Буча новини міста, Буча сайт » ЗМІ Ірпінського регіону » Бучанські новини » ЖК «Паркова Оселя» прийняв перших мешканців новобудови

ЖК «Паркова Оселя» прийняв перших мешканців новобудови

Нещодавно закінчилося зведення багатоповерхового будинку житлового кварталу «Паркова Оселя». Тому вже в суботу, 14 листопада, відбулося урочисте відкриття першої черги будівництва. Справжнє свято проходило у Бучі, за адресою розташування кварталу, – по вулиці Ярослава Мудрого, 10.

Не обійшлося без офіційних урочистостей з нагоди здачі в експлуатацію одного із будинків ЖК «Паркова Оселя» й культурно-розважальної програми для всіх присутніх. На честь відкриття будівництва першої черги забудовники організували святковий та теплий прийом для почесних гостей – мешканців комплексу, клієнтів, партнерів, працівників держорганів та ЗМІ.

Замовником та генпідрядником будівництва «Паркова Оселя» є багатьом відоме місцеве акціонерне товариство «Меліоратор», що має значний досвід роботи, гарну репутацію й користується довірою серед людей. У місті Буча ПрАТ «Меліоратор» побудувало масив багатоповерхових житлових будинків.

Про забудовника
Бучанське ПрАТ «Меліоратор» на чолі з головою наглядової ради Василем Яцюком зіграло визначну роль у розвитку міста.
ПрАТ «Меліоратор» розпочало свою діяльність ще у 1937 році, коли у Бучі була організована перша машинно-тракторна станція. За роки існування, підприємство реалізувало велику кількість будівельних та інфраструктурних проектів міста Буча та Київської області. У Бучі побудовано значну частину житлового фонду, два стадіони, підземний перехід, реконструйовано центральну площу, облаштовано Центральний міський парк площею 32 га. У 2013 році завершено будівництво та введено в експлуатацію ЖК «Почаївський» загальною площею 26 тисяч метрів квадратних. Також організація брала участь у будівництві парків відпочинку Перемога, Орлятко та ландшафтних парків Феофанія, Відрадний.

У той час, коли наша країна зіткнулась з російською агресією на сході держави, підприємство «Меліоратор» стало потужним центром з надання допомоги фронту. Було закуплено запасні частини для 11-го та 25-го батальйонів територіальної оборони «Київська Русь». Для цих військових формувань у перші місяці війни відремонтували ГАЗ-66, ГАЗ-53 та «Урал». Був відремонтований та одягнутий в броню «УАЗ», який є на балансі підприємства. Цей автомобіль, якого охрестили акулою через довгий ніс, прасував дороги гарячого Дебальцевого і вийшов звідти неушкодженим. Також була підготовлена автомашина технічної допомоги, яку можна використовувати в якості санітарної, для підвезення боєприпасів або як пересувний блокпост.
І це лише мала частина усього, що робить підприємство для нашого міста, країни та простих людей.
На сьогоднішній день ПрАТ «Меліоратор» реалізує масштабний проект з будівництва ЖК «Паркова Оселя».
Завдяки багаторічному досвіду та працьовитим людям ПрАТ «Меліоратор» з впевненістю дивляться у майбутнє – на користь та єдність України.



Восени 2013 року розпочалося зведення першого будинку, а вже сьогодні ми очевидці реалізації масштабного проекту з будівництва цілого ЖК «Паркова Оселя». Перший будинок здано в експлуатацію – і це лише початок.
Будівництво кварталу згодом утворить комплекс із п’яти багатоквартирних житлових будинків. Усі будівлі кварталу мають ексклюзивний архітектурний проект, нові комунікації, власну управляючу компанію та розвинуту прибудинкову інфраструктуру. Кожна квартира обладнана автономним опаленням та гарячим водопостачанням. До того ж, за бажанням, власники останніх поверхів мають можливість використовувати й дах будинку, що дуже популярно за кордоном.

Нині, дивлячись на першу багатоповерхівку, можна бути впевненими, що і наступні побудують так само вчасно та якісно, з дотриманням технічних вимог та вимог сучасності, вони будуть комфортними для їхніх жителів.

Адже загальна ідея та концепція проекту полягає у тому, щоб мешканці кварталу мали власну затишну оселю. Дуже зручне й гарне місце розташування ЖК «Паркова Оселя»: не так далеко центр міста, зручна транспортна розв’язка (близько до траси на Київ), а поряд улюблений Бучанський міський парк. Крім того, на території кварталу передбачені продовольчі відділи для торгівлі, надання послуг різного напрямку, магазини, аптека, дитячі та спортивні майданчики. Родзинкою кварталу стане великий паркінг.

