Я сегодня проходила в ЕКО,то что в Модуле,возле яиц,блиииииин,как там тухлыми яйцами воняло.....
Судя по отзывам и собственному опыту, в Зоотоварах лучше ничего не покупать. Цены неадекватные. Например, рядом, в том же ЭКО-маркете, консервы для кошек гурме-голд стоят 4,95грн, в Зоотоварах - 6,80!!!
Новая линия порадовала. Не нужно теперь за многими вещами ездить в Киев. Пожалуй, это самый полезный магазин в МОДУЛЕ.
Сьогодні нарешті спромігся відвідати цей торговий центр. Вже при самому під'їзді можна скласти загальне враження, що про основних покупців архітектори споруди не подумали - зупинки маршрутних таксі знаходяться на відстанях 1-1.5 км від входу, тобто людина повинна йти ще пішки.
Не існує нормальних переходів (відсутність зебри), ні одного світлофора, обмеженість з'їзду для власників власного авто, що призводить до можливості виникнення аварійних ситуацій;невелика територія для паркування. Зовнішній огляд споруди не сприяє естетичному задоволенню (залишки будівельного брухту та сміття)
Щодо сомих відділів торгового комплексу:
1. Відділ ЕКО - відсутність конкурентної спроможності не сприяє розвитку попиту, а також наявність багатьох товарів в яких закінчується термін придатності або вже скінчився
2. Відділ КОМФІ - вибір товару опосередкований, можливо зацікавить проміжнього споживача???
Але ж ціна.На деяких товарах завищення ціни досягає 1000-1500 грн. На мою думку це занадто. Отже шановні покупці перед покупкою того чи іншого товару переконайтеся чи Ви не переплачуєте та слідкуйте за датою виготовлення та терміном придатності деяких товарів. Найбільше най менування телевізорів та кухонних плит та дрібничоу, всього іншого недостатньо.
3. Відділ Нова Лінія - для нашого міста це є плюсом. Одним із вже існуючих реалізаторів є Будівельний квартал. Як відомо конкуренція сприяє врегулюванню цін, отже є спроможність вибору.
До недоліків можна віднести невеликий перелік деяких видів матеріалів або ж їх відсутність (можливо в майбутньому менеджери врахують це питання) та платна доставка в порівнянні з тим-же Епіцентром.
4. Садово-огодний відділ - основни нарікань немає, хіба-що до невеликиго переліку деяких товарів. Також слідкуйте за ціною у відношенні г/грн, іноді краще заплатити 10 коп. більше та отримати вагу вдвічі більшу.
5. Зоовідділ - як вже було сказано багато товарів мають завищену ціну.
І наостанок кафешка: особливих суперечок не викликала (при умові, що споживачу не будуть cпихати "просрочені" товари.
Побывала и я.
В Комфи находиться долго невозможно было, там что-то постоянно надрывисто пищало. Хотела купить новые батарейки в телефон - не оказалось. Товара выбор пока так себе.
Кафешка мне показалась дороговатой. Смутили разные прилавки, это получается за всем в разные места бегать?
В Эко заходить - смысла нет. Эко и в Африке будет Эко.
Новая линия вдохновила на мысль о том, чтоб начать ремонт дома :) Кста - мебельного отдела там нет, или я просто не увидела?
И я была в шоке....
В первый день я просто не ходила... толпа...
Через пару дней заехала... здание большое, а товара нет....
Теперь только за хлебом и хожу (тросто по пути)
30% жизни мы спим, а 70% жизни хотим выспаться
А кто-то знает какая там приблизительно стоимость аренды малых площадей (например, зоотовары)?
Есть там мебельный. И довольно толковый как для Бучи. Отдел собери сам.
Новая линия рулит. Пошли купить две вещи проходной кран для стиральной машины, хомут.
не поверите крана нет металлического, предлагали купить пластиковые переходники на центральную трубу не решился. Хомуты или большие или средние нашел сам поскольку продавцы сказали что у них нет. Но поскольку нужных размеров нет , то за всем поехал в Эпицентр и купил.
А как вам сейчас ассортимент в Новой Линии?Поменялось что то?Как обслуживание?По сравнению с периодом после открытия?
Все-равно езжу в Эпицентр.Почему?
Разница в цене\ассортименте покрывает мне дорогу\время с головой.
Последний раз редактировалось AlKo; 19.01.2011 в 22:35.