені за наукою сили. І ці сподівання таки виправдовуються: від насиченого киснем повітря рожевіють щоки і паморочиться в голові, тіло мліє від приємної втоми. І хоча цього дня гімназисти ще й змагаються між класами на різних спортивних і творчих станціях - врешті-решт виграють усі.

Минуть роки, і, прийшовши на вечір зустрічі, випускники згадають найяскравіші моменти свого шкільного життя. Одним із таких спалахів у пам’яті буде цей останній квітневий день, що подарував кожному свої незабутні емоції.


Прощальна пісня одинадцятикласників



Квітка для вчителя


Бучанська Українська гімназія.
Наша адреса: м. Буча, вул. Енергетиків, 2-А; тел. 49-418



Опубліковано в газеті "Бучанські новини" №18 від 7 травня 2010р.
Світлана Юхно 
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.