еду утром по маршруту Буча -Киев ( пл.Шевченка , до Багатирской и до Каравана). виезд из бучи 7.30-7.40. есть 3 места. 0979081399 виктор.
еду утром по маршруту Буча -Киев ( пл.Шевченка , до Багатирской и до Каравана). виезд из бучи 7.30-7.40. есть 3 места. 0979081399 виктор.
Добрый день !
Подскажите, пожалуйста, есть ли на данный момент какой-то маршрут в Бучу из района Киева "ОБОЛОНЬ" ???
Заранее, спасибо !
170 маршрут из м.Г.Днепра до КП (она на Пущу едет)дальше на КП на любую практически.
395 м. из м.Минская едет в Ирпень.
Вопрос а почему нельзя перенести остановку маршруток в Киеве в сторону Бучи на Академгородок. Стоимость проезда уменьшится. Нагрузка на Киев уменьшится.
Тема досі актуальна, як дістатись з Бучі у Київ я зрозумів звичайно(цікавлять зокрема електрички), а от з приводу як дістатись з Київа у Бучу у вечірні години, я поки зрозуміти не можу, на сатй укрзалізниці лише 1 потяг якийсь і той йде о 19:00, мені треба на 9 хоча б.
Буду вдячний за надану інформацію.
Что мешает посмотреть расписание на главной сайта?
http://www.bucha.com.ua/index.php?newsid=1151064670
Ви мене не зрозуміли, або ж я дечого не розумію.
Мене цікавить розклад з Київа в Бучу, а не з Бучі у Київ, на сайті ж, я бачу тільки розклад Буча-Київ.
Druid, смотрите внимательней ссылку которую Вам выше прислали)))ато АлКо Вас покусае)))))
Нехай їсть мене, але скажіть мені, людині котра лише раз за життя їздила на електричці,яким чином я маю визначити о котрій буде потяг з Київа в Бучу, якщо там по посиланню Коростень-Буча-Київ, Тетерів-Буча-Київ і просто Буча-Київ?)
Назва документів звичайно Київ-коростень і т.п., але насправді там зворотні напрями, подивіться файли)
Последний раз редактировалось Druid; 17.02.2011 в 14:49.
Druid, прокрутите документ в самій низ,до упора
Дякую добра людино)
Перепрошую за турбування)
Я бы не покусал)))
Думал уже видео-инструкцию сделать^_^