МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
з організації харчування дітей у дошкільних
навчальних закладах
1. Загальні вимоги до раціонального харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
1.1. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до
захворювань, для нормального росту і розвитку дітей, які виховуються у дошкільних навчальних закладах.
1.2. Режим харчування залежить від режиму роботи дошкільного навчального закладу ...
...
1.6. Розподіл їжі за калорійністю протягом дня повинен бути таким: сніданок - 25%, обід - 35%, підвечірок і вечеря - по 20%.
Тривалість сніданку, підвечірку і вечері - по 20 хв., обіду - 25-30 хв. Об'єм їжі повинен відповідати віку дитини.
таблиця
...
лінк на повний варіант Інструкції тут
www.nau.kiev.ua