Буча новини міста, Буча сайт » Буча та регіон » Як юні бучанці в “Чорній воді відпочивали"

Як юні бучанці в “Чорній воді відпочивали"

Думаю, мало знайдеться людей, які б не любили подорожувати, адже, знайомлячись з новими місцями, людьми, переживаючи небуденні враження, отримуєш велику радість – радість відкриття.

Хтось є прихильником заморських мандрів. Група ж бутанських школярів, що недавно повернулася із Закарпаття, отримала добру нагоду переконатися, що відпочинок вдома, в Україні – пречудова штука. Бо дім – то не лише квартира чи будинок, рідне місто чи його околиці. Ми побачили, зрозуміли відчули як розширилися кордони нашої рідної домівки, яка заслуговує на пошану й замилування.

Оскільки Буча й Тячів – міста-побратими, започатковано гарну традицію – обопільно приймати влітку дітей на відпочинок. Ось так ми і потрапили до села Лази Тячівського району, де нас гостинно зустрічала база відпочинку “Чорна вода”.

Чудовий край, дивовижна природа! Навіть повітря там особливе: прислухаєшся – і, здається, чуєш гомін віків; вдихнеш глибоко – і сповнюєшся здоров’ям, силою та вірою в майбутнє.


Цей край потягом століть не переставав дивувати, захоплювати, чарувати всіх, хто мав можливість побувати тут, побачити красу гір, поспілкуватися з талановитими, щирими та щедрими людьми.

Надовго залишаються в пам’яті і руїни Хустського замку, і краєвиди Шаянського озера, у екскурсія до географічного центру Європи. Згадуватимемо також відвідини страусиної ферми та господарства, де розводять оленів, оригінальний смак цілющої води та приємну втому від піших прогулянок.
Ми вдячні всім, хто доклав зусиль, аби ця поїздка відбулася, аби наш відпочинок був змістовним і приємним.

Наша група висловлює щиру подяку міському голові Анатолію Петровичу Федоруку та відділу у справах сім’ї та молоді за надану можливість, за чудову нагоду оздоровитися та отримати велику кількість вражень від побаченого.

Москаленко Ольга,
учениця ЗОШ № 4
газета: №30 "Бучанські новини" від 25 липня 2008р.
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.