ΕΛΛΑΔΑ - дубль другий
---------------------------------------------------------------------------------------------
от я і повернулася... 50 днів... йолки, я навіть деякі слова позабувала.. все грецьке в голові... моя голова ще не тут...
фотки будуть трохи пізніше, бо інет долбаний зараз.
трошки розкажу зараз, а все інше потім...
ще у Борисполі почалися приколи. рейс був відкладений на 5 годин, бо якась баришня везла якусь контрабанду у багажі. отже, вилетіли ми не в 14:15, а в 19:15. прибули в Афіни в глуху ніч і до 3 ранку розбирали торби.
я потраптла у саму сильну групу за результатами тестів, разом зі мною були і прєподи з мого універу. ото була хохма!
на пари потрібно було дуже рано вставати, то ми досить частенько на них забивали =) і замість того, щоб паритися в аудиторіях, їздили на пляж.
перепробувала купу різних коктейлів і зрозуміла, шо мій улюблений - це мохіто.
пробувала ще й віскі... я так тоді окосєла, шо потім з дівчатами так гоцали... фух..
найбільше западло було, шо увесь час розряджалися акумулятори у фотиках... так шо частина фоток буде з мобільного, але якість буде досить непогана..
коли я летіла назад, то мене навіть обшукали =) мабуть думали, шо я заядлая контрабандістка. у літаку гнали таких конів, шо з нас всі пасажири були трохи у шоці.
поки що усьо. фотки та коментарі будуть незабаром![]()