Буча новини міста, Буча сайт » Молодіжне слово » Гурт «Eclipse» : грає у Львові

Гурт «Eclipse» : грає у Львові

Гурт «Eclipse» відіграв концерт у славнозвісному місті Львів. Виступ пройшов в одному з найкращих клубів, що має досить своєрідну назву – «Лялька», адже розташований він у приміщені лялькового театру у центральній частині міста. Клуб має легендарну історію, на його сцені грали майже всі нині відомі українські гурти, такі як „ВВ”, „Океан Ельзи”, „Тартак”, „ТНМК”, „Крихітка Цахес” та багато інших. Всі вони на початку (дехто і не тільки на початку) своєї музичної кар’єри обов’язково пройшли через сцену „Ляльки”.

Настав і наш час пройти цей символічний етап. І ось, наприкинці квітня, взявши своїх дружніх колег - вишневський гурт „Проти ночі”, „Eclipse” вирушив у дорогу. Про те, як було весело у дорозі, та й на протязі всієї подорожі, розповідати мабуть нема сенсу, адже зрозуміло, що коли навколо тебе інтелектуальна творча молодь, сумувати аж ніяк не прийдеться laughing .

Як завжди з нами – наш режисер Ігор Загребнюк. Надзвичайно талановитий чоловік у кепці.

Скажу відверто, приємно йти вулицями міста і бачити навколо безліч рекламних плакатів, які анонсують виступ нашого гурту.

Десь за тиждень до концерту, деякі місцеві „патріоти” намагались нас залякувати, з приводу проблемної (як на їх погляд) теми російської мови у Львові. Мов якщо з рота, навіть ненароком, вилетить російське слово – одразу прийде „капец” з ініціативи львів’ян. Не те щоб ми не знали української... але все ж таки за два тижні перед виступом на репетиціях розмовляли виключно українською. Цікаво було. Навіть стали дивитись один на одного якось по-іншому laughing

А на справді, якщо хтось з нас за інерцією і починав говорити російською, то навіть корінні жителі люб’язно міняли мову. І виходило в них це дуже кльово, без ніякого акценту.





Виступ пройшов успішно, незважаючи на досить високу ціну вхідного квитка 25 грн. Ми дуже задоволені сприйняттям нас у Львові. Сподіваємось, що наступного разу нам дадуть концертну площадку в більш вигідний день для концерту – п’ятницю чи суботу laughing . Наш виступ здійснився 22 квітня у неділю. В понеділок ж всім на роботу…





Взагалі, ми отримали велику кількість позитивної енергії, купу вражень і просто кайфово провели час. Так що всім тепер пропагуємо відвідати чудове місто, кидайте всі свої проблеми та зганяйте на вихідних у найстаріше високодуховне місце.

Руслан
група "Eclipse"
Коментарів: 2
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
AndrewS
  • AndrewS (0)
  • Гостi
  • 7 травня 2007 01:10
Рад за группу))). Есть несколько песен - слушаю и радуюсь...молодцы)))Ростите и радуйте нас новой музыкой.[/u]

0
Endriy
  • Endriy (0)
  • Гостi
  • 7 травня 2007 23:03
Хотя я являюсь критиком всех Ирпенских груп, я все-равно хожу по мере возможности на все концерты. И поэтому хочу спросить, может кто в курсе, 17 мая планируется большой концерт, где он будет проходить???

0