Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Новорічні побажання від бучанців

Новорічні побажання від бучанців

Опитування

Чого бучанці чекають від Нового року?


До початку Нового року залишилося вже зовсім мало часу. Кожен для себе підводить якісь підсумки, аналізує прожитий рік та з надією дивиться у майбутнє.
Тож, ми звернулися до жителів міста з проханням відповісти на наступні запитання:
Що найбільше запам’яталося у цьому році? Чого чекаєте у Новому році? Що хочете побажати своїй родині, друзям та загалом жителям Бучі?
Як з’ясувалося, для одних 2009 рік був хорошим, для інших – невдалим, а для когось – нічим не відрізнявся від попередніх років.

Микола Коротенко разом із онучкою Сонею Кучер:
У цьому році ситуація в державі була хоч і перекрученою та напруженою, але стабільною. Тож, хочеться сподіватися, що в 2010 році в економіці, політиці, усіх сферах нашого життя буде лише покращення.
Бучанцям бажаю міцного здоров’я, щастя, аби вони не відчували нестачі грошей та роботи!
Тетяна, жителька Бучі:
2009 рік був для мене дуже щасливим і запам’ятався народженням донечки Крістіни. Від наступного року чекаю затишку і благополуччя. А всій свої родині, дитинці, друзям і жителям міста бажаю здоров’я та великого щастя!
Марія Остапенко:
Рік запам’ятався різними святами та конкурсами, що проводилися. Звичайно, хотілося б, щоб на Новий рік до нашого міста приїжджали зірки естради – наголошу: ПРИЇЖДЖАЛИ, а не так, як "приїхав" Дмитро Маліков на День Бучі.
Бажаю, щоб у Новому році все було добре – у родинах панували мир і благополуччя, ніхто не хворів. Стосовно навчання – бажаю, щоб підручники нам завозили все ж таки на початку навчального року, а не перед зимовими канікулами.
До речі, була у Києві на Хрещатику і скажу, що ялинка у нас навіть краща, ніж у столиці й це – дуже приємно!
- Раїса, жителька Бучі:
Рік, що минає, насамперед запам’ятався кризою – матеріально було нелегко.
У рік Тигра зичу всім добробуту та здійснення найзаповітніших мрій. Своїй родині, друзям, бучанцям хочу побажати найголовнішого – здоров’я та удачі, аби у дорослих була робота, а діти мали можливість навчатися!
Аня, жителька Бучі:
Цей рік запам’ятався мені жорстокістю людей. Не можу сказати, що він був дуже щасливим і приємним. У рік Тигра сподіваюся успішно вступити до вищого навчального закладу, адже я хочу стати економістом.
Друзям та родині бажаю удачі, везіння і процвітання!
Ніна Полякова:
Я – вчитель фізкультури. Мені 2009 рік найбільше запам’ятався тим, що мої дітки виграли першість Київської області з футбольного турніру «Шкіряний м’яч» і були учасниками Всеукраїнських зональних змагань із футболу, на яких посіли друге місце.
А ще цього року я випустила у самостійне життя 11-Б клас школи №4 і хоча відтоді минув майже рік – я досі підтримую з ними зв'язок і сумую за своїми школярами. Більшість з них стали студентами вищих навчальних закладів.
У Новому році бажаю усім українцям достойного Президента, який би переміг у чесній боротьбі. А жителям Бучі зичу будівництва нових спортивних об’єктів, а також щастя, благополуччя і здорового спортивного життя!
Світлана Костянтинівна, жителька Бучі:
Я самотужки виховую онучку і саме вона мені принесла щастя в цьому році. Дівчинка закінчила Бучанську Українську гімназію, три роки поспіль брала участь у Республіканських конкурсах з іспанської мови та входила до трійки лідерів. Нині моя Світланка є студенткою Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка.
Я – літня людина і мрію лише про те, щоб мати достатньо сил та допомагати моїй онучці. Хоча Світланка – молодець і навчається дуже добре (я навіть за це не хвилююся), проте самій бути тяжко. Тож, я бажаю своїй онучці здоров’я та успіхів, а всім дітям в Україні – щастя та батьківської любові, щоб вони ніколи не знали горя і біди.
- Олег Іванов:
Як і завжди, кожен рік несе в собі щось добре та погане і ми часто просто не цінуємо того, що маємо. Не буває так, аби все було чудово і без проблем. 2009 рік, зокрема, запам’ятався відпочинком у Феодосії – родина отримала багато позитивних яскравих вражень і змогла оздоровитися.
Від Нового року чекаю змін на краще, потрібно завжди з оптимізмом дивитися у майбутнє.
Я бажаю усім здоров’я і терпіння, а все інше – неодмінно буде!
Володимир Ілліч разом із онучкою Вікторією та онуком Дмитром:
На жаль, рік запам’ятався складними обставинами та негараздами, криза дала про себе знати і позначилася на зарплатах і пенсіях.
Дуже сподіваюся, що в наступному році хоч трошки стане легше жити. Маю на увазі політичну та економічну ситуацію, що склалася в Україні.
Усім жителям Бучі я бажаю усього найкращого, щоб здійснилося все те добре, про що вони давно мріяли!
Віка:
Хочу, щоб у Новому році у нашій родині з’явилася кішка і собака!
Дмитро:
Я підтримую свою сестру і хочу ще попросити у Діда Мороза побільше кишенькових грошей і подарунків!
Юра Діденко, 11 років:
Мені цей рік запам’ятався веселими канікулами і тим, що я часто їздив на різні екскурсії. Сподіваюся, що кожен наступний рік буде все кращим. Своїм батькам я побажаю успіхів на роботі і злагоди у родині, а друзям – здоров’я і щасливого життя!

Олександр Третяченко, 11 років:
Рік був багатим на веселі і яскраві події, ігри з друзями, катанням на санчатах. Хочу, щоб в наступному році випало ж стільки багато снігу, як зараз, а всі діти – гарно навчалися.
Своїм батькам я бажаю здоров’я і щастя, а друзям – успіхів в особистому житті та побільше веселих подій!

Ілля Гончарук, 11 років:
Мені 2009 рік запам’ятався тим, що на Київській площі відбувалося багато свят – приїжджали Діди Морози, влаштовувалися різні конкурси з подарунками. Того ж бажаю і в наступному році.
А ще я зичу всім здоров’я, гарних оцінок і всього найкращого!
Тамара Чуприна:
Я – оптиміст і завжди сподіваюся на краще. У Новому році очікую нових здобутків та звершень А своїм дітям і онукам бажаю побільше світлих та добрих подій у житті!
Яна, жителька Бучі:
Рік запам’ятався успіхами в особистому житті, яких з часом стає все більше. Сподіваюся, що 2010 рік буде ще більш вдалішим, ніж теперішній.
У рік Тигра бажаю всім здоров’я, щастя, удачі та процвітання місту Бучі!
Вікторія Кончаківська:
Я б не сказала, що рік, який минає, був дуже легким і щасливим. Особливо він видався непростим протягом останніх декількох місяців. Тому у Новому році чекаю більше приємних і добрих подій.
Бажаю усім жителям Бучі нових звершень, достатку, здоров’я та реалізації всього задуманого!


спеціально для www.bucha.com.ua
6 1

Коментарів: 3
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
Helga Pataki
Флу і тут відзначилася))))))

0
ykpon4uk
  • ykpon4uk (0)
  • Гостi
  • 31 грудня 2009 12:03
))))

0
Ту4ка
  • Ту4ка (0)
  • Гостi
  • 5 січня 2010 00:42
О,Боги!!!!! :belay:

0