Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Благодійна акція до свята ВЕЛИКОДНЯ «Допоможи ближньому»

Благодійна акція до свята ВЕЛИКОДНЯ «Допоможи ближньому»

ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ !


Пасха – саме світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя над смертю, свято добра. Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків.

Метушню в передноворічні дні можна спостерігати майже в кожному супермаркеті нашого міста. Але є ті, кого не радують навіть свята, ті, хто обмежений, фінансовими чи навіть фізичними можливостями. Це діти-інваліди, люди похилого віку та інваліди, і таких в нашому місті не мало. За списками Червоного хреста їх понад 350 чоловік. Саме для того, щоб подарувати радість таким людям напередодні Великодніх свят, Благодійним фондом «Протягни руку допомоги» та МГО «Заклик» була ініційована благодійна акція «Допоможи ближньому», яка пройшла 16 квітня за підтримки супермаркету «БУМІ» в центрі міста Ірпінь по вулиці Шевченка. Кожен відвідувач супермаркету мав змогу стати учасником акції, зробивши додаткову покупку та поклавши її у візки волонтерів. Людей, відкритих, небайдужих до долі інших, які живуть поруч, в нашому місті, виявилось не мало. Лідером в дарунках виявилась сім'я Альтмана Ігора Володимировича, яка подарували цілу корзину різноманітних товарів. За час акції з 14.00 до 21.00 було зібрано 20 великих пакетів різноманітних товарів різного призначення: іграшки, продукти харчування (крупи, олія, цукор, ін.), солодощі.


Акція проходила прозоро: кожен учасник міг залишити свої контакти, для того, щоб надалі його повідомили про хід акції: кому саме дістався його дарунок.
Продовження акції відбудеться 17 квітня в супермаркеті ЕКО, м. Буча. Спостерігайте за нашими новинами.
А 20 квітня всі товари будуть доставлені організаторами акції спільно з Червоним Хрестом жителям нашого міста – дітям-інвалідам, людям похилого віку, інвалідам. Наскільки буде їм приємно, що про них пам’ятають та піклуються.

Залишається сказати, що світ не без добрих людей, і таких в нашому місті не мало. Дякуємо керівництву супермаркету БУМІ, всім учасникам акції, які не залишились байдужими до долі інших, а саме (ті, хто залишив координати):

- Сидорова Олена та Геннадій
- Панченко Дарія
- Козак Ігор
- Профком студентів та курсантів Університету ДПСУ
- Лавринчук Лариса Володимирівна
- Альтман Ігор Володимирович та його сім'я
- Максим Тищенко
- та багато інших жителів міста

Давайте будемо дбати про тих, хто поруч з нами, не лише під час свят та таких акцій, але й щодня, нехай це стане нашою звичкою: допомогти бабусі, уступити місце. Нехай добрі традиції добрих вчинків повертаються в нашу культуру, в наші серця.

Читайте продовження статті про завершення акції та про хід акції в м. Буча в наступних статтях.

ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО РАЗОМ !!!
Зарошуємо всіх до співробітництва,
кого зацікавила подібна робота!


Телефонуйте:
тел. 8-096-9371951, Олена Крива, голова МГО «Заклик»
тел. 8-097-8905033, Пристайко Марина, голова БФ «Протягни руку допомоги»
Висловлюйте свої побажання, відгуки на адресу електронної пошти: [email protected]


З любов’ю до Вас,
Організатори акції
Олена Крива
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.