С Новым Годом!

ТАНЦІ З БУЧАНСЬКИМИ ЗІРКАМИ
На хвилі успіху телевізійних шоу-проектів “Танці з зірками” й “Танці на льоду”, фестиваль-конкурс бального танцю “Бучанська зима” викликав чималий ажіотаж й інтерес з боку місцевих жителів. А відбулося це дійство 16 грудня у Центральному будинку культури.

Щорічний Всеукраїнський конкурс учнівської творчості
Перед новорічними святами у м. Київ пройде етап щорічного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості „Єднаймося, брати мої!”. Назва етапу – „Образотворче мистецтво”.

«Eclipse» в эфире телеканала «Интер»
«Eclipse» в эфире телеканала «Интер» в проекте «Шиканемо»

Буча - Эльбрус : 1180 километров
Фото с Эльбруса

Конкурс "Лучшая аватарка" на форуме :)
Поздравляем первых победителей! первого конкурса проведённого на бучанском форуме.

НАРОДЖУЙ ТРІЙНЮ – МАТИМЕШ КВАРТИРУ
6 грудня стало визначною датою для родини Володимира Петровича Вербальчука. Подія, яка відбулася цього дня, є унікальною і визначною навіть для всього міста в цілому. Справа в тому, що декілька місяців тому у сім’ї Володимира Петровича з’явилося поповнення, і не просте. Дружина подарувала йому відразу трьох діток – двох синів і донечку. Отож, з першого дня уся родина опинилася під опікою відповідних державних служб. А 6 грудня щасливі батьки і їх діти отримали у подарунок нову трикімнатну квартиру в Бучі.

КОРОЛЕВА ОСЕНІ
Ось і відгомоніла вже золота осінь. Але відбиток у наших спогадах вона залишила завдяки святу, яке відбулося на її честь.
У загальноосвітній школі № 4 пройшов щорічний конкурс краси - «Осінній бал».

Первый велопоход в Карпаты
В этом году я купил свой первый более менее нормальный велик TREK4400 до того был «ноунеймовский» TOKAIDO (немецкий б/у, 1996 года и в относительно не плохом состоянии как на 10 лет). За лето сделал несколько выездов по окружающим населенным пунктам и близлежащим достопримечательностям Киевской области: с.Н.Петровцы, с.Пирогово, Красный Хутор (Жучка), Киев… и т.д.

Бучанська ЗОШ №7 відзначила свій 80-річний ювілей
Школа була відкрита в 1926 році. З часом вона набула статусу середньої і підпорядковувалася Управлінню Південно-західної залізниці. Тоді, в класах навчалося по 17-18 учнів. Дітей навчали талановиті вчителі. Чимало з них мали нагороди державного та всесоюзного значення.

Футбол : "Кубок мера"У минулу неділю бучанці та гості міста стали свідками цікавого футбольного дійства. На стадіоні “Ювілейний” відбувся турнір “Кубок мера”, за головний трофей якого – кубок - змагались команда ветеранів та молодь – ФК “Буча”. Напружений двобій, в якому зійшлися досвід та молодецький запал, закінчився серією пенальті в результаті якої перемогла молодь.

Проекти забудови в Бучі
Будівництво вже розпочато і ведеться компанією «Київміськбуд», з якою Буча співпрацює вже не перший рік. Окрім будинків, цей комплекс включатиме в себе дитячий садочок, спортивні корпуси, відкриті спортивні майданчики, басейн, готель, автостоянки тощо. Зручною є й транспортне сполучення, близькість до автомагістралі.

БУЧА ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ
З набуттям 1 січня 2007 року статусу міста, перед Бучею відкриваються нові можливості, реалізація яких забезпечить добробут та нормальну життєдіяльність всього населеного пункту. Перші кроки, що ведуть до поставлених завдань, вже робляться. В найближчому майбутньому планується відкрити нові служби по наданню послуг населенню. Ми спробували дізнатися, що це за служби й де вони розміщуватимуться.

Першість з дзюдо серед дітей - Буча ІІ місце
В Києві, з 13 по 16 листопада відбулася першість ЦР “Україна” з дзюдо серед дітей 1993-95 р.н., в якій брала участь команда Бучанської ДЮСШ. І ось, які ми маємо результати:
У ваговій категорії до 60 кг ІІ місце посів Богдан Мертвяченко. На шляху до фіналу Богдан здобув переконливі перемоги над спортсменами з Керчі, Києва та Хмельницького, а у фінальній сутичці поступився спортсмену з Хмельницької області, програвши йому мінімальну оцінку. Микита Пастовенський посів V місце у ваговій категорії до 46 кг, здобувши дві перемоги та одержавши дві поразки. У поєдинку за ІІІ місце він допустився прикрої помилки, яка коштувала йому перемоги. Загалом, хлопці показали гарну боротьбу. Я впевнений, могли б виступити краще, але у нас дуже щільний графік змагань і втома дає про себе знати.

