Серця двох

Напередодні дня всіх закоханих, Бучанський відділ у справах сім’ї та молоді, відділ культури та спорту і відділ освіти організували розважальну конкурсну програму «Серця двох». Потрібно було обрати найелегантнішу, найромантичнішу пару цього вечора – «Валентина» і «Валентину».
На жаль, участь у конкурсі брали лише четверо учасників – пара під номером один – Анна та Дмитро (учні ЗОШ №3) і пара під номером два – Дарина та Михайло (учні ЗОШ №4).

Але, як кажуть, не кількістю, а якістю конкурсантам вдалося здобути прихильність глядачів та високі оцінки журі, до складу якого входили Алла Меланченко (спеціаліст відділу сім’ї та молоді), Артем Згурський (актор театру «Росток»), Руслан Лексіков (керівних громадської молодіжної організації «Естетичне виховання»).

Свято проходило динамічно, весело і напрочуд романтично. У першому конкурсі «Візитка», хлопець і дівчина представляли себе глядачам, використовуючи символ закоханих – «валентинку» (яку, до речі, виготовили власними руками!).

Проте, найзворушливішим і водночас найколоритнішим став конкурс «Освідчення», в якому молодий чоловік зізнавався у своїх почуттях до дівчини, робив їй компліменти та казав три найзаповітніших слова: «Я тебе кохаю..».

Конкурс «Етикет від «а» до «я» - перевірив пари на знання гарних манер та правил поведінки, а «Вальс, вальс, вальс..» - поєднав закоханих у ніжному та красивому танку.

Також організовувалися конкурси й для глядачів у залі.
Зрештою, було обрано переможців. Ними стала пара під номером один – Анна Морозенко та Дмитро Охріменко.

Кожен із учасників отримав безліч гарних побажань, а також подарунки, які їм вручила завідуюча відділом у справах сім’ї та молоді Ніна Калініна. Тож хочеться вірити, що кохання у молодих серцях конкурсантів житиме довше, ніж приємні спогади про участь у цьому вечорі.


На святі побувала
Людмила Гладська


спеціально для сайту www.bucha.com.ua
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.