Буча новини міста, Буча сайт » Уваровський дім » ЦК "УВАРІСЬКИЙ ДІМ": запрошує до фотовиставки "Зачаруй мене, Світе!"

ЦК "УВАРІСЬКИЙ ДІМ": запрошує до фотовиставки "Зачаруй мене, Світе!"

Наш світ прекрасний! Завжди: і на світанні, і під час заходу сонця; що влітку, що восени; як у час, коли цвіте сон-трава, так і тоді, коли сніг під своїм покривалом не лишає жодної гострої лінії.

Немає такої погоди у нашої Землі, яка б не була по-своєму красивою: навіть коли от-от розпочнеться справжня буря, або тоді, коли, здавалось би, нічого квітучого і яскравого довкола не лишилося. Якою б не була суворість кольорів чи одноманітність пейзажу – усе це набуває зовсім іншого вигляду, коли дивитися на це очима Любові.

Відчути Красу у звичайному, непримітному, відкрити душу, у якій є місце і пожовклому листочку у калюжі, і сонячному проблиску між деревами, і такій мінливій грі променів на воді; відчути – і донести це людям, – саме для цього уже втретє демонструються світлини нашої землячки Людмили Миколаївни Коновалової. Дві останні виставки організовані у Центрі культури «Уваровський дім». Аби знайти сюжет для своєї чергової фотографії, їй не потрібно відправлятися на край світу. Один, дивлячись на калюжу, бачить у ній бруд, інший – сонце і небо, - говорив колись відомий кіномитець Олександр Довженко. Ці слова на практиці доводить Людмила Миколаївна, кожною своєю роботою намагаючись нагадати: світ прекрасний!

Оглянути світлини Л.М.Коновалової можна у ворзельському ЦК «Уваровський дім» з 9:00 до 18:00 протягом липня місяця.
Вхід вільний.


Юлія Бережко-Камінська
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.