Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Пожежа на ринку "Бучанський"

Пожежа на ринку "Бучанський"

21 грудня, приблизно о 12-13.00 годині, на бучанському ринку сталася пожежа. Горіла двоповерхова будівля, яка була побудована «впритул» до залізних торгівельних павільйонів. Швидше за все, загорання почалося з горища магазину, але полум’я досить швидко поширювалося. На виклик оперативно відреагували пожежники.

На щастя, людських жертв немає, а от матеріальні збитки, схоже, чималі. Наразі, причина пожежі з’ясовується.
Та за словами продавців, пожежу спричинило замикання електропроводки.

Варто зазначити, що умови торгівлі на ринку залишають бажати кращого. Дуже щільні проходи, необлаштовані належним чином торгівельні місця можуть легко спричинити загрозу здоров’ю і життю відвідувачів.

Як повідомив міський голова Федорук А.П.: "Представники ради неодноразово виходили з пропозицією до власників і орендарів, зокрема «Кооператор-Сервіс», торговий центр «Айдаріс», щоб вони відкинули в минуле той «ржавий багаж», який мають у вигляді ларьків, будок, шалашиків і побудували щось гідне, як для себе, так і для відвідувачів. Проте підприємці в цьому не дуже зацікавлені, адже їх влаштовує те, що є: при мінімальних затратах отримувати максимальний прибуток. Якою б ціною це не давалося."






Спеціально для сайта
www.bucha.com.ua
Коментарів: 3
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
Noodles
  • Noodles (0)
  • Гостi
  • 23 грудня 2008 10:16
"Представники ради неодноразово виходили з пропозицією до власників і орендарів, зокрема «Кооператор-Сервіс», торговий центр «Айдаріс», щоб вони відкинули в минуле той «ржавий багаж», який мають у вигляді ларьків, будок, шалашиків і побудували щось гідне, як для себе, так і для відвідувачів. Проте підприємці в цьому не дуже зацікавлені, адже їх влаштовує те, що є: при мінімальних затратах отримувати максимальний прибуток. Якою б ціною це не давалося."

ну так спалить нафиг весь рынок...

0
jonn
  • jonn (0)
  • Гостi
  • 26 грудня 2008 14:06
Жалко магазин "Світ Посуду" только открылся и на тебе...

0
goligo
  • goligo (0)
  • Гостi
  • 1 січня 2009 15:47
Это конечно правильно, но через 3 дня после пожара на рынке уже продавались пикарды, ракетницы. Взять во внимание то, что курят у нас там где и ходят, страшно подумать к чему могло привести это халатное отношение хозяев рынка.

0