В Буче строят первый в Украине социотехнополис
Как сообщает пресс-служба Министерства по делам семьи, молодежи и спорта, руководитель этого ведомства, председатель наблюдательного совета Фонда содействия молодежному жилищному строительству Юрий Павленко ознакомился с ходом строительства этого социотехнополиса.

"Я, КУЗЬМА, І ШАНС"
Усі ми добре знаємо програму „Караоке на майдані”, дехто її навіть любить дивитись. Три співака із народу, один переможець, купа призів і участь у „Шансі” – проекті, де зі звичайної людини можуть зробити “Віталія Козловського”. Але то все — на екрані. Як же це відбувається на справді? „Бучанським новинам” також стало цікаво, тому я запросила до розмови Сашка Остапу, бучанця, який витримав горнила „Караоке на майдані” і використав свій „Шанс”.

Супермаркету “Зоряний” — три роки
Ось уже три роки успішно працює, поки що єдиний на бучанських теренах магазин нового зразка супермаркет “Зоряний”. У день народження підприємства ми запросили до розмови його генерального директора Юрія Вацлавовича Згурського.

Крок до здоров'я13 листопада, в селищі Буча, в рамках державної програми “Облаштування і будівництво спортивних майданчиків”, яка діє вже другий рік поспіль, відбулося урочисте відкриття нового тренажерного комплексу. На заході був присутнім міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко

Фотосалон в Буче
Мы предлагаем печать и проявку пленки за 30 минут, качественное фото на документы за 5 минут

Фінальний матч на першість Київської області з футболу серед ветеранів
В неділю 5 листопада у м. Вишгород відбувся фінальний матч на першість Київської області з футболу серед ветеранів. Місцева команда приймала команду Бучі. Незважаючи на „незручну” для цього часу погоду, матч видався видовищним та драматичним. Зі стартовим свистком розпочалася жорстка (не жорстока) боротьба не тільки за трофей, а, насамперед, за престиж носити почесне звання (хоча б на рік) найфутбольнішої команди Київщини

День народження Бучанської школи-інтернат
28 жовтня Бучанська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з поглибленим вивченням іноземних мов та предметів суспільно-гуманітарного ухилу святкувала свій черговий День народження.

ФК "Буча-03" выходит во вторую лигу!!!
...Сезон, в целом, складывался довольно неплохо.
В первой половине чемпионата мы уверенно заняли первое место в своей группе (всего их было две), оставив позади такие неплохие команды, как Гостомель и Вишневое. Во второй же половине было немного труднее: по четыре лучших команды с каждой группы играли между собой.

Бучанська підземка буде якісною та безпечною
Літом розпочалося будівництво підземного переходу. Як зазначали більшість бучанців, це справа необхідна. Але минуло декілька місяців і вже можна почути різні думки: хтось цікавиться роботою будівельників, хтось каже, що перехід не потрібний, інші стверджують: підземка повинна бути, але не припустимо, що зрізаються дерева

БУЧА – ЧЕМПІОН
Підсумком туристського сезону є традиційні змагання, які організовуються Федерацією спортивного туризму Київщини.
Протягом останніх семи років бучанські туристи захищали честь Ірпінського регіону на традиційному відкритому чемпіонаті Київщини із спортивного туризму. Найвищим досягненням бучанців було друге місце, яке розділили із боярською командою “Іскра” у 2002 році.

Интернет провайдер БЕСТ выкупает оборудование компании ТРАФФИК

Велосоревнования в Буче
Открытые соревнования по велосипедному туризму «БУЧА-ТРЕВЕЛ – 2006»
При поддержке Бучанского горсовета. Соревнования проходят 29 октября 2006 года на стадионе «Юбилейный» г.Буча

Бювет по вул.Тарасівська

..105 річниця Бучі
Анатолій Федорук, Бучанський селищний голова:
- Дорогі бучанці, шановні і високоповажні гості нашого свята!
Вже вкотре, традиційно, золота осінь об’єднує нас в тісне коло. Як на родинне свято, збираються люди за круглим столом, так і ми з вами зібралися тут — на центральній площі селища, щоб відсвяткувати 105 річницю Бучі. Хочу подякувати всім, хто із завзяттям та оптимізмом береться за доручену справу, хто вкладає частинку душі та серця в розбудову рідного селища та покращує його благоустрій.

БРИЗКИ САЛЮТУ
Буча відсвяткувала 105-річницю Дня народження. Без затяжного похмілля, зате з солодкою ватою. Із року в рік святкування головного свята міста стає більш цікавішим та пристойним, і цей факт не може не радувати прогресивні уми. Інші нашу газету не читають.