На сьогодні в новобудові повністю налагоджені всі комунікації: є світло, вода й запускається газ. Облаштована прибудинкова територія з дитячим майданчиком та є місця для паркування автомобілів. А вже через два роки запланована здача всього комплексу. Адже попереду у товариства «Меліоратор» робота на наступних об’єктах.

З вітальним словом до громади звернувся автор ідеї нерухомості, забудовник, голова наглядової ради приватного акціонерного товариства «Меліоратор» Василь Яцюк: «Шановні інвестори, друзі, сусіди і гості нашого свята! Сьогодні святкуємо ми всі, але особливе свято це, звичайно, для інвесторів, які стали власниками квартир у прекрасному будинку житлового кварталу «Паркова Оселя». Впевнений, що він буде одним з кращих у місті», - зазначив Василь Петрович. – Для нас найважливішим є довіра людей, і коли є довіра, то ми робимо все, щоб цю довіру оправдати. Працюємо не дивлячись на те, що розпочали ми в часи Майдану, в часи російської агресії, в часи гіперінфляції, ми слово перед інвесторами дотримали. Офіційно вводимо цей перший будинок в експлуатацію», - додав Василь Яцюк і побажав всім добра і затишку. Його слова підтверджують інвестори. Дійсно, компанія забудовника надійна й здійснила свої обіцянки. Покупці задоволені.

За плідну працю, успішне виконання робіт високої якості з дотриманням термінів будівництва Василь Яцюк відзначив грамотами своїх підлеглих, серед яких бетонник Михайло Мель, машиніст автокрана Михайло Заїка, виконроб дільниці №2 Олександр Білик, начальник дільниці Вадим Бурлаченко.


Також слова вдячності лунали на честь головного архітектора Валерія Косарева та його колективу «Ладопроект» за високоякісне та своєчасне виконання робіт під час будівництва ЖК будинку №1. Отримали заслужені грамоти й Анатолій Кармаліта та колектив «Нива», Анатолій Білінський та колектив «Білбудмонолит», колектив Бучанське БТІ на чолі з Миколою Глущенком та інші люди, за участі яких будинок вдало введено в експлуатацію.

Серед поважних гостей був присутній член громади при Київській обласній державній адміністрації та Громадської ради при Міністерстві громадського розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олег Каплій, який зазначив: «Це державна, велика справа збудувати у такий нелегкий час будинок. Я вітаю особисто кожного, хто вклав душу в спорудження цього будинку. «Меліоратор» - організація, яка знає свою справу». Олег Володимирович висловив подяку за відданість своїй справі, вагомий внесок у розвиток міста та щире ставлення до людей Василю Яцюку та всьому трудовому колективу ПрАТ «Меліоратор».

Урочистості продовжилися церемонією освячення будинку, яку здійснив настоятель храму Всіх святих землі української, протоієрей Андрій.

Якість і комфорт


Роздивляючись прибудинкову територію, ми зустріли мешканку новобудови Наталю з сином Веніаміном, які вже протягом чотирьох місяців проживають у своїй квартирі. Жінка залюбки поділилася з нами своїми враженнями про житло й причини придбання нерухомості саме в ЖК «Паркова Оселя»: «Самі ми з Рівного. Дуже давно придивлялися квартиру. Близько двох років я працювала у Києві, тому почали підшуковувати підходяще житло недалеко від столиці. Розглядали нерухомість Ірпеня і Бучі. Пріоритетом слугувало індивідуальне опалення, надійність забудовника, який здасть будинок в зазначений термін одразу із всіма необхідними документами. Звертали увагу і на технічні характеристики: товщину стін, обробку та якість штукатурки, наявність комплектації. У ЖК «Паркова Оселя» нас влаштовувала і ціна, і комплектація. Великим плюсом стало розміщення житла, досяжність до столиці. Нині ми задоволені придбаною оселею. Виникали перебої із світлом, пов’язані із загальним будівництвом, за два дні питання було вирішено ефективно», - щиро розповіла нам пані Наталя.

