Буча новини міста, Буча сайт » ЗМІ Ірпінського регіону » Бучанські новини » Дитячий центр «Baby Світ» подарує радість дітям і спокій батькам

Дитячий центр «Baby Світ» подарує радість дітям і спокій батькам

Садочок, що знаходиться на базі дитячого центру «Baby Світ», і справді є невеличким світом для діточок, які його відвідують. Адже тут є все, що потрібно для розвитку, відпочинку та здоров’я малюків.

НОВОРІЧНІ ПРОПОЗИЦІЇ 2017:




Приміщення гарне, чисте та світле, з великими панорамними вікнами, де дітки граються, навчаються, танцюють, співають, займаються спортом, ласують смаколиками та солодко сплять під колискову або казочку від вихователя. Ремонт у приміщені зроблений із використанням екологічно чистих матеріалів, на підлозі - плитка, ламінат та килимове покриття. У кожній кімнаті підтримується температурний режим з облаштованим індивідуальним опаленням та використанням зволожувачів повітря. Приміщення кварцується відповідно графіку та своєчасно прибирається.
Мами з візочками мають свої плюси – до входу в центр облаштований пандус та невеликий хол, де можна залишити візок, велосипед чи самокат.
Дітки щодня не тільки граються на майданчику, гойдаються на гойдалках, а й займаються на свіжому повітрі, де вони з цікавістю слухають розповіді про природу, сезонні зміни, збирають природні матеріали, влаштовують справжні спортивні змагання та квести у парковій зоні «Котигорошко».

А нагулявши апетит дітки з охотою підкріпляються. Їжа не лише смачна, а й корисна. Дітлахи харчуються чотири рази на день: сніданок, ланч, обід та вечеря, відповідно дитячого меню та вікових потреб дитини. Харчування у садочку збалансоване (рибні, м’ясні страви, супи, борщики, кашки, молочні продукти, овочі та фрукти, компоти тощо).
Дивляться солодкі сни діти під час відпочинку у окремих ліжечках, у присутності няні або вихователя.



Щодня з 7.30 до 19.00 години у будні дні та з 9.00 до 19.00 вечора на вихідні дитсадок радо зустрічає діток, які наповнюють приміщення дитячими гоміном та сміхом. За потребою батьків залишити дитину на ніч у дитячому центрі існує послуга «Extra няня». Можна відвідувати садочок і лише по півдня або погодинно.

Група у садочку різновікова – до 15 діток віком від 2 до 6 років. З дітками працюють два вихователі та няня. На заняттях вихованці закладу діляться на підгрупи (по 5 осіб у кожній). Іноземні мови, хореографію, музику та вокал, підготовку до школи, ранній розвиток, театральну студію, зображувальне мистецтво, арт-студію викладають педагоги відповідної кваліфікації. Логопед та психолог у разі потреби радо допоможуть дитинці адаптуватись до нового середовище та знайти спільну мову з колективом. Кожен педагог у першу чергу працює з любов'ю до дитини. Крім того, наші вихованці демонструють свої вміння та таланти на відкритих, інтегрованих уроках та тематичних святах.

Педагоги проводять цікаві та корисні заняття, з урахуванням різноманітних методик розвитку дитини (М. Монтессорі, Нікітіних, Масару Ібук та ін.). Заняття завжди проходять у формі гри, на яких діткам дуже подобається навчатись новому, пізнавати світ та проявляти себе. У садочку дітки відвідують заняття з раннього розвитку, раннього старту, підготовки до школи, логоритміки, бебі-фітнесу, хореографії, музики та вокалу, іноземних мов (англійська та польська), етики та естетики, ігроленду, ейдетики, театральної студії, малювання, ліплення, декупаж тощо. А також релаксують на аромотерапії, казкотерапії, фототерапії.

Дитячий центр «Baby Світ» полюбляє збирати дружнє коло для відзначення улюблених свят з конкурсами, цікавими забавами та сюрпризами. До цьогорічних зимових свят вже готуються у дитячому закладі. Кожен бажаючий зможе приєднатися і взяти участь у вечорницях на День Андрія та казковій зустрічі з Святим Миколаєм, Дідом Морозом (деталі та реєстрація за телефоном).
Запрошуємо поринути у дитячий світ, який стане для вашої дитини цікавим навчанням, веселими іграми, повноцінним розвитком та задоволеною посмішкою!

Центр дитячого розвитку «Baby Світ» запрошує на заняття:
• Ранній розвиток (від 6 місяців до 3 років)
• Ранній старт (3.5 - 4років)
• Підготовка до школи (5- 6 років)
• Логоритміка (від 2 до 4 років)
• Бебі-фітнес від (від 2 до 6 років)
• Музика та вокал (від 3 до 6 років, для старших діток – за індивідуальним графіком)
• Хореографія (від 2 до 6 років)
• Іноземні мови (від 2 до 6 років, для старших діток – за індивідуальним графіком)
• Ейдетика (від 3 до 6 років)
• Театральна студія (від 3 до 6 років)
• Художня студія (від 3 до 6 років, для старших діток – за індивідуальним графіком)
• Автоконструюювання та авіа моделювання (від 4 до 10 років)
• «Школа успіху» ( від 6 до 14 років)
• Група продовженого дня для школярів
• Дитячий літній табір
• Репетитори з математики, української мови, іноземних мов тощо
• Семінари, тренінги, тематичні свята, дні народження
• Логопед, психолог


Дитячий центр «Baby Світ»
www.facebook.com
м. Буча
вул. Пушкінська, 59-Б
тел. (093) 131-98-04
3 0

Вікторія ШАТИЛО 
Дід Мороз, Снігурка
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.