Буча - малюнки першокласників

у Бучі пройшов чемпіонат України серед собак усіх порід
-8 жовтня, в рамках святкування Дня селища, у Бучі відбувся захід присвячений домашнім улюбленцям багатьох жителів – собакам.
Центральний клуб собаківництва, Товариство сприяння обороні України та Київська обласна федерація собаківництва провели Чемпіонат України серед собак усіх порід на бучанській землі

Донор - корисно та поважно
З цією метою в усьому світі проводять Дні Донора, коли кожен бажаючий може зробити свій вклад у благодійну справу. Такий День проводився і в Бучі, 6 жовтня, в медико-соціальному центрі, що, за іронією долі, розташований по вул. Жовтневій. «Бучанські новини» не могли пройти осторонь і вирішили влити (у прямому смислі слова) свою частку нарівні з іншими.

Туризм - літні спогади..
Кожен сам обирає для себе спосіб як краще провести канікули або відпустку. Одні їдуть на модерні дорогі курорти, другі в село до бабусі або на дачу, треті просиджують дні в кріслі перед телевізором. А є такі, що гуртуються в гарну веселу компанію, збирають рюкзаки і гайда в похід. От і бучанські туристи розклали карту нашої батьківщини і намітили плани на літо

Буча - місто найкращого благоустрою
13-14 вересня в Донецьку проходив всеукраїнський семінар з питань благоустрою населених пунктів “Благоустрій — 2006”, метою якого було поширення передового досвіду, визначення шляхів удосконалення системи управління та регулювання організаційних засад, підвищення рівня і якості послуг у населених пунктах України.

Бучанська школа мистецтв - День відкритих дверей
2 вересня у Бучанській школі мистецтв проходив урочистий захід День відкритих дверей. Усіх бажаючих було запрошено на святковий концерт, у якому взяли участь викладачі школи зі своїми вихованцями. Після закінчення урочистостей - дітей разом з батьками запросили до класів, для нових учнів і їхніх батьків провели імпровізовану екскурсію.

З освітою в нове життя
Цього разу керівники колонії запросили відвідати свято 1 вересня. Хтось, можливо, посміхнеться: «1 вересня у в’язниці?..»
Саме так – День знань.

Сходження на Ельбрус
Група нараховувала 16 чоловік — досвідчених туристів і тих, хто наважився на подібну подорож вперше.
Чому саме Кавказ? Як пояснили, вибір ґрунтувався на тому, що місцевість надзвичайно гарна, прийнятний клімат і географічне розташування.
Вирушили туристи поїздом з Києва до міста Мінеральні Води, а звідти на автобусі — в гори, розташувалися в долині, неподалік перевалу Джантуган (3480 м над рівнем моря).

Як починалася Буча?
Землі нинішньої Бучі більш ніж 100 років тому належали поміщикам Северину Сагатовському, Соколовському, Пеховському та братам Володимиру та Василю Красовським

Сроительство подземного перехода

Открытие Форума и Фотогалереи на сайте

РОК-Н-РОЛ в Бучі
25 червня уся країна відзначала День молоді, за звичаєм цей день святкується в останню неділю першого літнього місяця. На жаль, у Києві усі подібні заходи проходять з великим розмахом. А на жаль тому, що значна частина нашої молоді їде розважатись саме до столиці. Проте цього року Буча теж відзначилась

Шкільний "випускний"
Побачивши на вулицях міста святково вбраних випускників, напевно, кожен з нас у ці дні згадує свій випускний вечір, шкільних друзів, вчителів, веселі та сумні дні незабутньої юності. Щороку бучанська гімназія проводжає у доросле життя своїх вихованців, та вони залишаються назавжди членами гімназійного братства, однієї великої родини

СПОРТ – ЦЕ свято здоров'я
Цьогорічний День молоді в Бучі розпочався спартакіадою, що вже стала символічною ознакою проведення заходів в нашому селищі. Спортивні змагання — справа корисна і в даному випадку доречна, адже молодість завжди пов’язували зі здоров’ям, силою духу, витривалістю та красою. Тож і стадіон “Ювілейний” гостинно вітав всіх бажаючих долучитися до заходу та повболівати за учасників — команди Бучанської селищної ради, “Зоряного”, “Промтехкрова”, “ЮТЕМ”, Гостомельської військової частини

Фотоконкурс: ЧАРІВНА БУЧАНОЧКА !

Спартакіада медичних закладів Ірпінського регіону
“В здоровому тілі — здоровий дух”, говорить народна мудрість. Це в черговий раз довели працівники медичних закладів Ірпінського регіону, які зібралися 10 червня на Бучанському стадіоні “Ювілейний” аби на власному прикладі довести, що сила духу, міцність тіла та культура ставлення до свого здоров’я й досі залишаються приоритетними чинниками в нашому житті. Адже, погодьтеся, вони, як ніхто, знають його справжню ціну.