Побували в гостях у власника квартири Петра Миколайовича, який раніше мешкав у Києві. А нині разом з дружиною вирішили перебратися ближче до синів, які проживають у Бучі. «Якістю виконаних робіт – задоволені. Проте вже маємо плани невеличкої реконструкції оселі: хочемо переставити стінку в одній із кімнат, а також зробити вихід на дах. Сподобалося, що дуже гарно налагоджений зв'язок між компанією будівельника і тими, хто представляє її інтерес. Люди дуже ввічливі, допомагають вирішувати конфліктні ситуації, що свідчить про європейський рівень обслуговування», - розповідає голова сімейства.

У перспективі: паркінг та оздоровчий центр


Детальніше про виникнення задуму, особливості й перспективи ЖК «Паркова Оселя» поінформував нас, головний архітектор, директор приватного підприємства «Ладопроект» Валерій Косрев:
- По-перше, хочу привітати всіх з святом, з рукотворним святом, яке створили, і замовники, і інвестори, і місцева влада, і ми – проектувальники, і будівельники, які продумали і збудували цей будинок. По-друге, варто зазначити, що ідея створення такого кварталу належить забудовнику – Василю Яцюку, йому належить бачення цього кварталу. Ми, проектувальники, весь час працювали під впливом цього задуму.

Місцерозташування кварталу дуже чудове в природному й екологічному плані. Тут затишно і комфортно. Нині ви бачите перший будинок, це перша ластівка великого комплексу. На кожному поверсі новобудови по вісім одно- та двокімнатних квартир, просторий хол, що до вподоби людям. У холі будинку передбачен санвузол. За бажанням замовників, вирішили використовувати і дах. Кожна квартира дев’ятого поверху матиме свою ділянку з альтанкою, благоустроєм.

Заплановано зведення ще чотирьох будинків, а також реконструкція промислової споруди, розташованої на території комплексу. Ми перетворимо цю будівельну стару споруду на сучасну красиву й комфортну будівлю, яка стане окрасою комплексу й слугуватиме на користь людей. Споруда буде розподілена на спорткомплекс та паркінг для автомобілів.
Як сказав один філософ, будівництво це локомотив економіки. Є будівництво – країна живе, є будівництво – є майбутнє, є будівництво – працюють всі галузі економіки, поповнюється місцевий бюджет, створюються умови для нормального життя. Нехай щастить всім у житті, нехай щасливі будуть всі люди, які проживатимуть тут. А ми будемо намагатися завершити все заплановане на високому рівні.


Слово гостям


Лариса Матюшенко, заступник голови з соціально-гуманітарних питань:
- Вітаю всіх, хто сьогодні зібрався на сьогоднішнє свято. Вітаю тих, хто вже живе у Бучі, вітаю тих, хто завдяки введення в експлуатацію тільки стане бучанцем. Впевнена, що ви відчуєте і комфорт, і радість, і насолоду, проживаючи у нашому місті, у цьому чудовому житловому комплексі. Бажаю всім здоров’я, радості мирного неба. Раді вас бачити новими членами нашої громади. Найщиріші вам вітання від Бучанського міського голови Анатолія Федорука, секретаря Бучанської міської ради Василя Олексюка.

Світлана Яцюк, директор управляючої компанії «Паркова Оселя»:

- Шановні мешканці, з боку управляючої компанії також хочу долучитися до привітань. Привітати вас з такою довгоочікуваною подією. Нарешті ви всі входите до будинку як повноправні господарі. Хочу зазначити, що будинок «Паркова осля» вирізняється з усіх новобудов міста Бучі. Хочеться висловити подяку забудовнику компанії «Меліоратор», нашим будівельним, підрядним організаціям і проектантам цього будинку та всім людям, які приєдналися до створення цієї краси. Ми дуже вам вдячні і раді брати в своє управління такий гарний, ошатний будинок. Зі свого боку ми, управляюча компанія, разом з жителями цього будинку беремо на себе зобов’язання утримувати цей будинок і територію навколо нього у такому ж ошатному вигляді, яким бачимо його сьогодні. Тому нас попереду чекає досить плідна співпраця у цьому напрямку. Сподіваюся на вашу підтримку, взаємодопомогу. Думаю, разом ми зможемо досягти мети, що наш ЖК «Паркова Оселя» стане ще однією окрасою нашого чудового рідного міста Буча.


