» » ІНСТРУКЦІЯ з організації харчування дітей

ІНСТРУКЦІЯ з організації харчування дітей

Обзор Законодательства Украины

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах

ІНСТРУКЦІЯ
з організації харчування дітей у дошкільних
навчальних закладах

     1. Загальні вимоги до раціонального харчування дітей у дошкільних навчальних закладах

     1.1. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до
захворювань, для нормального росту і розвитку дітей, які виховуються у дошкільних навчальних закладах.

     1.2. Режим харчування залежить від режиму роботи дошкільного навчального закладу ...
...
1.6. Розподіл їжі за калорійністю протягом дня повинен бути таким: сніданок - 25%, обід - 35%, підвечірок і вечеря - по 20%.
Тривалість сніданку, підвечірку і вечері - по 20 хв., обіду - 25-30 хв. Об'єм їжі повинен відповідати віку дитини.

таблиця
Орієнтовний об'єм готових страв та окремих продуктів для дітей різних вікових груп (у грамах)

...

лінк на повний варіант Інструкції тут

www.nau.kiev.ua
  1
 QR-код адреса статьи
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати новини на сайті можна тільки протягом 370 з дня публікації.