Туризм: Наші в Криму
В пошуках весняного тепла група невгамовних бучанських туристів вирушила на південь, до Криму. Мальовничі гори, чисте повітря, лагідне сонце, джерельна вода, первоцвіти знову запрошували нас збирати рюкзаки. Ще однією спокусою була можливість змістовно відпочити в мінімально комфортних умовах та випробувати свої сили на крутих гірських підйомах і спусках.

День футболу в Бучі
Справжнє футбольне дійство розгорталося на майданчику зі штучним покриттям ЗОШ І-ІП ступенів №4 27 квітня 2006 року
Новий рік
 Інші новини по темі:
Конкурс "Лучшая аватарка" на форуме :)

Конкурс "Лучшая аватарка" на форуме :)

головна
Народжуй трійню - матимеш квартиру

Народжуй трійню - матимеш квартиру

Бучанські новини
Танці з бучанськими зірками

Танці з бучанськими зірками

Бучанські новини
ТВ-шоу "Шиканемо" с участием группы "Eclipse"

ТВ-шоу "Шиканемо" с участием группы "Eclipse"

Молодіжне слово
Конкурс на форуме : "Лучшая новогодняя аваторка"..

Конкурс на форуме : "Лучшая новогодняя аваторка"..

головна
Всеукраїнський конкурс творчих проектів "Якби мером був я"

Всеукраїнський конкурс творчих проектів "Якби мером був я"

Буча та регіон
Танці з бучанськими зірками - 2

Танці з бучанськими зірками - 2

Бучанські новини
Районний етап Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини про бюджет країни"

Районний етап Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини про бюджет країни"

Публікації
Приглашаем принять участие в конкурсе : "Лучшая улыбка"

Приглашаем принять участие в конкурсе : "Лучшая улыбка"

Буча та регіон
Анатолий Федорук дал интерьвю телеканалу 112

Анатолий Федорук дал интерьвю телеканалу 112

Буча та регіон
У ритмі танцю

У ритмі танцю

Буча та регіон
Поздравляем нового миллионера с Бучи!

Поздравляем нового миллионера с Бучи!

Суспільство
«Бучанська зима - 2007»

«Бучанська зима - 2007»

Бучанські новини
29-30 квітня, м. Ірпінь: Всеукраїнський фольклорно-етнографічний фестиваль-конкурс «ЗОЛОТІ КЛЮЧІ»

29-30 квітня, м. Ірпінь: Всеукраїнський фольклорно-етнографічний фестиваль-конкурс «ЗОЛОТІ КЛЮЧІ»

Ірпінський вісник
11 грудня: Андріївські вечорниці в Ірпені!

11 грудня: Андріївські вечорниці в Ірпені!

Ірпінський вісник
Коментарів: 7
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
СнЭжЫнка
  • СнЭжЫнка (0)
  • Гостi
  • 31 грудня 2006 21:29
я тож паздравляю ВСЕХ ВСЕХ ВСЕХ с праздникам
Новым 2007 Годом
Пусть он будит лучшим за все прошедшие!!!!!!!

0
СнЭжЫнка
  • СнЭжЫнка (0)
  • Гостi
  • 31 грудня 2006 21:35
Андрюш,и тибя с Новым Годом
пасиба за этот сайт,за этот форум)
мне этого всего так не хватало.
здесь я нашла многа друзей)
ПАССИИИИБААА!!1

0
DeVOuR
  • DeVOuR (0)
  • Гостi
  • 31 грудня 2006 21:52
Всех с новым годом!!! всего наилучшего!


Андрей, тебе огромный респект за терпение, за сайт! Желаю успехов в работе над ним и не только. Поможем чем сможем!


СнЭжЫнка жжош.. так зашифроваццо.. никто не догадаеться, кто ты на форуме =)))

0
СнЭжЫнка
  • СнЭжЫнка (0)
  • Гостi
  • 31 грудня 2006 22:10
так я самая настаяшая СнЭжЫнка angry
я летаю и всем принашу харошее,праздничнае настраение)
я люблю паздравлять всех хороших людей с Новым 2007 годом)
пусть в каждого в доме будет маленький парасеночек,у каво живой у каво уже на столе)
я вас всех люблю!
погуляйте хорошенечько!все)мои поздравления закончились)полечу я дальше)
не грустите) smile

0
Shaytan
  • Shaytan (0)
  • Гостi
  • 2 січня 2007 13:46
З Новим роком! Дякую за цей сайт.

0
Omaks73
  • Omaks73 (0)
  • Гостi
  • 4 січня 2007 13:16
Сайт класный... wink

0
Gella
  • Gella (0)
  • Гостi
  • 6 січня 2007 11:58
crying Желаю всем побольше интересного на классном сайте!!!

0