Говорять покупці квартир


Лідія Олександрівна Куциба:
- Сьогодні сталося те, чого ми всі так довго чекали. Хочу подякувати всім працівникам «Меліоратора» за сумлінну працю, привітність і допомогу у всіх питаннях, що виникали у мене, як інвестора ЖК «Паркова Оселя». Я і моя сім’я довго вагалися вкладаючи кошти у будівництво.
Коли ми вирішували де придбати квартиру, то на місці нашого будинку були ще господарські споруди. Але довіра до керівництва «Меліоратора» та їхнє ставлення до мого чоловіка, який пропрацював у компанії 35 років переконала мене у тому, що забудовнику можна довіряти. Ставши інвестором даного житлового комплексу, багато чого відбулося: спочатку Майдан, потім анексія Криму і найстрашніше - війна на Сході. За цей час дуже перехвилювалися всі ми, але наш забудовник довів, що йому можна довіряти, не дивлячись на складний період в нашій країні. На кожне моє звернення завжди надавалася відповідь. І зараз я бачу результат проведеної роботи – красивий та якісний будинок, зручні квартири, дитячий майданчик для наших діток, охайна прибудинкова територія. Нині я з гордістю можу сказати, що я є власником квартири саме у цьому житловому комплексі «Паркова Оселя».

Оксана В’ячеславівна Янчук:

- Керівництво і працівники «Меліоратор» своєю щоденною працею зробили величезні роботу. Кожен з нас відчув, що коли ми дружні коли ми разом, то все можна подолати. Чесно кажучи у мене теж були сумніви щодо інвестування, проте мій вибір зупинився на користь «Паркової оселі» компанії «Меліоратор». Досягнення підприємства склали велику шальку на терезах саме цього забудовника. І на сьогодні ми вже радіємо, тому що бачимо поруч сусідів, майданчик, де граються діти, бачимо як будинок облаштовано всередині, зручно і комфортно. Два роки будівництва були не легкими, проте разом з працівниками, крок за кроком, ми долали всі питання, які виникали. Нині ми на фінішній прямій, яка, до речі, не зовсім фінішна, а скоріше стартова для подальшого розвитку цього прекрасного містечка. Всім миру, любові і здоров’я, янгола охоронця і Божої помочі.









ЖК «Паркова Оселя» прийняв перших мешканців новобудови
2 0

Вікторія КОНЧАКІВСЬКА 
Меліоратор, Паркова оселя
 Інші новини по темі:
У Бучі закладено фундамент нового житлового кварталу "Сонячна Оселя"

У Бучі закладено фундамент нового житлового кварталу "Сонячна Оселя"

Бучанські новини
7 вересня: с.м.т Коцюбинське запрошує на свято селища!

7 вересня: с.м.т Коцюбинське запрошує на свято селища!

Буча та регіон
На Київщині закладуть капсулу будівництва комплексу з виробництва електроенергії із біогазу

На Київщині закладуть капсулу будівництва комплексу з виробництва електроенергії із біогазу

Суспільство
ПрАТ «Меліоратор» святкує 80-річчя

ПрАТ «Меліоратор» святкує 80-річчя

Бучанські новини
ЖК «Паркова Оселя» - в Бучі мрію втілюємо в життя!

ЖК «Паркова Оселя» - в Бучі мрію втілюємо в життя!

Бучанські новини
Інфраструктура: У місті планують побудувати новий житловий об’єкт

Інфраструктура: У місті планують побудувати новий житловий об’єкт

Бучанські новини
У Бучі затримали крадіїв кабелю телефонного зв’язку

У Бучі затримали крадіїв кабелю телефонного зв’язку

Буча та регіон
В місті з’явиться новий житловий квартал

В місті з’явиться новий житловий квартал

Бучанські новини
Буча : Друкарня нового покоління

Буча : Друкарня нового покоління

Бучанські новини
У Бучі по вулиці Шевченка побудують новий житловий квартал

У Бучі по вулиці Шевченка побудують новий житловий квартал

Бучанські новини
Фотофакт з висоти: Як виглядає новий корпус СЗОШ №3 та поле біля озера

Фотофакт з висоти: Як виглядає новий корпус СЗОШ №3 та поле біля озера

Буча та регіон
У Бучі відбулося відкриття Дитячої футбольної академії «Меліоратор»

У Бучі відбулося відкриття Дитячої футбольної академії «Меліоратор»

спортивні новини
Буча розбудовувається

Буча розбудовувається

Буча та регіон
На верхніх поверхах будівель дозволили проектувати громадські заклади

На верхніх поверхах будівель дозволили проектувати громадські заклади

законодавтство
В цю суботу нарешті стартує друге коло Чемпіонату області

В цю суботу нарешті стартує друге коло Чемпіонату області

спортивні новини
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.